Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 243

Thread: Black Myth: Wukong

1. #181 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ma bucur ca lumea il joaca, ba chiar pot spune ca am facut un usor exercitiu daca il pot numi asa, de cele mai multe ori imi dau seama daca un joc este bun (sau are potential sa devina excelent e.g. Cyberpunk) atunci cand lumea posteaza des in threadu-ul respectiv si cand se mentine thread-ul alive in prima saptamana sau primele 2 saptamani de la lansare, cand dezbateti tot felul de chestii legate de gameplay, bosi, etc...

Asta denota interes si de cele mai multe ori este un indicator mai bun decat al 6-lea axis sau tot felul de semianalfabeti din astia auto promulgati review-eri care arunca cu notele de 5 si de 6 aiurea...
    Au fost multe situatii de jocuri noi pe al caror thread batea vantul in saptamana lansarii si s-au dovedit intr-adevar a fi un 'fas'...

2. #182 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    Am inceput si eu, am cca 20 de ore in el in 2 zile, multi care il joaca nici nu sunt aici pe forum, cunosc eu minim 10pers care nu au treaba cu forumuri.. Mi a fost foarte greu pentru ca nu sunt obisnuit cu jocuri asa grele, cel putin cred ca este mai usor ca Elden Ring sau Sekiro, m am chinuit la un boss si 3 ore...

3. #183 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by robertBBC View Post
    Am inceput si eu, am cca 20 de ore in el in 2 zile, multi care il joaca nici nu sunt aici pe forum, cunosc eu minim 10pers care nu au treaba cu forumuri.. Mi a fost foarte greu pentru ca nu sunt obisnuit cu jocuri asa grele, cel putin cred ca este mai usor ca Elden Ring sau Sekiro, m am chinuit la un boss si 3 ore...
    Eu am zis ca ma opresc undeva la capitolul 2, nefiind obisnuit cu genul acesta de jocuri si preferand ca dupa o zi de munca sa joc ceva mai relaxant, ca destul imi omor nervii 8 ore/zi. Acum sunt la jumatatea capitolului 5, am inceput sa-l inteleg mai bine, nu mai apas butonul de dodge in prostie cum o faceam la inceput si calculez mai mult atacurile pe care urmeaza sa le fac. Din ce am observat intr-o lupta cu un boss, conteaza foarte mult in ce moment din lupta folosesti o anumita magie, sau un anumit atac. Poti folosi o anumita magie/tranformare la inceputul luptei si sa nu ai succes (desi ii iei aceeasi cantitate din viata), dar daca o folosesti spre final sa fie mult mai ok. In general la luptele mai grele, prefer sa dau dodge si sa atac ocazional pana la jumatate din viata, apoi spre final sa incep cu tranformarile si magiile din dotare, dar cum am zis...depinde de fiecare boss. Sper sa am nervii tari si sa reusesc sa-l termin, presupunand ca la ultimul boss ma asteapta o lupta cu adevarat grea

4. #184 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Ceva sfaturi pentru Black bear?

5. #185 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    Daca ma crezi nu mai stiu cum l-am facut, fiind si la inceput. Probabil rabdare si atentie la loviturile lui. Orice boss are un tipar a lui.
    In cazul in care nu reusesti, sunt pe youtube ceva sfaturi pentru fiecare boss "How to beat Black Bear Wukong Guide" ... eu stiu ca l-am batut fara youtube, am fost norocos. Dar au fost unii la care m-am chinuit cu orele si la care am ales sa ma uit pe youtube la ceva sfaturi, chiar si asa tot greu mi-a fost

6. #186 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

Ghidul asta m-a ajutat pe mine.

7. #187 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    Eu nu am ajuns dar ai mantia aia contra flacariilor?

---------- Post added 27-08-2024 at 12:33 ----------

Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Daca ma crezi nu mai stiu cum l-am facut, fiind si la inceput. Probabil rabdare si atentie la loviturile lui. Orice boss are un tipar a lui.
    In cazul in care nu reusesti, sunt pe youtube ceva sfaturi pentru fiecare boss "How to beat Black Bear Wukong Guide" ... eu stiu ca l-am batut fara youtube, am fost norocos. Dar au fost unii la care m-am chinuit cu orele si la care am ales sa ma uit pe youtube la ceva sfaturi, chiar si asa tot greu mi-a fost
    Cu siguranta toti o sa il terminam la umomendat

8. #188 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ala mi-a fost usor, 2-3 încercări, când incepe sa ieie tot foc pe acolo activează mantia aia contra flăcărilor!

9. #189 SP
    Am si mantia. Doar ca parca mor mai degraba din cauza lui, si nu a flacarilor. O sa mai incerc diseara de cateva ori.
    Jocul imi place per ansamblu, dar n-am inteles ideea de a face ceva sa "chinui" jucatorul...
    Poate vor pune totusi un update la dificultate

10. #190 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Am si mantia. Doar ca parca mor mai degraba din cauza lui, si nu a flacarilor. O sa mai incerc diseara de cateva ori.
    Jocul imi place per ansamblu, dar n-am inteles ideea de a face ceva sa "chinui" jucatorul...
    Poate vor pune totusi un update la dificultate
    Nici eu nu inteleg ideea asta de a face un joc fara nivel de dificultate. Adica fa-l pentru toata lumea, cine vrea sa joace pe hard si sa se chinuie, joaca pe hard. Cine vrea sa joace pe un mod mai accesibil, joaca asa si gata. Eu am ajuns la Chapter 6 si efectiv dau aia cu mine de pamant acolo. O lovitura si imi ia mai mult de jumatate din viata si eu dau in el de imi vine rau

11. #191 SP
    Am reusit dupa alte 4 incercari. Am ajuns la capitolul 2.
    Deja "ma pierd" pe acolo, am si murit de cateva ori.
    Ori nu ma pricep eu, ori nu este de mine jocul. Pacat ca nu il pot platina, desi mi-as fi dorit.

12. #192 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Ori nu ma pricep eu, ori nu este de mine jocul. Pacat ca nu il pot platina, desi mi-as fi dorit.
    E intortocheat rau. Multe drumuri, pe fiecare drum ales mai gasesti alte 3 drumuri si tot asa. Nu prea stii care e drumul principal si care secundar fara un mini-map ceva din pacate. In principiu majoritatea duc in acelasi loc dar te zapaceste. La mine e primul joc de genul asta, asa greu si fara o harta sa ma pot orienta dar clar este si ultimul. Pe cat de mult imi place jocul asta pe atat de mult m-am enervat seri la rand si chiar nu are rost. O sa mai incerc putin sa vad daca reusesc sa trec si de ultimul capitol daca tot am ajuns pana aici, daca nu...renunt si asta e. 33 ore imi ajung
    Dar pe viitor clar nu ma mai ating de genul asta de jocuri...ma axez pe alea in care ma relaxez jucand, nu imi distrug si ultimul nerv ramas.

13. #193 SP
    Nu-i asa complicată harta, du-te explorează si apoi cam ti minte exact ce unde ii plus găsești lucruri ce te ajută la upgrade si iti faci viata mai ușoară.

@alexxx02, eu am peste 30 de ore si acum am intrat doar in chapter 4, imi place să-l joc incet sa ma mai minunez la art work sa explorez cat pot, fac pe upgrade-uri, spiritul Wandering Wright il am la maxim upgradat, le dau la capuri in gura de nu se văd, Pluck Of Many la maxim si ei, cand imi chem băieții facem masacru, deja dau si ei cu vrăji gen imobilizare la ce upgradati sunt.
    Mi-a plăcut in chapter 3 peste ce inamici am dat, înalți cât un bloc, initial am crezut că-i ceva boss apoi ditamai inamicii, haha.

14. #194 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Mie mi se pare ok ca n-am harta si față de alte jocuri de genul nu e întortocheat deloc, e destul de "liniar". Mi se pare că un joc fără hartă e mult mai immersive. Chiar sunt atent la ce repere sunt in joc, nu ma uit constant la harta si la waypoint-uri.
    Cat despre dificultate, e fix ce trebuie, mai ales daca explorezi, folosești ce trebuie cand trevuie si faci level/aduni materiale pt medicamente/armuri/upgrade. Pt mine unul e mult mai fun sa fie oleacă de provocare.
    Dar da, ar putea adăuga un easy mode pt cine vrea sa "press x to win". Fiecare sa joace cum ii place.

15. #195 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...sa inteleg ca doar eu vreau sa-i facu 100%, sau cum? More than 37 million players were online on Steam for the first time in the PC platform's history thanks to the raging success of Black Myth: Wukong (1 day ago).
    Attached Images Attached Images image.png

16. #196 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    rectific
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-08-28-174548.jpg

17. #197 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar

18. #198 SP
    Pai developerii au luat-o razna ultimele doua generații, a fost in fața lor tot timpul ce își dorea multă lume din comunitatea de gameri. Pai cate hack and slash-uri bune am avut pe PS3 ca e si greu sa le numeri, PS4 si PS5 cam varză generații. Un joc misto mai arcade cu masini gen Burnout Paradise, Motorstorm sau chiar si Split-Second nu au mai făcut deși ar putea ieșii ceva super fain la hardware-ul de azi.
    Am avut jocuri gen Uncharted si alte third person shooters foarte faine, am avut single player first person shootere gen Killzone 2 si Resistance, nu mai stiu astia face single playere misto, cu mici excepții bineînțeles.

19. #199 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Si eu care credeam ca e asa mare success pt ca a fost cumparat in draci de MAGA si extrema dreapta

P.S. Chiar imi place ce vad, eu nu il joc pt ca 1- nu am timp momentan 2-politica mea de a nu juca ceva digital only decat daca e la reducere de peste 60% sau moca in ceva subscription....deci cred ca astept sa apara varianta fizica.

P.S. 2. Cred ca MS se zgarie pe fata din cauza Series S-ului acuma. Dar prevad ca o sa le treaca

20. #200 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^ M-am uitat la video si simt ca mi-am pierdut 9 minute din viata. Omul ala a reusit sa vorbeasca atata timp fara sa spuna absolut nimic. Estimeaza ca 90% din jucatori sunt din China, unde s-a vandut cu $40 in loc de $60. Cu alte cuvinte, jocul are asa mult succes nu pentru ca ar fi ceva deosebit asa cum niciun studio western nu a facut vreodata, ci pentru ca e facut in China si chinezii il cumpara.

Chiar si cu mega succesul de care se bucura, e clar ca nu a facut peste 500 de milioane in vanzari. Genshin Impact a facut 5 miliarde pana acum, cu un timp de dezvoltare similar. Call of Duty face un miliard anual. FIFA la fel. Ce ar trebui sa invete publisherii western dupa acest succes moderat? Viitorul e live service, fie ca ne place fie ca nu, pentru ca acolo arunca oamenii cu bani in nestire.

In rest, ma bucur totusi ca s-a vandut bine si traieste ca inca o dovada ca suntem destui care ne-am saturat de gameplay braindead si de handholding asa cum se intampla in majoritatea lansarilor AAA recente. L-as fi luat si eu daca il lansau pe disk.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 13 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast