Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 81 to 100 of 102

Thread: Star Wars Outlaws

1. #81 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Nu meritau vanzari asa slabe, dar banuiesc ca asa stau lucrurile cand il lansezi nefinisat si netestat suficient.
    N-are treaba. E doar hate-ul general pe Ubi. Si daca iesea exact jocul de acum, era totul identic.
    Oricum jocul a fost doar imbunatatit, dar nu au reparat chestii care nu mergeau sau care erau gamebreaking (vezi STALKER 2).

Vezi postari pe social media la AC Shadows (nelansat) si nu gasesti postare unde sa nu fie x oameni care rad, efectiv degeaba.

Ma bucur ca-ti place. Eu cu greu l-am lasat din mana. Am jucat inclusiv DLC-ul la cateva luni de la lansare si la fel, cu greu lasat din mana.

2. #82 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    N-are treaba. E doar hate-ul general pe Ubi. Si daca iesea exact jocul de acum, era totul identic.
    Oricum jocul a fost doar imbunatatit, dar nu au reparat chestii care nu mergeau sau care erau gamebreaking (vezi STALKER 2).

Vezi postari pe social media la AC Shadows (nelansat) si nu gasesti postare unde sa nu fie x oameni care rad, efectiv degeaba.

Ma bucur ca-ti place. Eu cu greu l-am lasat din mana. Am jucat inclusiv DLC-ul la cateva luni de la lansare si la fel, cu greu lasat din mana.
    Cumpar si DLC-ul. Am citit numai lucruri bune ! TY

3. #83 SP
    Member morphine's Avatar
    E la fel de distractiv ca și Jedi Survivor? Ala mi-a plăcut. Văd ca e redus la Altex și mă tentează să-l iau.

4. #84 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    E plictisitor.Dupa mai bine de 5 ore l-am abandonat.Este undeva la nivelul lui Forspoken.Gameplay boring cu misiuni repetitive.Story prost si neinteresant.Dialogurile parca au fost scrise de AI.Regret ca am platit 100 de lei pentru aceasta dezamagire.Plus ca pe PS5 ruleaza destul de prost in performance mode si am fost nevoit sa-l joc in 40 fps mode,bine ca am tv care suporta 120 Hz dar si asa are un flicker oribil/enervant cand misti camera dar e vizibil cel mai mult in open world unde este vegetatie.La inceput pare un joc cu potential dar pe masura ce il joci realizezi ca e un joc facut in graba.Nu am gasit nimic pozitiv la Outlaws care sa ma motiveze sa-l joc in continuare.Acesta e ultimul joc de la ubi$oft pe care il mai cumpar.Mai bine rejoc Fallen Order sau Jedi Survivoar pentru a treia oara decat sa-mi pierd timpul cu mizeria asta tipica ubi$oft.
    Daca il joci fara sa ai anumite standarde in privinta jocurile,e posibil sa-ti placa dar daca te consideri un gamer care are anumite asteptari din partea unui joc si anume sa livreze o experienta buna pe partea de gameplay si poveste atunci clar nu merita achizitionat nici la pretul de oferta pe care il beneficiaza la altex.Nu pierzi nimic daca nu-l joci chiar daca esti fan al universului Star Wars.E nu pot sa-l recomand nimanui.

5. #85 SP
    Cu siguranta nu este pentru toata lumea.

Chiar si eu - care sunt fan jocurilor Ubisoft si genul acesta de open world, mai arcade cumva, dar fun sa pierzi timpul in ele - am avut probleme primele cateva ore de joc, pana am invatat sa accept mecanicile si cum sunt implementate si sa ma joc asa cum au gandit ei, nu cum as vrea eu sa fie (heck, cu asta m-am chinuit si inca ma chinui in KCD2 dupa 50+h), dar dupa ce am facut asta, m-am super distrat in joc - si again, nu sunt deloc fan Star Wars de niciun fel si inca nu am vazut niciun film, dar jocul l-am lasat cu greu din mana.

6. #86 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Don't get me wrong,jocul are potential dar nu l-au exploatat si l-au lansat in graba.Puteau sa implementeze multe pe partea de gameplay precum un weapon inventory diversificat.Jocul pare copt la exterior dar pe masura ce "gusti" din el realizezi ca este inca crud si mai trebuia lasat la cuptor.Nici-un element al gameplay-ului nu mi-a oferit senzatia de satisfactie,nici gunplay'ul,stealth'ul sau partea de explorat.Open world'ul arata bine si peisajele chiar sunt atragatoare.Poate o sa-i mai dau o sansa cand nu voi avea ce sa joc.Poate ca am exagerat ca l-am nominalizat ca fiind o mizerie dar din punctul meu de vedere este un joc mediocru.Posibil si din cauza mea ca am pretentii mari de la un joc singleplayer.Sincer nu ma deranjau toate aspectele negative daca story'ul era bun astfel incat sa imi captiveze curiozitatea si interesul.

7. #87 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Am vrut sa il mai incerc putin dar am renuntat instant dupa glitchul din imagini
    Am aruncat o grenada intr-un grup de 4 troopers si a murit doar unul avand in vedere ca erau pozitionati unul langa celalat.Btw trebuie sa tii apasat tasta stanga si sa apesi R2 ca sa arunci o grenada,nu se poate selecta grenada ca sa apesi doar o tasta,anyway i'm done with this joke of a game.
    Attached Images Attached Images star-wars-outlaws_20250220154047.jpg star-wars-outlaws_20250220154013.jpg star-wars-outlaws_20250220153937.jpg

8. #88 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Mersi pentru poze. Voiam sa intreb daca au rezolvat de la lansare fix ceea ce ai aratat tu in poza, insa nu stiam exact cum sa formulez fenomenul. Imi e greu sa trec peste interactiunile astea junky, asa ca proiectul meu de licenta facut in Unity acum cativa ani, intr-un joc care se vrea serios. Daca era Goat Simulator le-as fi luat ca parte din joc, dar din pacate Outlaws nu se vrea a fi o parodie Star Wars.

9. #89 SP
    Pai fix d-astea patesc la greu in KCD2, dar acolo nu am vazut sa discute nimeni despre glitch-uri de genu. Iar cu double standard?

Eu nu tin minte sa fi patit sa intre personaje prin pereti in jocu asta - poate doar daca dau vreo grenada si-i arunca explozia acolo, dar cred ca asta am patit la 99% din jocurile unde poti face asta. Inclusiv in Jedi games, Stalker 2, COD si cam efectiv orice joc, de fapt...

Sau nu inteleg eu ce se intampla in pozele alea?

LE: acum inteleg - ala e mort si acolo e o usa care se inchide/deschide prin el, dar in momentul exploziei, usa era inchisa si l-a prins acolo, nu?

LLE: super off topic da mi-am adus aminte (si nu mai gasesc acum postarea) ca vazusem zilele trecute niste nemultumiti care ziceau ca AC Shadows o sa fie praf, pentru ca...uite si tu cum trece arma prin palarie - inadmisibil
    Attached Images Attached Images acshadows.png

10. #90 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Pai am aruncat o grenada spre acei 4 troopers,unul a murit iar pe ceilalalti 3 i-am omorat cu arma insa usa nu era deschisa.Doar dupa ce am eliminat primul grup de 4 au inceput sa vina altii din zona in care era usa deschisa si am inceput sa trag in ei, probabil ca ca l-am omorat chiar in momentul in care usa se inchidea/deschidea dar se pare ca omu' meu din imagine cu toate ca l-am omorat,el ramas eroic in picioare intr-o pozitie similara cu o miscare de breakdance/poplockin'

11. #91 SP
    Ok, am inteles acum - da, e ceva ce, din pacate, se intampla in marea majoritatea a jocurilor cu combat, care au "moving parts" cum sunt usile si din pacate, acele bodies se blocheaza in geometrie si raman inghetate - cu siguranta se poate face ceva sa nu se mai intample asta, dar nu tin minte joc in care sa nu fi patit asta.
    Inteleg ca e funny si frustrant si pare ca e un joc la care nu s-a muncit deloc, dar tine strict de cat de "implicat" esti in joc si cat de mult esti dispus sa accepti anumite lucruri care fac un joc sa fie...well...un joc.

Sa vezi ce tare e cand omori inamicii si in loc sa cada pe jos (cu fizica sau animatie), trec automat la T pose - patit asta si in STALKER 2 si in TLOUP2 - da macar alea s-au rezolvat destul de rapid in ambele cazuri.

12. #92 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am si eu vreo 3-4 ore in joc, si pe mine mă cam lasa rece, a doua planetă mi se pare fadă si cam nașpa făcută plus ca nici nu prea faci cine stie ce pe acolo. Am terminat de curând si Avatar care m-a prins destul de repede, jocul a avut momente super iar Pandora a fost făcută fain!

13. #93 SP
    De când cu impresia din ultima postare am mai jucat prin weekend, de pe Toshara care nu prea mi-a placut am ajuns pe Kijimi si acum pe Tatooine si jocul parcă se mai îmbunătățește puțin.
    Chestia ii ca sunt și cam obosit de jocurile astea open world care te mai forțează si spre misiuni secundare daca vrei upgrade -uri la una alta, is sătul si de multă vorbărie prin jocurile astea, chiar as vrea ceva mai action packed, sa facă astia jocurile mai liniare si mai axate pe poveste si actiune.

Is sătul să stau si prin meniuri sa fac upgrade-uri si alte lucruri, in Avatar chiar mi-a luat ceva timp pana m-am prins cum si ce iti trebuie ca să-ți faci arme de level mai mare si haine mai bune. Dă-mi frate un meniu simplu de upgrade precum la Callisto Protocol nu ceva unde sa stau prin meniu minute bune in șir.
    Prea RPG se vrea mai nou totul, tin minte ca și ultimul God of War m-a cam enervat ca faceam upgrade la skill pt Kratos, pt fiu-sau si pt aialaltă cu care mai jucai, plus amulete si altele, apoi tine minte totul si apoi cum sa le folosești, daca din lipsa de timp nu te mai joci o perioadă de cateva zile mai trebuie sa te uiti din nou prin meniu sa vezi ce upgrade-uri ai la toți, ce skill-uri si amulete and shait ai pe acolo să-ți reîmprospătezi memoria ce cum se foloseste, aici nu m-am referit la SW Outlaws ca e simplu facut, ai un blaster ca singura arma upgradabila, cateva îmbunătățiri de facut la nava spațială si la speeder pe care nu stiu de ce nu l-au făcut sa arate precum toate celelalte speeder-uri din joc sau din universul SW.

100 de lei cat a fost in reducere la Altex SWO a meritat zic eu, probabil se poate revinde cu 90 de lei si atunci nu vad de ce nu l-ar incerca cineva, parcă mai demult mi se pareau jocurile open world mai mișto si eu unul duc lipsa de jocuri single player mai liniare. Chiar nu mai pot face ăștia jocuri gen Metro 1 si 2 cu poveste faină, cu acțiune misto? Nu, ca se vor titluri open world umplute cu pierdere de timp inutilă doar ca sa ai zeci de ore de gameplay.

14. #94 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Srachi ... perfect de acord cu tine. Satul si eu de jocuri open world pline de lucruri puse acolo de umplutura doar sa mai lungeasca artifical gameplayul si din pacate astea sunt cele care domina...astea si cele souls de care nu ma ating (am destul stres la munca incat atunci cand gasesc putin timp de consola sa-mi omor nervii si acolo). Cu toate astea astept cu nerabdare AC Shadows pe care-l voi lua Day One. Sunt fan AC si imi place locatia foarte mult de data asta, tot ce sper este sa nu fie gen Valhalla (lung si obositor, mai mult de 3-4 ore nu am rezistat in el, nici nu sunt fan Vikingi).
    De exemplu, doar ce am terminat Scars: Above, un SF facut de un studio mic fara prea multe pretentii, liniar pe care il termini in 7-8 ore dar nu m-am mai distrat/relaxat intr-un joc de mult timp asa cum am facut-o cu joculetul asta si a fost doar 29 de lei pe PS Store.
    Ultimul open world jucat si placut a fost Outlwas,chiar daca nu e perfect pot sa zic ca nu m-am plictisit nici-o clipa in el asa cum patesc cu altele.

15. #95 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare pe Switch 2 anul acesta:
    Quote Originally Posted by Ubisoft
    Star Wars Outlaws™ is coming to Nintendo Switch 2 in 2025! Star Wars Outlaws is the first open-world Star Wars ™ game, an action-adventure journey from Ubisoft. In Star Wars Outlaws, fans play as cunning scoundrel, Kay Vess (Humberly González), and her loyal companion Nix (Dee Bradley Baker, Star Wars: The Bad Batch™), as they attempt one of the greatest heists the Outer Rim has ever seen. Seeking the means to start a new life, players will join Kay and Nix as they fight, steal, and outwit their way through the galaxy's crime syndicates and join the most wanted.

Star Wars Outlaws is already available now on Ubisoft+ Premium, Xbox Series X|S, PS5, Amazon Luna and PC via Ubisoft Connect, the Epic Games Store, and Steam. For more on Star Wars Outlaws, visit starwarsoutlaws.com.
    Star Wars Outlaws Coming to Nintendo Switch 2 in 2025

16. #96 SP
    Manager paul's Avatar
    DLC: Story Pack 2: "A Pirate's Fortune" in 15 mai:

Jocul se lanseaza pe Switch 2 in 4 septembrie:

17. #97 SP
    Manager paul's Avatar
    Apropo, este demo disponibil. 3 ore limita. Te lasa cateva main quests dupa care poti explora / face side quests pe Tatooine. Singurele lucruri deranjante sunt facial expressions si implicit lip-sync.

Per total, pe mine m-a convins. Jedi Fallen Order l-am abandonat intr-un punct si nici nu cred ca revin pana nu iese al treilea si fac binge la trilogie. Pe asta l-as mai juca acum.

18. #98 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si mie mi se pare peste Fallen Order. mai ales ca pe ala l-am jucat cand se misca prost rau. Outlaws are si mod de 40 FPS daca ai monitor cu 120 hz

19. #99 SP
    Fallen Order a fost mai bun decat Survivor si mult mai bun decât Outlaws! După ce am terminat campania nici nu am mai avut chef sa explorez ce mi-o mai rămas, jucabil dar meh.

20. #100 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Fallen Order si Survivor sunt mult mai bune pe combat si poveste pe cand Outlaws castiga la explorare si side questuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast