Ma intristez deoarece King nu are vreun taunt ( sau nu stiu eu de el, si ce am cautat O.o ) iar cand joc cu Armored King intotdeauna folosesc down+4+4+4 pentru awesome final combo xD
Ma intristez deoarece King nu are vreun taunt ( sau nu stiu eu de el, si ce am cautat O.o ) iar cand joc cu Armored King intotdeauna folosesc down+4+4+4 pentru awesome final combo xD
Așa e, King și Armored King n-au un taunt official dar se poate improviza(mai ales cu unele costume)
De ex.
- la King: 1+2+3+4 - charge [superbowl shuffle - eu așa-i zic] (și face mișcarea aia din picioare și m�ini specifică wrestlingului)
- la Armored King 1+2+3+4 - charge [Ki Power] (și scoate un roar cu un praf verde din gură) lol
salut ronanan1 nu te pot da la friend list ptr ca zice ca nu mai poti accepta in lista ta. Acat ca as fi vrut sa joc cu tine tekken. daca Vrei ma poti accepta tu. arpi81 este gamertagul meu. Sper sa jucam. mersi
Avoiding the Puddle Episode #13 featuring Tomhilfiger
ahahahaha! lol![]()
Avoiding the Puddle Episode #14 featuring Harada, Murray and Odashima
---------- Post added 11-01-2011 at 02:52 PM ----------
Quick reminder:
---------- Post added 15-01-2011 at 10:45 AM ----------
Stream - iplaywinner on Justin.tv
...joacă cineva �n seara asta?![]()
Hai că joc cu stick-ul -deci sunt pastă
---------- Post added 16-01-2011 at 04:48 AM ----------
WEST COAST WARZONE 3 Live: TEKKEN 6 FINALS =^_☆= - iplaywinner on Justin.tv
Comentatori Aris / MarkMan lol - Woooooooo!
---------- Post added 16-01-2011 at 06:15 AM ----------
RIP Champion![]()
...am uploadat meciurile de la WCW3 lol - deci așa ceva mai rar! Doamne c�t am r�s de unul singur prin casă lol
Good stuff!-entertaining! <3 Aris; MarkMan; RIP; James
WCW3 - TEKKEN 6 Finals!
Cum fac ei mișto de RIP și de tricoul lui James! Aahahaha! lol și cum schimbă ei personajele aiurea! lol
Salutare sunt relativ noi aici , daca vreti sa mai jucati cu un roman pe xbl dati add la iceman3089 - joc tekken 6 , ssfIV si putin SC4. numai bine![]()
Tekken Crash season 6 Block A individual stats | Statistics
---------- Post added 19-01-2011 at 08:34 PM ----------
Joacă cineva �n seara asta?
...hai măi! Ce naiba- joc din stick! sunt nepriceput
etc.
---------- Post added 20-01-2011 at 01:00 PM ----------
Tekken Crash Season 6 Group A / 철권 추락 시즌 6 조
de unde as putea cumpara un fight stick de x360 la un pret acceptabil???? Caut de ceva timp
Bookmarks