Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 177 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2441 SP
    Junior Member efix's Avatar
    Mass Effect 2 Ps3 9/10

+ O poveste foarte buna
    + Gameplay
    + Coloana sonora
    + Personajele
    + Variatele alegeri pe care le poti lua
    + Aresenalul de arme
    + Resource Harvesting

- Cateodata te plimbi si tot te plimbi.......

In final un joc exceptional care merita jucat si chiar rejucat! Asteptam Mass Effect 3

2. #2442 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Trine @PC 10/10
    Un singur cuvant: SUPERB! Povestea, grafica, gameplay-ul, soundtrack-ul (desi nu e prea complex, este foarte placut), toate sunt excelente. Thank Nobilis and Frozenbyte for a truly masterpiece!
    Attached Images Attached Images wallpaper_trine_2.jpg

3. #2443 SP
    Member Razielim's Avatar
    Half Life 2
    Impresionant!....tinand cont de vechimea jocului nu ma asteptam sa la o asa experienta....imersiv deadreptul.O atmosfera cum mai rar intalnesti intr-un FPS....doar Halo a reusit sa imi induca o astfel de stare.
    Abia astept sa continui cu HL:Episode One....insa am eu o filozofie , nu ma joc niciodata dupa un FPS un altul, de accea acum luctrez la Castelvania:LoS............. si daca nu o sa imi ia prea mult si intre timp apare KZ3 voi continua cu HL episodul unu.

4. #2444 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Need For Speed Hot Pursuit - 6/10 PLATINUM

+ Soundtracku' ( Pendulum / New Politics / 30 Seconds from Mars)
    + Masinile ( Shelby in special )
    + Autolog care desi mi sa parut cam degeaba la incept pe parcurs a inceput sa devina addicting sa depasesti timpurile prietenilor
    + Zi / Noapte ( in special cele pe timp de noapte )
    + Seacrest Tour,la inceput nu mi-a placut prea mult avand in vedere ca am pierdut in ultimii 2 km dar cand a trebuit sa repet pentru 2 mil xp mi-a placut la nebunie.
    + Rapid Response + Interceptor
    + Kobayashi care a scos niste timpuri mama mama
    + Ca nu tot timpu masina cu cei mai multi cai putere e cea mai buna,exemplu find McLaren vs Bugatti pe traseu Seacrest Tour.

- 400 la ora cu turbo si alte magarii si vine masina de politie ( Victoria ) si trece linistita pe langa tine mai ceva ca in comediile cu prosti.
    - pe autostrada tot timpu e un loc de care te lovesti si iti ricoseasa fundu masinii,probabil ursuletii Hair Bear Bunch si-au uitat motoreta invizibila acolo,dar de fiecare data cand am trecut pe acolo...fund ricosat.
    - glitch la spike strip,treci milimetric de ele si tot le iei
    - cand se pune "hit camu" pe adversar se intampla sa te puna fata in fata cu alta masina si BANG,sau sa intri in parapeti
    - 60/60 Racer Golds....60 DE CURSE,are you f*** KIDDIN' ME ? incep frumos "ok leet's do this" trec 20 de curse 30 de curse si deja m-am plictisit.PREA MULTE FRATE.Si asta doar la racer.
    - 2 mil XP pentru lvl 20 ...e primu joc la care daca joci bine...e rau.Am terminat jocu la lvl 16 ca racer si dai si repeta acelasi track over and over again ca sa fac lvl 20.

Numai un fan inrait sau un trophy hunter poate termina acest joc 100%,cel mai plictisitor joc terminat de mine.Need for Speed Hot Pursuit...ce numar? e primu ? 2-u ? Care? Pana si titlu mi se pare infect.Mai reusit mi se pare Hot Pursuit 2 ( care avea si splitscreen by the way ) decat tentativa asta de "nino nino vrum vrum" racing game.

5. #2445 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Mass Effect 2 -
    [+]

+Povestea
    +Grafica
    +Sunetul
    +Coloana sonora :X
    +Shepard's Crew (love'em all)
    +Durabilitate (Mi-a luat ~40 de ore sa-l termin,si am trecut prin el cam repede,in al doilea run nu o sa se mai intample asta )
    +Replay Value mare
    +Armurile (Ce fel arata Blood Dragon Armor,Terminus...just wow! )
    +Armele
    +Miranda (bwhahaha )
    +Project Overlord DLC (M-a dus cu gandul la TRON spre sfarsit )
    +Firewalker DLC
    +Normandy SR-2
    +Finalul
    +Multe altele

[-]

-Unele buguri,dar avand in vedere de ce ofera jocul,le poti trece cu vederea.

Un joc ce nu trebuie ratat de nimeni!

Nota:10 out 10

6. #2446 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Glumesti ca ai devorat Mass Effect 2 Vrei sa zici ca l-ai terminat si tu o data.. asa de incalzire

7. #2447 SP
    Asa i-am zis si eu pe yahoo...pana cand nu face platina la el sa nu il vad ca posteaza la "Ultimu joc devorat" ME2

8. #2448 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Demon's Souls PS3 - Platina

Woo! A fost cea mai distractiva si provocatoare platina ever (desi am numa 2 platine pana acuma lol). Nu are rost sa ii dau nota ca sigur ar primi cam un 20 din 10 , 7 stele din 5, A+++++++ etc. (parerile mele legate de DS au fost postate cu mult timp in urma tot ce acest thread...daca vreti sa auziti cum idolatrizez acest joc then feel free to search for my post)

Yeah baby! Dupa aproape 150 de ore de joc am luat platina. Am terminat jocul de 3 ori .. si jumatate (poate pana luni bat restu archdemon-ilor ocoliti). Vreau sa multumesc membrilor CG care m-au ajutat si cu care am dat co-op (in special Enthroll ) si ultimilor 2 tipi care m-au ajutat sa omor boss-ul de la 3-2 (nu zic care e ca sa nu ofer spoilere). Ne-au trebuit 3 de level 150, oameni imbracati in armura cea mai buna, cu armele cele mai bun si vrajile cele mai puternice ca sa il omoram. Singur am incercat de cel putin 10-15 ori si nu am reusit.... creatura avea pur si simplu pra multa viata . Si si asa 3 oameni hotarati, abea am reusit sa sa il omoram in 5-10 min.

In orice caz it was no easy task but it was worth it . Acuma ramane doar sa fac platina si la Zona 1 si 3 lol... si nici nu stiu daca glumesc sau nu . La cat de mult mi-a placut Demon's souls sincer as mai luao de la capat de 2 ori si sa bag inca 150 de ore de joc in fiecare caracter. Best PS3 game in my opinion .

Abea astept sa apara Dark Souls!

9. #2449 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    @Tudoran: felicitari pentru platina. ii foarte frumos jocul da nu stiu cum ai reusit sa strangi toate pietrele pt upgrade-uri.

On: Prince of Persia 2008 Platinum

ii a doua oara cand il fac platinum si sper sa fie ultima oara cand il mai joc... de fapt, sper sa fie ultima oara cand mai aud de el. foarte repetitiv, plictisitor si puterea aia in care zbori ii chiar abureala. atata te plimba si atatea obstacole trebuie sa ocolesti numai ca sa ajungi la 10 metri de unde ai plecat.

10. #2450 SP
    Quote Originally Posted by Ripjaws View Post
    @Tudoran: felicitari pentru platina. ii foarte frumos jocul da nu stiu cum ai reusit sa strangi toate pietrele pt upgrade-uri..
    am facut rost de pietre cu rabdare si mult tutun ....glumesc, nu fumez lol. Da rabdare o trebuit sa am. Am luat eu toate pietrele mai putin pure bladestone care m-a scos din minti. Am farmat in jur de 30 de ore piatra aia, i-am ridicat luck-ul la level 99, aveam echipat Large Sword of Searching si tot nu am avut noroc.

Si ca sa nu imi scada sanity bar-ul de tot in viata reala, m-a ajutat Enthroll. Cu asta si cu Friends Ring care nici dupa 4 new game-uri nu vroia persoana respectiva mil deie , cand cu celalalt caracter l-am primit din prima...defapt a fost primul inel care l-am primit in DS. Nu stiu de ce era mai pretentios la al 2lea caracter... aveam toate tendenncy-urile pure white si tot nu aveam noroc . Poate am facut eu ceva gresit sau poate era un simplu bug.

In rest celelalte pietre le-am luat unele mai usor dupa nici 10 minute de omorat (cloud stone ) altele dupa 5-6 ore (damn you marrow stone).

11. #2451 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Acuma ramane doar sa fac platina si la Zona 1 si 3 lol...
    De curiozitate... difera jocul cu ceva intre zone?

12. #2452 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    De curiozitate... difera jocul cu ceva intre zone?
    la demon's souls trofeele se pot lua separat in functie de zona. adica poti sa ai platina la toate 3 jocurile daca is zone diferite. Sincer nu stiu de ce, da ii nostim cand vezi la alti useri ca au la DS odata 100% trofeele si alta data 12% lol.

Si inca o diferenta intre jocuri ar fi cand se vor inchide serverele: cele de US se vor inchide la toamna restu ...inca nu anuntat. Thank God o:-)

13. #2453 SP
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Need For Speed Hot Pursuit - 6/10 PLATINUM

+ Soundtracku' ( Pendulum / New Politics / 30 Seconds from Mars)
    + Masinile ( Shelby in special )
    + Autolog care desi mi sa parut cam degeaba la incept pe parcurs a inceput sa devina addicting sa depasesti timpurile prietenilor
    + Zi / Noapte ( in special cele pe timp de noapte )
    + Seacrest Tour,la inceput nu mi-a placut prea mult avand in vedere ca am pierdut in ultimii 2 km dar cand a trebuit sa repet pentru 2 mil xp mi-a placut la nebunie.
    + Rapid Response + Interceptor
    + Kobayashi care a scos niste timpuri mama mama
    + Ca nu tot timpu masina cu cei mai multi cai putere e cea mai buna,exemplu find McLaren vs Bugatti pe traseu Seacrest Tour.

- 400 la ora cu turbo si alte magarii si vine masina de politie ( Victoria ) si trece linistita pe langa tine mai ceva ca in comediile cu prosti.
    - pe autostrada tot timpu e un loc de care te lovesti si iti ricoseasa fundu masinii,probabil ursuletii Hair Bear Bunch si-au uitat motoreta invizibila acolo,dar de fiecare data cand am trecut pe acolo...fund ricosat.
    - glitch la spike strip,treci milimetric de ele si tot le iei
    - cand se pune "hit camu" pe adversar se intampla sa te puna fata in fata cu alta masina si BANG,sau sa intri in parapeti
    - 60/60 Racer Golds....60 DE CURSE,are you f*** KIDDIN' ME ? incep frumos "ok leet's do this" trec 20 de curse 30 de curse si deja m-am plictisit.PREA MULTE FRATE.Si asta doar la racer.
    - 2 mil XP pentru lvl 20 ...e primu joc la care daca joci bine...e rau.Am terminat jocu la lvl 16 ca racer si dai si repeta acelasi track over and over again ca sa fac lvl 20.

Numai un fan inrait sau un trophy hunter poate termina acest joc 100%,cel mai plictisitor joc terminat de mine.Need for Speed Hot Pursuit...ce numar? e primu ? 2-u ? Care? Pana si titlu mi se pare infect.Mai reusit mi se pare Hot Pursuit 2 ( care avea si splitscreen by the way ) decat tentativa asta de "nino nino vrum vrum" racing game.
    Cum naiba ai mers tu cu 400 sa treaca Victoria pe langa tine? Masinile de politie cu care joci tot din aceeasi clasa cu tine sunt de obicei.
    Daca inveti sa joci poti sa folosesti hit cam-ul in avantajul tau
    60/60 Racer golds sunt usor de facut. Mai ales daca ai zis ca e addictive jocul cu Autolog. Pentru politie e si mai usor sa faci gold la toate (Rapid Response e mai usor decat Time Trial).
    La fel ca si la lvl 20. Pai daca e addictive autolog-ul faci lejer level 20. Mai ales ca ti se pune si XP-ul de la multiplayer tot acolo.

Deci cum e Autolog? Addictive sau nu?

14. #2454 SP
    Cand ai turbo/nos ajungi lejer la peste 300 km/h ( nu miles ),iar masina de politie trece lejer pe langa tine.Cand rolurile se inverseaza,nici ca mai vezi raceru in fata ta daca si-a dat turbo.Daca eram singuru care se plangea de faza cu Speedy Gonzales si politia pe langa tine lejer..mai ziceam.
    Addictive ? Da pentru ca am tot incercat sa ii depasesc timpu lu Kobayashi pe Seacrest Tour cat timp am facut farm la xp,dar nu atat de addictive incat sa repet in draci,eventual sa termin 60 de curse pe racer si 40 pe cop.Prea multe curse si ai impresia ca faci acelasi ca** over and over again,poate probabil pentru ca asta si faci.
    Nu mai are rost sa zic de EMP si imediat dupa el da NOS,dam dracu toata logica EMP-ului si scopu lui.Ce face Jammer ar fi trebuit sa faca EMP.
    Si da...un joc slab si repetitiv in draci.Cel mai plictisitor Racing Game.

15. #2455 SP
    LOL. E addictive dar doar pe o singura cursa si doar impotriva unui singur prieten. Restu aveau lepra? In fine.. daca si asta e lung si plictisitor cum o fi sa termini toate cursele la Forza 3.

16. #2456 SP
    In loc sa sustragi ce text vrei tu din ce zic si sa le intorci cum doresti,mai bine lasi off topicu si te joci,ai facut macar toate cursele/platina ( sau 1200 xbox ) la el? Sau te-ai trezit tu mare spartan sa faci off topic si sa fi marele intelectual? Nu aveau lepra,dar poate doar kobayashi avea timpuri mai bune ca mine,dar la ce sa gandim atat de avansat,doar provenim din maimute,lasa ca suntem limitati si o ardem in off topic.

17. #2457 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    dar poate doar kobayashi avea timpuri mai bune ca mine
    kobayashi e robot

18. #2458 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Sly 3: Honor Among Thieves - Platinum (50th) - Total Playtime: 13:59:12

[+] Povestea
    [+] Stilul open world
    [+] Level design
    [+] Grafica (remasterizare de calitate)
    [+] Platforming foarte bun
    [+] The Gang: Sly Cooper, Bentley si The Murray
    [+] Recrutarea de noi membrii
    [+] Aparitia unor personaje din jocurile anterioare
    [+] Abilitatea de a juca cu mai multe personaje
    [+] Planuirea jafului facuta de Bentley
    [+] Stilul cutsceneurilor
    [+] Diversitatea nivelelor si a misiunilor
    [+] Abilitatile cumparate de pe ThiefNet
    [+] Stealth + Pickpocketing
    [+] The Cooper Vault
    [+] Challenges
    [+] Treasure Hunting
    [+] Finalul
    [+] Offline Multiplayer
    [+] Sly 4 Teaser

[-] Vocea Carmelitei (nu se potriveste deloc cu personajul)

NOTA: 10 / 10

Master Thief
    Attached Images Attached Images 989797aa1c36160c15665cf13ef37a781edd2264.png

19. #2459 SP
    Assassin's Creed 2 @ PS3 - Platinum 9/10

+ Storyline
    + Caracterele ( Ezio / Leonardo samd )
    + Glyph ( puzzle-urile )
    + Catacombele
    + Poti inota / plimbi cu barcuta
    + Varietate larga de armuri si arme ( in comparatie cu primu )
    + Shopurile
    + Side quests
    + Orasele ( in special Venetia )

- Penele ( alt hobby nu iti gaseai Petrucio arzatear focu )

20. #2460 SP
    Junior Member Ownzy's Avatar
    acum 10 min am terminat si eu God of war I ...

nu cred ca are rost sa mai dau detalii despre joc ..toata lumea il cunoaste si stie de ce este in stare

urmeaza GOW II si III ....le i-au frumos in ordine

spor la gaming - all

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 177 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 ... LastLast