Da, l-am si terminat insa mi-a placut mai mult cel din BF4, melodia de la inceput a facut 80% din scena.
Hai ca m-ai facut sa rad. Cica cel mai bun inceput ever...
Este un inceput cat se poate de banal;au bagat piesa asta ca sa fie mai dramatic...ma lasi..
The Wolf Among Us Ep. 1 - Faith @ PS3
Jocul are 700MB si l-am terminat in 2h 15 min.
Jocul e exceptional, lore-ul e superb si stilul grafic ,,isi face treaba".
Singurul minus e faptul ca se salveaza din 5 in 5 minute (dupa fiecare ,,decizie" care o ia jucatorul) si se blocheaza pentru 2 secunde cand se intampla asta (cel putin asa s-a intamplat in cazul meu).
Vad ca in review-uri se plang de frame-drops dar eu nu am observat asta decat intr-o singura faza
Nota: 10/10
God of War 3
Banuiesc ca toata lumea cunoaste seria deci nu prea am ce sa va spun.
Dupa parerea mea in momentul de fata este cel mai bun joc al seriei(inca nu am jucat Ascension).
Mi-a placut finalul, foarte poetic.
God of War: Ascension
+Grafica
+Gameplay-ul neschimbat
+Cateva scene epice
+Muzica
+Povestea nu e rea
+Magic
+Statue of Apollo
+Setting-ul
+Puzzle-uri
+Finalul
+Altele
-Boss fights mai slabe decat in celelalte jocuri
-Platforming-ul devine enervant
-Aproape nimic nou
-Povestea putea fi mai buna
-Niveluri nu foarte interesante
8.7/10
God of War: Ascension nu e un joc rau, dar in comparatie cu celelalte din serie e dezamagitor. Povestea nu e foarte interesanta, boss fight-urile sunt cele mai slabe din serie si poate deveni chiar putin plictisitor, partea buna e ca grafica e extraordinara si gameplay-ul e la fel de placut. Daca sunteti fani ai seriei merita jucat.
Call of Duty Ghosts
+Modul EXTINCTION
+Unele scene au fost semi-memorabile
-M-am plictisit de acelasi gameplay monoton, aceiasi grafica, acelasi joc, an de an.
M-a surprins placut modul Extinction insa e prea scurt si cam usor. Credeam la inceput ca va fi un fel de zombie cu extraterestri dar este mai mult de atat, e ceva mai diferit. Campania mi s-a parut mediocra iar multiplayerul nu ma atrage.
Mi-as dori ca de la anul sa se renunte complet la mecanica asta de joc si sa o ia de la zero pentru next-gen iar daca vor vrea sa il mai faca si pe 360/ps3, prefer sa fie la 30fps si sa aiba gameplay-ul mai natural si sa fie DRACULUI MAI DIFERIT!!!!!!!
NOTA: 7.5
Batman Arkham Origins
+Povestea
+Voiceacting : chiar daca Mark Hamill si Kevin Conroy au lipsit , cei care i-au inlocuit au facut o treaba excelenta
+Side-missions
+Gameplay
+The Assassins
+Last Bane fight
+Crime Scenes
-Orasul chiar daca e mai mare parca in Arkham City arata mai bine
-Bugs , glitches
Nota:9/10
Resistance 3
+Art style
+Grafica
+Gameplay-ul
+Atmosfera
+Armele
+Upgrade-urile armelor
+Setting-ul
+The Chimera
+Universul
+Nu devine plictisitor
+Set piece-uri
+Altele
-Prea multi inamici in anumite momente
-Povestea nu foarte interesanta
-Finalul brusc
9/10
E un joc bun, dar nu unul extraordinar. Art style-ul mi s-a parut superb. Gameplay-ul nu are nimic special fata de alte FPS-uri, dar e distractiv in unele momente.
The Last of Us 10/10
+Povestea.
Unul din motivele dacă nu chiar cel mai bun motiv pentru a juca acest joc este poveste captivantă si imprevizibilă. Poti spune despre acest joc că se joacă cu sentimentele tale, de cateva ori ţi se face milă chiar si de zombalăi.
+Gameplay.
Este clar faptul că acest joc are la bază gameplay-ul "Uncharted" însă aduce foarte multe îmbunătăţiri precum weapon upgrade&crafting si alte elemente foarte interesante.
Insa cel mai mult imi place faptul ca resursele si munitia sunt limitate si practic esti obligat sa recurgi la metode alternative de a-ţi casapi inamicii iar armele le folosesti in situatiile cu adevarat critice.
+Grafică.
Ţinând cont de hardwerul ps3-ului este impresionant faptul ca jocul are o grafică atât de bună fără să abuzeze de motion blur.
+Inamicii.
Nu trebuie sa-ţi faci griji doar de zombalai ci de cele mai multe ori oamenii sunt mai periculoşi.
+Multiplayer.
In multiplayer poti alege din trei tipuri de joc dintre care cel mai mult ma impresionat "Interrogation".
- Cateva bug-uri in mp.
Ps: Aştept cu nerăbdare Dlc-ul "Left Behind"
![]()
Ca si gameplay cu Uncharted iar arcul ala imi aduce un pic aminte de Tomb Raider :-D
Însă per total The Last of Us nu poate fi comparat nici un alt joc.![]()
Cristy, ok, am inteles, esti fanboy GTA, nu trebuie sa ne amintesti pe fiecare thread. Ce treaba are GTA cu TLoU ?
Am precizat ca sunt genuri diverse... Desi nu e ca TLOU e un joc incomparabil, GTA V a fost cel putin la fel de bun IMO.
Bookmarks