Metal Gear Solid 4 - 99999999999(error)/10
Au fost unele momente in care m-a misca emotional jocul asta.Un joc ce nu trebuie ratat.
Batman Arkham Asylum @PS3 10/10
+atmosfera
+grafica
+boss fights
+addictive
+gadget-urile
+sound-ul e genial
+story-ul
Unul din putinele jocuri la care nu am scos cd-ul din consola pana nu l-am terminat,GOTY alaturi de Uncharted 2![]()
Resistance fall of man, mi s-a parut foarte marfa, desi uneori previzibilUrmeaza resistance 2.
Dirt 2 8/10
+grafica spectaculoasa, mai ales a mediului inconjurator
+senzatia pe care o ai cand ai camera de la bord si intri intr-o balta cu apa...thats a must see
+prezentare superba, totul e organic, cred ca stie toata lumea ca meniul e practic o rulota vazuta first person si exteriorul din jurul ei; cand incepi o cursa camera sare pe harta lumii intr-un mod spectaculos
+ideea de a implica piloti din xgames, care vorbesc cu tine inclusiv in timpul cursei
+muzica...desi o auzi putin e foarte buna, foarte potrivita
+multe locatii variate
-putine trasee, desi te plimbi in multe zone ale lumii...ai foarte putine trasee per locatie iar de multe ori acelasi traseu e refolosit cu mici modificari; uneori se ajunge chiar la chestii absurde. De exemplu ai un campionat in Japonia cu 3 curse, iar prima si ultima sunt pe acelasi traseu, a doua fiind o variatie a primei
-comportamentul jeep-urilor...sunt practic extrem de instabile si foarte bouncy, parca ar cantari 300 de kg nu cateva tone
-buggy-urile...e mai mult o nemultumire subiectiva dar pur si simplu m-au disperat masinile alea...supravireaza la orice curba se rastoarna usor....foarte enervant (luati una cu handling cat mai mare daca vreti sa nu faceti atac de cord)
-vocile celorlalti piloti in timpul curselor....they're a bunch of pussies. Toti se felcitia si glumesc in timpul curselor de parca s-ar da in kart-uri cu copiii lor nu intr-o cursa profesionista cu miza serioasa. Te felicita la final de mama focului daca castigi...totul e extra friendly si siropos. Iar cand accidentezi pe cineva, mai mult de un "hey..watch it" nu obtii
-sistemul de prietenii...nu are nici un sens, cu cat esti mai bun cu cat alti mai multi prieteni, nici un rival nimic
-am pastrat la final doua chestii care m-au enervat la culme...
1. de fiecare data cand schimbi locatia cineva iti zice Hey, welcome to Croatia(China,Utah...) si asta de fiecare data. Era suficient sa zica atunci cand mergi pentru prima data in locatie nu tot timpul cnad schimbi locatia
2. Cand termini o cursa sau campionat si te intorci la rulota ai de fiecare data aceeasi miscare a camerei...anyway foarte enervent pentru ca dureaza ceva timp
Per total e un joc bun dar putea fii mult mai enjoyable daca scapau de detaliile astea extra enervante.
P.S Penttru cei care se asteapta la un joc in principal cu raliuri, Dirt 2 nu este jocul potrivit intrucat raliul este doar o categorie din cele 6 pe care le are jocul si nu exista stagii speciale sau similare cu ce se intampla in WRC.
Batman Arkham Asylum - deci nu am cuvinte10/10
+Batman batman
+personajele sunt bine realizate
+povestea
+de grafica nici nu mai vorbesc...se potriveste ca o manusa
+Gameplay genial
+Voice acting mai ales a lui Joker
nu am gasit nici un minus la acest joc
Batman: Arkham Asylum[NTSC-J]@X360 - 1k/1k
...un joc EXCELENT!
[+] Batman
[+] Joker
[+] Librăria de informații (sună ciudat)
[+] Combat
[+] Storyline
[+] Riddles
[+] Enemies
[+] Voice acting
[+] Gadgets
[+] Challenges
[+] 3 endings
[+] Mai sunt O TONĂ (nu-mi vin acum �n minte)...
[-] Unde-i s�ngele?
Nota ZC- așa da!
![]()
Sa puna cineva un spoiler cu toate sfarsiturile,chiar ma intereseaza si pe mine.Si eu stiam tot de unul singur![]()
Batman: Arkham Asylum @ PC.
Ca toti cei care l-au terminat inaintea mea zic si eu: superb joc. Singurule minusuri pe care i l-as putea da sunt la fightning system(putin cam aiurea in unele situatii,dar chiar si asa,foarte bun) si la spatiul unde se desfasoara actiunea care pare destul de mic (in ultimul timp m-am obisnuit cu orase si harti intregi).Nu ma plang,ca nu imi place sa ma plimb ca descreiaratu',da parca se puteau face mai multe cladiri sau sa ai mai mult de explorat(da stiu ca de fiecare data tresa intrii pe altundeva,da na..).A da: inca un minus.De la un anumit punct al jocului,pelerina iti este taiata... Asta nu inseamna ca glideul ar trebui sa fie putin mai "brutal"?
Plusurile le-ati spus voi,dar oricum,jocul este foarte bine gandit.Levelele cu Scarecrow si cel in Croc's Lair sunt absolut geniale.
Din cate am vazut la finalul jocului,urmeaza o continuare. Can't wait! :X
9.99/10
prin atata batman arkham asylum postez si eu altceva.
Call of duty - World at War. 9/10
plusuri :
+ e call of duty
+ pentru mine world war 2 nu se demodeaza, indiferent de numarul de jocuri
+ prima misiune cu dimitri
+ cam toata campania lui dimitri
+ multiplayer demential !
+ grafica potrivita atmosferei
+ cut-sceneuri
+ nazi zombies ftw !!
+ omg mai sunt multe plusuri ? (kiddin' mai sunt o gramada, tot jocul e foarte foarte tare)
minusuri :
- are cateva buguri si glitchuri care nu mi-au placut. unul m-a facut sa dau restart la un level, un level destul de greu
The Beatles: Rock Band
+ muzica The Beatles
+ atentia incredibila la detaliu; miscarile membrilor formatiei, vestimentatie, locuile in care canta, insturmentele lor; pana si degetele sunt puse pe chitara asa cum trebuie atunci cand canta
+ grafica excelenta....cea mai buna de pana acum intr-un joc de muzica; animatii fluide si miscari ale camerei foarte bine gandite
+ dreamscapes...sunt practic niste videoclip-uri pentru cantecele compuse dupa ce au renuntat sa mai mearga in turnee. Sunt create in functie de mesajul cantecului si aduc ceva unic fiecarei piese.
+ pozele si video-urile pe care le primesti pe masura ce termini modul story; acestea sunt acompaniate de diverse informatii legate de formatie si piese iar multe din materiale sunt never before released
+ usurimea cu care jocul atrage chiar si persoane neinteresate de Beatles. E o combinatie aici intre muzica Beatles care e catchy si accesibilitatea jocului
-absentele anumitor piese (Rain, Hey Jude)
Verdict 9.5/10
E absolut excelent facut. Daca nu ar avea anumite absente importante in soundtrack ar fi perfect pentru acest tip de joc. Oricum cele 45 de cantece care sunt pe disc sunt foarte placute si merita incercate de oricine chiar daca nu e fan al formatiei. Am cantat la toate insturmentele in joc si am incercat inclusiv combinatii gen chitara si voce si trebuie sa spun ca e foarte, foarte fun. Il recomand cu caldura tutror celor care au instrumente si incercati-l cu prietenii...a good time guaranteed for all
Alone in the dark:Inferno @PS3 8.5/10
+atmosfera bine realizata
+grafica bunicica
+ceva nou dupa atat pac pac
+story bun
+dvd syle
-vreo 4 buguri enervante rau
-sistemul de save cam imbecil
-dialogul,sa cad pe jos de ras nu alta
In opinia mea un joc subapreciat de majoritatea reviewerilor.Merita jucat!
Burnout Paradise 9.5/10
+feeling
+foarte distractiv
+grafica
+muzica
+sunetul motoarelor
-uneori repeti de prea multe ori o cursa
-vizibilitatea pe timp de noapte
Call of Juarez: Bound in Blood
Medium
+storyline cu intorsaturi de situatie
+grafica si framerate incredibil de bine realizate
+voice acting superb
+atmosfera autentica
+open world, posibilitatea de a cumpara arme
+acele momente cand tragi in slomotion si cand activezi alea 6 cranii
+side quest (pacat ca sunt cam putine)
+nici prea scurt, nici prea lung, perfect ca lungime
-as fi vrut sa fie o misiune cu urmariri pe cai, pac-pac
NOTA: 9.2
Nu imi vine sa cred ca am avut atat timp jocul asta si nici macar nu l-am jucat.Adevarul e ca in primul nivel e cam slabut dar dupa e superb.Un joc care merita cumparat.
Bookmarks