Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 69 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast
Results 681 to 700 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #681 SP
    Member griever666's Avatar
    Rockstar Games | Rockstar News Wire | Red Dead Redemption Title Update Coming Next Week

We are aware that there are still some of you out there experiencing issues with Red Dead Redemption, including multiplayer connectivity and getting the Mo Van Barr bounty. We are currently testing a Red Dead Redemption title update for Xbox 360 and PlayStation 3 that aims to fix these and other items. Due to the unpredictable nature of the testing and console manufacturer submission process, we cannot pin down a very specific date and time, but we do expect this to be released for download for both systems by the end of next week. We can assure you we are working with our partners at Microsoft and Sony to make this title update available literally as soon as possible.

Once again, we thank everyone for their continued patience and understanding. As a token of our appreciation for your patience and in gratitude to all the Red Dead fans out there, we are also planning on releasing the Expert Hunter and Savvy Merchant outfits and related challenges later this summer for free. Please stay tuned for more details on that - as well as on the Outlaws to the End Co-Op Missions DLC Pack coming for free later this month.

Additionally, our support team continues to be available to address individual game issues on a case-by-case basis, and can be contacted through any of the following channels:

Rockstar Support Site: Rockstar Games - Help
    Rockstar Support Twitter: Rockstar Support (RockstarSupport) on Twitter
    Red Dead Redemption Support Email: [email protected]

Multiplayer Connection Issues
    While the title update will include a fix for multiplayer connection issues, some of the problems people are experiencing when connecting to multiplayer can be fixed by ensuring your online settings are configured for optimal online compatibility.

PlayStation 3
    PlayStation 3 players that are using a router should be on a NAT 2 connection type. For assistance with NAT settings, please contact PlayStation support at Support - PlayStation.com.

Xbox 360
    If you are having issues connecting to a friend’s Multiplayer game on Xbox LIVE, please refer to the Xbox support article at Network ports used by Xbox LIVE for assistance.

For players experiencing frequent or random freezes on either console, we urge you to contact your console manufacturer's support site for assistance:
    PlayStation 3 Support: Support - PlayStation.com
    Xbox 360 Support: Xbox NXE Hardware, Xbox LIVE, Games & Media Support | Xbox Support

2. #682 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Sper sa il repare mai repede sa pot juca online cum trebuie.

3. #683 SP
    Member viezure's Avatar
    De exemplu voi ce probleme aveti in multiplayer?

Daca de ex intrati intr-un posse, dupa cateva minute de joc incepe sa va apara - you have left the posse - apoi un jucator left - apoi arata cum toti ceilalti au plecat, si ramai singur pe server. Ceva de genul asta (asa mi se intampla mie :\)?

4. #684 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ffocusel , Pizzi , Rasko , Koba , Vagabone , nu inteleg de ce nu puteam intra ... am fost un pic cu voi in joc si dup-aia m-a scos ... wtf ??

5. #685 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Cu ce ma ajuta costumul Elegant la o partida de poker. In descriere zice ca ma ajuta sa trisez,dar cum?
    Cand prind cai pot sa ii vand undeva?

In legatura cu achievementu care zice ca tre sa faci 20 de misiuni cu acelas cal [SPOILER=Spoiler] la misiunea 6 sau 7 a lui Bonnye cand trebuia sa prinzi cai,mi-a schimbat calul fara sa vreau eu. Asta inseamna ca s-a anulat continuitatea celor 20 de misiuni?[/SPOILER] intrebarea e in spoiler

6. #686 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Ffocusel , Pizzi , Rasko , Koba , Vagabone , nu inteleg de ce nu puteam intra ... am fost un pic cu voi in joc si dup-aia m-a scos ... wtf ??

M-a scos de 3 ori si pe mine, connection issues with other players, betooon mp.

7. #687 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Cu ce ma ajuta costumul Elegant la o partida de poker. In descriere zice ca ma ajuta sa trisez,dar cum?
    Cand prind cai pot sa ii vand undeva?

In legatura cu achievementu care zice ca tre sa faci 20 de misiuni cu acelas cal [SPOILER=Spoiler] la misiunea 6 sau 7 a lui Bonnye cand trebuia sa prinzi cai,mi-a schimbat calul fara sa vreau eu. Asta inseamna ca s-a anulat continuitatea celor 20 de misiuni?[/SPOILER] intrebarea e in spoiler
    Apesi Triunghi sa trisezi, cand face cartile. John va trage o carte de dedesubt si o va tine ascunsa. Din momentul ala o sa ai mereu o carte in plus. Cand ai nevoie de ea o schimbi cu una din mana, cea cu care o schimbi iti ramane, sa o folosesto alta data. E foarte folositor sa trisezi la poker, si fun!
    Partea proasta e ca e riscant, pentru ca e un minigame cand scoti cartea, trebuie sa tii un cursor in mijloc, daca nu sta in mijloc te prinde!

La cealalta intrebare, cu spoiler, cred ca da...mai mult ca sigur. Doar ca nu cred ca trebuie sa-l tii, poti sa-l lasi, ideea e sa nu apesi patrat in "parcare"
    Cred ca poti sa il descaleci si sa-l chemi pe-al tau. Nu stiu 100% sigur ca n-am incercat, dar daca ai save-ul incearca.

8. #688 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    am incercat sa il chem pe al meu ,dar asta era deja cel nou.

9. #689 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    am incercat sa il chem pe al meu ,dar asta era deja cel nou.
    Atunci profita de faptul ca ai lasou, ia-ti un cal bun, si tine-l pe-ala. Salveaza pe slot nou de cate ori ai ocazia, in cazul in care ti-l omoara careva. Am si eu nevoie de trofeul asta, dar o sa mai astept un pic...

10. #690 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    De exemplu voi ce probleme aveti in multiplayer?

Daca de ex intrati intr-un posse, dupa cateva minute de joc incepe sa va apara - you have left the posse - apoi un jucator left - apoi arata cum toti ceilalti au plecat, si ramai singur pe server. Ceva de genul asta (asa mi se intampla mie :\)?
    Da , mie mi s-a intamplat de cel putin doua ori . Am jucat totusi fara probleme cateva ore orice fel de minigame , se pare ca problema e doar pt free roam/posse .

11. #691 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Pai ce crezi ca am putut sa joc mult? Initial m-a scos din posse ''a player has left'', etc., apoi mi-a dat un mare ERROR si m-a bagat in free roam. Normal, in MP nu ai cum sa dai join pe cine vrei tu, asa ca mi-am bagat p....

Hint pentru ceilalti din MP: cand vedeti ca unul iese inexplicabil, dati si voi invite-uri pentru ca el de nebun nu are cum sa intre in jocul vostru.

12. #692 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu va enervati guys. O sa scoata un patch saptamana viitoare dupa cum citeam putin mai sus. Si pe mine m-a scos o data, dar jocul e mult prea fun sa ma enervez. pac pac pac bum bum bum!!!

13. #693 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu va enervati guys. O sa scoata un patch saptamana viitoare dupa cum citeam putin mai sus. Si pe mine m-a scos o data, dar jocul e mult prea fun sa ma enervez. pac pac pac bum bum bum!!!
    O să apară un update �n care au promis că repară multe glitch-uri şi probleme...

14. #694 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    super frumos a fost aseara

15. #695 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pentru mine MP e PA PAAAAAAA! Ma p... pe rockstar si pe MP-ul lor jalnic!

16. #696 SP
    Somebody woke up on the wrong side of the bed. lol De ce draga? Ca te-a scos de 2 ori din joc? Hai ma fii serios...

17. #697 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    haha. am jucat eu MP aseara, mi-a spus ceva pe acolo ca you have left nu stiu ce si am ajuns intr-un meniu unde alegeam ce sa joc. am dat un quick match si m-a bagat intr-un deahmatch cu un singur inamic. american army vs walton's gang. Mi s-a parut interesant ca mecanica de joc , ma enerva ca vedeam inamicul si cred ca si el pe mine, pe radar. Nu se poate dezactiva radarul, era mai palpitant. Am jucat vreo 10 minute si dupa aia am inchis ca era tarziu. Interesant mi s-a parut. O intrebare:

- poti schimba outfit-ul si calul etc? nu am avut curiozitatea sa ma uit, dar cred ca ar fi fost frumos sa customizezi caracterul. multumesc

18. #698 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Distractiv aseara.Imi cer scuze guys daca nu am apucat sa dau invite la toti de fiecare data,uneori nu eram pe faza cand va scotea.Oricum mi se pare ciudat ca un multiplayer din 2010 sa nu aibe o optiune de join friends.Sper ca update-ul ce tre sa iasa sa repare problemele astea de deconectare si eventual sa bage si ei o optiune de join friend in multi

19. #699 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Distractiv aseara.Imi cer scuze guys daca nu am apucat sa dau invite la toti de fiecare data,uneori nu eram pe faza cand va scotea.Oricum mi se pare ciudat ca un multiplayer din 2010 sa nu aibe o optiune de join friends.Sper ca update-ul ce tre sa iasa sa repare problemele astea de deconectare si eventual sa bage si ei o optiune de join friend in multi
    ti-am zis koba ca nu ne stim inca cu optiunile alea p'acolo...Vaga stie, dar la un moment dat n-a mai intrat.... Anyways, nu m-am distrat asa bine intr-un multiplayer de mult timp. Ultimul meci a fost EPIC!!

20. #700 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In seara asta sunt prezent, calare pe murgul meu cel nou, proaspat capturat. Astept invite sa facem o potera de gringos

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 69 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks