Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 23 of 69 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #441 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Am ajuns in Mexic dupa 5 ore si 40 de minute de joc. Absolut superb ce au facut Rockstar.

2. #442 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    Desi nu am ajuns atat de departe in joc, mi se pare overrated jocul. Atmosfera este ok dar deja jocul devine repetitiv si sa nu mai vorbesc de garla de glitchuri, freezuri prezente. Multiplayerul pare lipsit de viata si neinteresant. Sper sa mi schimb parerea pe masura ce inaintez in joc

3. #443 SP
    Member viezure's Avatar
    Daca si un joc ca asta e repetitiv, inseamna ca si viata in sine e repetitiva

4. #444 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Free for all cu comentarii despre auto aim, lock on target etc:

YouTube - Red Dead Redemption: Free for all 1 (This game is awesome!)

5. #445 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Singura chestie care ma enerveaza pana acuma este lipsa posibilitatii de a inota.

6. #446 SP
    Member cristian77's Avatar
    Sa mor de nu,MP ca Uncharted 2 parca n-are nici unu...nu dati cu "petre",e parerea mea,oricum jocul il cumpar

7. #447 SP
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Singura chestie care ma enerveaza pana acuma este lipsa posibilitatii de a inota.

Pai ce? Toata lumea stie sa serpuiasca prin apele din vestul salbatic? Marston are fobie de ape adanci, nah! lol

8. #448 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Presupun ca iti dai seama ca apa si praful de pusca nu se impaca... mai deloc chiar

9. #449 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Sa mor de nu,MP ca Uncharted 2 parca n-are nici unu...nu dati cu "petre",e parerea mea,oricum jocul il cumpar
    O sa aiba Killzone 3 Circula vorba ca si-ar baga coada in productie si baietii buni de la Naughty Dog

E groaznic la serviciu cand nu pot sa ma gandesc decat la faptu ca vreau sa ajung acasa mai repede sa jupoi niste ratoni

10. #450 SP
    Mai baieti give peace a chance cum zice englezu'! Ati incercat multiplayerul? Uncharted 2 are un multiplayer extraordinar, dar RDR ofera ceva putin diferit. Nu inseamna ca e mai bun si nici ca e mai prost...E...altceva. Si mai e o vorba: boys will be boys - chiar daca o ai pe Angelina din cand in cand nu strica o Naomi (si nu ma refer la travesti-ul acela infiorator de la OTVlol )
    Attached Images Attached Images naomi_campbell.jpg

11. #451 SP
    Member cristian77's Avatar
    Pe Naomi am "avut-o" ,altceva te rog...
    Da mah,stiu ca RDR e altceva,si clar ca ii dam o sansa ,ziceam si eu asa...nostalgic

Pe martalogu ala de la OTV , daca l-as vedea pe strada,i-as da cutit

12. #452 SP
    Adevarul e ca nu prea merg jucate in paralel datorita controlului destul de diferit.... Am luat-o pe cocoasa urat de tot in cele 2 meciuri de RDR jucate aseara: 2 kills 12 deaths

13. #453 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Radem, glumim dar...hai, care da un gratar de sconcs diseara?

14. #454 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Thou art speaking the truth, my friend UC2 forever...not really.
    Am ajuns si eu prin Mexic, m-a apucat 4 dimineata ieri

15. #455 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu aduc Corona.Prietenii stiu de ce lol

16. #456 SP
    Member Mavone's Avatar
    �n teorie ar trebui ca eu Sir şi viezure să fim găsiţi online �n această seară dar de fel c�nd facem pregătiri pentru astfel de seri se-nt�mplă ceva şi se dovedeşte faptul că vorba lungă sărăcia omului.

17. #457 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Mavone View Post
    �n teorie ar trebui ca eu Sir şi viezure să fim găsiţi online �n această seară dar de fel c�nd facem pregătiri pentru astfel de seri se-nt�mplă ceva şi se dovedeşte faptul că vorba lungă sărăcia omului.
    Sa i se taie capul!

18. #458 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Must win the the big pot must be the king of poker in armadillo must not play all in and bluff at the same time (again)

19. #459 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

20. #460 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pt X360 inca n-au ajuns..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 69 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks