Atotștiutorul Google.L1 / R1 for aiming and shooting, L2 is to switch to your alternate fire (i.e. the grenade launcher on your assault rifle or switch to an RPG if you're an engineer), R2 throws a grenade, L3 sprints, R3 is melee, X is jump, Square is reload, Triangle switches between your primary weapon and your sidearm, and Circle toggles whether you're standing or crouching (no prone).
Dar daca celofanul in care e invelita carcasa e putin lucios si nu foarte lucios il mai cumperi?![]()
Astazi am pus si eu mana pe joc (thanks consol3)
Am bagat vreo 3 meciuri de multiplayer si chiar mi-a placut.In acestea 3 meciuri nu am intalnit nici macar un camper
De campanie nu ma apuc acum...in weekend cand o sa am timp.Am citit pe forum ca e destul de buna.
Hihi, am obtinut azi un trofeu haios la MoH. Jucam ca omu cu MP7 team assault, scot un 64/9 dragutz si imi la sfarsit Heavy Fire Support. Ma uit ce e ... 1000 de gloante trase intr-o runda!![]()
K/D la 3.4 jucat 70% Rush si 30% SnipingSay what MSK?
![]()
Modul multiplayer mi-a lasat o impresie foarte placuta.
Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu controlul..
Mates.. la jocu asta online pass-ul n-are legatura cu posibilitatea de a te juca sau nu in multiplayer, right? Codul iti ofera bonus content, nu? Intreb pentru ca am scos jocu la vanzare si m-a intrebat cineva si nu-s 100% sigur![]()
Se poate juca multiplayer si fara acel Online Pass. El iti ofera acces gratuit la anumite DLC-uri.![]()
Exact la tine ma gandeam Renegade.. ca parca si tu ai vandut jocul si ai scris ca nu era folosit Online Pass-ulChiar imi pare rau ca-l dau, el fiind un titlu bunicel per total, dar tinand cont ca KZ2 ramane adevarata mea dragoste si ca cel mai probabil o sa incerc si CoD-ul.. seems like the right thing to do
![]()
Bookmarks