Pot juca Arkham City daca Asylum nu l-am jucat pana la capat?
Da, nu prea au legatura intre ele. Dar iti recomand sa termini Arkham Asylum, mie dpdv. al povestii mi s-a parut mai bun.
Am si eu nevoie de ceva ajutor, joc AC de cateva luni bune (printre aletele) Story Line-ul l-am terminat pe undeva la 45% din joc. Am continuat sa caut si sa rezolv riddles, trofee, atat cu Batman cat si cu Catwman.
Am gasit vreo 320 de trofee din 440, insa am ajuns intr-un punct in care nu prea mai stiu ce sa fac desi sunt sigur ca mai sunt de facut lucruri pe acolo.
1) Exista vreun ajutor pentru a putea identifica pe harta locatiile trofeelor? Nu ma ajuta o harta completa fiindca nu stiu care sunt deja gasite si care nu, nu ma apuc sa caut 440 de locatii...(mai e varianta cu interogatul si la fiecare interogare mai aflu 2-4 riddles, dar e de pierdut timp nu gluma)
2) Zsasz Hideout, il am pe chel inchis in cusca aia, ramane acolo, am terminat cu el sau ii mai pot face ceva?
3) Mr. Freeze, l-m inchis la fel in subway acolo, cum ramane cu el?
4) Un singur gadget nu am pt Batman si nu stiu de unde sa-l iau , cred ca despre Freeze Cluster este vorba, e legat de Mr Freeze si Harley Quinn care e legata undeva in Steel Mill ?
Nu cred ca voi avea rabdare sa il platinez, dar vreau sa ajung cat mai departe in joc, si nu in cateva lunipt ca mai am un teanc de jocuri inca neatinse
Mai am intrebari insa nu-mi vin in cap.
tks!
Poftim guide,gasesti aici absolut tot ce-ti trebuie :
Batman: Arkham City Trophy Guide - PS3Trophies.org
1. daca ai inceput side questurile cu riddler, dupa ce ai iesit din biserica ai vazut un thug din ala care clipea verde si l-ai interogat. cam asta ai de facut, activezi det. vision si zbori prin arkham si ii cauti pe aia de lucesc verde. ii bati pe restu, il lasi pe ala ultimu, il interoghezi si o sa iti apara trofee pe harta.
2. ramane acolo cheliuta...
3. ramane si ala acolo.
4. in camera de sub cea suspendata (unde te intalnesti cu joker prima data) e o usa in dreapta camerei, intrii acolo, cobori cu un lift si ajungi unde trebuie.
merci iPaul pt guide, am mai folosit rareori guides insa la un moment dat fara ele nu prea poti.
merci batmantiby:
1) se pare ca raman la interogari
2) ok
3) ok
4) am sa merg acum sa vad![]()
Np.Poftim si guide pentru toate riddler trophies : Batman: Arkham City Riddler guide | GamesRadar
exact asta imi lipseatks
PS: mi-am luat si ultimul gadget ("Freeze Cluster Grenade") acum am ramas bocat in Cooling Tunnel B - nu mai pot iesi de acolo, si nu e prima data cand ies..dar am uitat pe unde
PS2: I'm out ...era pe la mijloc deh![]()
HELP!
Am un trofeu pe care nu-l pot lua, este cu numarul 13 in Amusement Mile, harta de aici
Mai exact acest trofeu
Trebuie sa se faca din rosu, in verde si sa calc pe el si hop se deschide ghiara...faza e ca atunci cand planam spre el se tot schimba, cand am ajuns jos am calcat pe el din gresala atunci cand era rosu, m-am dat la o parte am asteptat sa se faca verde...canci, nu se mai facea. Am zburat in imprejurimi, am luat alte trofee, m-am intors...asta tot rosu!
Ce-i fac?![]()
Eu centrez eu dau cu capul aici
Am completat toate riddles am 440 din 440 si inca nu am luat trofeul "Sphinx' Riddle" care presupune "complete all 40 of the Catwoman riddler grid items" pe grila sunt 35 de riddle si 5 physical challenge, le-am facut pe toate si n-am primit trofeul asteptat.
Ultimul trofeu presupunea un Physical challenge, si a fost "whip trip whiplash challenge" care din ce am mai citit pe net ar fi cu probleme...
Aveti idee de vreo solutie?
m-am dus, am primit! merci!
Din pacate nu ma pot intoarce in joc sa re-rezolv riddles. Poate se deblocheaza in modul Plus al jocului ...
Intentia mea este sa platinez jocul, deci mai trec o data prin toata poveste si sper ca pot obtine trofeul respectiv in modul plus.
Mai sunt trofee pe care le-am ratat, de genul "catch" atunci cand arunc spre "The Watcher in the Wings" cu remote batarang..si cred ca mai sunt trofee de luat. Dar ideea e sa le pot debloca macar acolo.
Ai dreptate, nu sunt. dar jocul asta m-a fascinat pur si simplu, este impresionant. De obieci ma limitez la a termina jocurile (care imi plac) din pct de vedere al story line-ului. Nu ma omor dupa trofee.
Mai am din batman cateva trofee de pus la punct, sunt la 71% in joc si trebuie sa fac toate cele 180 de challenge-uri cu Batman si cateva cu Catwoman din Main menu. Dupa care o sa incerc sa trec rapid prin Plus Game. sa vad unde ajung
Am o gramada de jocuri noi care ma asteapta si sunt inca in tzipla (farcry3,hitman,maxpayne3,darksiders2,borderlands2 si altele...) dar mi s-a pus pata pe Batman!!
---------- Post added 25-01-2013 at 10:36 PM ----------
Abia ce am intrat in joc, se pare ca s-a bifat si trofeul "Sphinx' Riddle", faza e ca in timpul jocului nu mi-a aparut PoPUp-ul.
---------- Post added 25-01-2013 at 11:06 PM ----------
UPDATE: Se pare ca si trofeul "Arkham City Sirens" l-am putut lua de data asta, din Catwoman Episodes : Ep 2 (ala cu Ivy)![]()
Pfiu gata si la mine 400 riddles cu Bats si 40 cu CatsCata satisfactie am avut cand l-am pocnit pe Riddler
Nu stiu ce sa fac...Sa termin NG+ sau sa termin campaign challenges cu Cats...
Btw guys la campaign challenges cu care caracter e cel mai nasol dintre Catwoman , Robin si Nightwing?Cu Bats le-am facut si nu au fost asa grele![]()
Fiecare e diferit, m-am distrat foarte mult cu Nightwing. Parca cu Catwoman am avut cel mai putin fun.
Bookmarks