Dai o sticlă în fata asa ștergi praful mai rar
Printable View
completare la colectia mea
Update si la mine :D
Ni aici:
Quote:
Every collector hopes to amass a large amount of items related to their interests, but as with everything, some collections turn out bigger than others. Guinness World Records recently awarded 33-year-old Ahmed bin Fahad with the official record for the "largest collection of Nintendo Entertainment System paraphernalia."
The man resides in the United Arab Emirates and works as a part of the Dubai police force by day. In his spare time, however, he has collected more than 2,020 items from the golden age of gaming. He says that he wanted to set the record "to give a message to the world that Arabs are not only interested in speeding cars and flashy things."
O parte din colectia mea...nu am un colt anume pt ca le tin pe unde "se poate" (wife still hates them though)...am zis ca daca tot le sterg de praf le fac si cateva poze:
probabil "fetili -s"de vina
sa inteleg ca "tolerezi" assassins creed, nu? :p
de la AC3 incoace doar "tolerez" din pacate seria...sunt un mare fan AC1-2...oricum entuziasmul meu pt tot ce inseamna AC a scazut in ultima vreme foarte mult...in schimb au inceput sa-mi placa statuetele bishoujo de la kotobukiya (precum si de la alti producatori care se inspira din arta lui Shunya Yama s h i t a/Luis Royo etc) <--am scris numele cu spatii pt ca ar fi cenzurat atlfel...:D
nu-i mult, dar imi sunt dragi:
mai am ceva jocuri cumparate de pe Xbox Live si cateva discuri de pc, printre care halo 1 si rise of nations sigilate :D
Colectia de NES la momentul actual (The Trolls In Crazyland este pe drum :D). Nu am mai avut rabdare sa le intind pe jos dar macar in felul asta se poate vedea si modul in care le pastrez (unele din ele au si cutii, manuale). Thx solecon pentru figurinele pixelate! ;)
Suuuper! :)
Mai vinde si tu din ele ca ai prea multe :D
Macar din alea rare ca tot ai o gramada...
:)) multe dintre raritati le-am "vanat" in mod special, avand si o valoare sentimentala pt. mine. Nu stiu cum se face dar cele mai memorabile jocuri pe care le-am jucat pe Terminator copil fiind erau de fapt raritati pe NES (Banana Prince, Contra Force, Flintstones Surprise at Dinosaur Peak, Rescue Rangers 2, Trolls in Crazyland etc.)
Colectia mea de console portabile!Imi mai lipsesc cateva pe care sper sa le iau in 2015.
Enjoy!
ala e un tamagochi de la sony sau ce este?
prima consola portabila de la Sony, PS Pocket. era si card de memorie pt PS One si te puteai juca cateva jocuri care au fost lansate doar in Japonia.are ceas si alarma
Ultimate Gaming Collection PS3, 270+ Games, Collectors Editions + Extras | eBay
Grab it while it's hot :D
:) ... pai ce sa facem cu dubluri :)
te asteptam cu dovada rodarkone. poate pui niste poze cu un update al colectiei
:) - n-am mai facut poze recente retro, in ultima perioada m-am axat aproape exclusiv pe completarea setului de PS3 - deci nimic extraordinar ...