Excelent man! Excelent! :)
Printable View
Excelent man! Excelent! :)
Ne-ai terminat, noru !
Felicitari noru , RESPECT =D>
http://media.tumblr.com/tumblr_m4c4j8FNXp1qgcvsy.jpg
Din pacate am avut probleme de natura personala si am tot amanat sa fac niste poze ... dar pentru cei care isi doreau iata niste poze cu colectia
frumos...
cand iti mai gasesti un pic de timp poti sa faci niste poze la lords of the realms?
sunt curios sa vad ce contine cutia.
the dig si dott :) foarte frumos!
Impressive!
Darky, dar mai aveai tu niste poze cu multe editii de colectie, unele inca in bubblewrap, alea unde sunt ?
Chiar aici -> Coltul colectionarilor | Single Post View
Insa cateva pagini mai in spate :D
Da stiu, dar ma refer sunt in camera asta, sau mai ai un spatiu de depozitare ?
Cred ca din poze se vede destul de clar ca sunt camere diferite :) ce se vede in postul 1444 este "old room" in pozele din postul 1283 .. sunt facute de fapt in 2 camere :) din "new rooms"
Annnnd booooom! :)
Vad un Nintendo M82 in ultima poza @roDarkOne. De curiozitate, cat ai dat pe el? @-)
Cred ca cei care ma cunosc stiu povestea, e luat din RO :) de pe okazii ... pe el nu am platit nimic :) a fost bonus la un set de 12 jocuri de NES (oferit ca o "consola NES untested" nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cutia uriasa pe care mi-a inmanat'o curieril si in interior era M82'ul) M-am bucurat si mai mult cand am descoperit ca este perfect functional (desi era plina de praf dovada ca a fost depozitata intr-un loc neadecvat) din pacate insa anul trecut i-am ars sursa ... desi am gasit ce solutia pentru a o repara n-am avut niciodata timpul/energia necesara, astept sa ma stabilizez si o sa dedic mai mult timp colectiei. Sunt multe proiecte legate de colectia mea pe care le-am pus pe hold din pacate acum 4-5 ani ... insa imi in suflet nu le-am abandonat niciodata:
- cateva full-seturi pe care trebuie sa le completez (NES, SNES, N64, GB, GBC, GBA, Gamecube)
- o mai buna afisare a jocurilor, consolelor si accesoriilor (rafturi cu un singur rand si cateva vitrine care trebuiesc construite custom si gasirea unei case cu spatiu suficient)
- completarea/achizitia unor jocuri si sisteme foarte importante (completarea seriilor Zelda, Final fantasy, Castlevania, Metroid etc) plus achizitia unor sisteme mai exotice precum Neo Geo (AES/CD), NEC PC engine CD (Turbo Duo / Turbo Duo R)
- creerea unui spatiu dedicat unde ma pot juca (momentan "retro" ma joc in mare parte pe emulatoare pe PSP si PC in loc sa ma bucur de experienta hardware-ului original) un loc suficient de spatios unde pot conecta cat mai multe sisteme si 2-3 televizioare CRT (probabil in camera cu jocuri)
si alte proiecte similare cu cele de mai sus ... :)
Wow.. asta da poveste :)
Abia astept sa vad in urmatorii ani cum o sa-ti faci setup-ul. Presimt ca va fi spectaculos =D>
Si eu incerc momentan completarea seriei Zelda dar jocuri precum cele de pe CDi sunt destul de greu de gasit..
Cel mai greu de gasit este Zelda's Adventure - de altfel si cel mai scump. Pe celelalte 2 eu am platit (de pe ebay) ~ 30 lire cu tot cu transport in RO. Iti recomand sa cauti pe site-ul ebay din Olanda :D vei gasi preturi mai bune decat in UK/germania etc
Toata colectia mea de jocuri pentru SEGA
Mutam colectia!
Partea 1/8 :)
O sa pun mai multe poze cand termin tot....