baietii mai subtire cu offtopicu asta "la caterinca" - sa nu speriem oamenii
PS: poze poze - si comentarii strict la poze - nu o dati in offtopic ca nu suntem pe SPAM BOX
baietii mai subtire cu offtopicu asta "la caterinca" - sa nu speriem oamenii
PS: poze poze - si comentarii strict la poze - nu o dati in offtopic ca nu suntem pe SPAM BOX
Eu nu am atat de multe insa sunt multumit cu ce am pana acum si cu siguranta or sa mai vina si altele![]()
Doar am promis
Din pacate facute cu telefonul ca e camera foto cumparata 'la comun' si nu sta la mine
Ultima poza - teh fanboy corner - TMNT + AsterixAsa ca jocurile de PC raman in camara.
Mersi darkie pt pontu cu rafturile de la Auchan. Super afacere.
Am facut si eu update la colectia PSX .. enjoy
YouTube - My Games Collection - Playstation - update 2009.07.04
darki am mai gasit pe acasa un joc de ps1ceva cu team racing . il ai ? il vrei ? sa stiu daca-l bag la licitatie ...
Mine
PS: Sunt 18 +un joc pe store..Cele doua din colt dreapta jos sunt de la PoP LE,respectiv Bioshock.
Sa se vada Jabra in poza!
(Promit si eu o poza cu ce am strans, dar inca nu ca vreau sa mai cumpar vreo 2-3)
Update la colectia de SNES
Nu uitati sa va abonati (subscribe) si sa lasati comentarii si ratinghihihiih
Si inca odata scuze, e facut cu aparatul foto pentru ca laptopul s-a busit si nu mai pot face captura pe firewire de pe camera video![]()
PS: detaliile le gasiti in description ul din partea dreapta (daca vizionati pe youtube.com - apasati pe MORE INFO)
Bookmarks