Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 14 15 16
Results 301 to 314 of 314

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #301 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Shadows cred ca e jocul AC cu cel mai prost world-building, e fascinant cum au putut s-o dea de gard aici.
    Toata harta se simte claustrofoba, inchisa si creeaza confuzie, daca nu ar fi pathfinder-ul ala de multe ori n-as sti pe unde s-o iau. Multe obstructii naturale, de la paduri dese si boschetareala la dealuri pe care nu poti sa urci si drumuri inchise, efectiv mi-e greu s-o mai iau perpendicular catre waypoint ca o sa ma lovesc de obstacole blocante, drumurile de multe ori sunt confusing si nu stii care e ala bun, o distanta de 200m pare mult mai complicat de parcurs decat in celelalte jocuri din serie unde aveai open space si erau mult mai aerisite.

Nu zic, nici relieful Japonei nu ajuta, dar chiar e ingrozitor de prost facut. QOL feature-ul cu faptul ca te urca pe cal automat atunci cand il chemi (ceea ce imo ar trebui sa faca toate jocurile cu mount system) e jumate invalidat de faptul ca vine in galop si te duce in directia in care te uiti, adesea directia proasta si tre sa stai sa te invarti aiurea pe loc. Simt ca tot jocul e zona cu mlastina din Witcher 3, e foarte tedious si ma seaca energetic.
    Eu am zis ca doar mie mi se pare exasperant world-buildingul. Efectiv m-am saturat sa ocolesc câte 10 minute sa pot ajunge unde am treaba, pentru ca nu o pot lua pe alte drumuri ca nu pot urca/alunec etc. Am 55 de ore în el, am făcut o parte din story și am descoperit toate Viewpointurile existente în joc, dar m-am plictisit îngrozitor de tare. Aveam așteptări mai mari, am intrat în el cu mult entuziasm dar după vreo 20-30 de ore m-am desumflat. Efectiv acum nu mai am chef sa continui story, totul e repetitiv, aseară am intrat în el, am jucat 5 min și l-am închis. Fac pauza câteva zile după care sper măcar story să-l duc la capăt.

2. #302 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Whoa...eu nici dupa 90h nu am descoperit toate viewpoints-urile La fel cum nici pana acum nu am eliminat toti Samuraii din castele, ca sa curat tot.
    Simt ca daca as face chestii asa robotice, m-as plictisi in orice joc.

Cat de chestia asta cu urcatul - da, e super deranjanta - dar a fost decizia lor de a schimba mecanica de cataratat pe orice si pot sa le respect decizia.
    Da, e frustrant initial, dar am reusit sa o iau mereu ca pe un puzzle - iar daca aia nu iesea, tineam apasat pe sageata stanga si ma ghida el - desi chiar si asa am dat peste momente de genu - no marker beyond this point - si tot trebuia sa caut drum.

Cat de cal - complet de acord la faza cu urcatul pe cal automat in viteza - dar daca tu alergi cand il chemi, nu te mai urca - doar daca stai pe loc.
    Mai frustrant, cu calul, mi s-a parut faza cu alergatul pe poduri - cred ca 9 din 10 sare de pe pod (majoritatea sunt super inguste) si ajungi sa mergi prin apa sau sa ocolesti.

3. #303 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Nu stiu daca e neaparat vorba de chestii robotice, dar nu stau sa fac fiecare templu/castel intalnit doar pentru a putea face loot la un chest. Consider ca am build destul de ok pentru tot ce e in joc, in schimb am vrut sa fac fiecare view si fiecare "?" pentru a nu rata nicio activitate secundara "tir cu arcul, kata, meditatii". Nici in tomb-uri nu am mai intrat de la un anumit punct, era foarte deranjant intunericul si efectiv ma dispera sa caut drumul. As fi vrut sa nu ma plictisesc pentru ca imi place foarte mult locatia jocului, peisajele, anotimpurile, efectiv e o placere sa mergi pe acolo in fiecare anotimp (fiecare are frumusetea lui). Dar toate luptele se simt efectiv la fel, aceleasi animatii iar si iar (joc predominant cu Katana pentru ca aia imi place) dar de la un punct nu mai difera nimic. Dar oarecum era de asteptat de la Ubisoft...nu am multe de reprosat, nu e neapart vina lor ca eu m-am plictisit de joc .

4. #304 SP
    Member Syni's Avatar

Assassin's Creed Shadows

Cum adică nu e vina lor ca tu te-ai plictisit de joc ? Ba chiar e vina lor ca nu știu sa facă ceva astfel încât majoritatea jucătorilor sa nu moară de plictiseală după vreo 10 ore. Toate jocurile lor se lovesc de aceeași chestie, grafic ok dar în rest pur și simplu puțini reușesc sa ducă mai mult 10-15 ore. Păi când te gândești la doar questurile din KCD și le compari cu astea din Shadows, te apucă râsul-plânsul nu alta !

Ps. Stau și mă gândesc nostalgic cum ar fi fost ca Shadows grafic să fi fost făcut de Ubi, combatul de cei de la From Software sau Team Ninja iar guesturile de cei care au făcut KCD 2 cred ca jocul perfect din punctul meu de vedere!

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #305 SP
    Nu inteleg cum poti sa compari AC Shadows, un fel de arcade game de actiune, cu KCD2, un fel de simulare de viata reala, dusa la extrem.

E efectiv ca si cum ai compara GT7 sau orice simulator auto de top (ca nu le stiu dupa nume), cu un NFS sau The Crew - ceva arcade care te face sa te simti super tare cand joci si-ti ofera tool-urile necesare pentru a putea duce la indeplinire orice misiune ai avea.

Ideea e ca nu poti avea realismul ala dus la extrem intr-un joc de genu asta.
    Si in niciun caz nu poti avea genul de misiuni din KCD2 intr-un AC.

Cum ar fi ca in AC (unde joci cu un asasin) sa te duci la nea caisa oier care sa-ti spuna ca a adormit si i-a fugit oaia preferata si daca poti sa-l ajuti sa o recupereze? Da, este o misiune reala in KCD2.
    Sau un exemplu si mai tare - cum ar fi ca tu, mare asasin, sa mergi la tanti lenuta din batatura care sa spuna ca cineva i-a furat tigaia preferata si daca poti sa o recuperezi - vezi Witcher 3.

Aici e destul de straight-forward - esti un asasin si orice misiuni ai putea avea in joc, trebuie sa aibe legatura intr-o oarecare masura cu a asasina pe cineva sau a colecta informatii despre acea asasinare.
    Sure, puteau sa introduca mai multe "tombs", cum au fost in Valhalla - si care mi-au placut la nebunie - dar dpdv side missions, mi se pare ca desi sunt limitate ca tipuri de activitati, sunt destul de bine implementate si in ton cu locatia si vremurile.

Totodata, pe partea de combat - sa faci un joc atat de accesibil si frumos, dar sa-l limitezi cu un combat gen From sau Team Ninja - adica ceva incredibil de greu - dus la extrem efectiv degeaba - pai cine mai e publicul tau? Nu uita totusi ca multi incearca sa copieze, dar dau mega fail dpdv vanzari.

Again - fix asta este ideea jocului - sa fie accesibil, sa fie fun si sa te simti "tare" cand il joci.

Orice altceva inseamna sa judecam jocul pentru ca nu este asa cum ne-am dori - desi niciunul din serie nu a fost asa - tocmai pentru ca este un alt gen de joc care poate nu ne place.

Si da - sunt complet de acord - lumile Ubisoft cu poveste + side quests facute de Warhorse Studios, Naughty Dog sau multi altii foarte priceputi, dar si cu un combat mai "de nisa", ar fi foarte tare. Dar nu in universul Assassins Creed.

6. #306 SP
    Member Syni's Avatar
    Mi-ai dat și tu două exemple de questuri duse la extrem în KCD. Nu la asta mă refer, și ști și tu prea bine. Se pot modela anumite questuri pentru lumea și tematica din AC dar ăștia de la Ubi nu pot sau nu vreau pur și simplu(înclin să cred ca nu pot mai exact!).
    Dacă tu zici ca nu prea au legătură eu zic ca greșești. Shadows este tot un open word încărcat cu nimic. Dacă tot vrei să faci un open word, atunci fă-l frate cum trebuie astfel încât jucătorul sa simtă ca este acolo și să își dorească sa rămână și să descopere lumea pe care ai creat-o. La ce buget și echipe au, preferă să “mulgă oaia” aproape anual cu aproximativ aceleași questii “parfumate altfel”care induc o stare de plictiseală imediat după impresia inițială. Este într-adevăr “superb” să golești la nesfârșit castele peste castele tu marele asasin doar pentru a ajunge la sfântul graal aka un cufăr amărât ascuns bine de tot prin castel

7. #307 SP
    Cu siguranta ai dreptate ca se poate mai bine - valabil in orice - dar cumva incercam sa spun ca ei doar isi urmeaza formula tuturor jocurilor.
    Din pacate, cum incearca sa adauge lucruri sau sa schimbe lucruri, lumea se plange.

Cat de extremul de care ziceam - ideea era ca acolo nu se plange nimeni de stupizeniile alea - toti zic - uite ce tare, diversitate. Nu are nicio treaba cu jocul sau cu lumea sau cu personajul - importanta e diversitatea. Dar uiti ca discutam despre Ubisoft si orice chestie de genul ar fi extra taxata de oameni.
    Also, majoritatea questurilor secundare din KCD2 sunt chestii banale impachetate frumos.

8. #308 SP
    Member Syni's Avatar
    Eu sincer cred ca nici ei nu știu de fapt ce vor să facă mai exact pentru un joc. Vor un open world fiindca trebuie să recunoaștem ca se pricep la acest lucru din punct de vedere grafic dar în același timp trebuie și o poveste, o mecanică de luptă fără lvl pe combatanți(pe mine unul mă seacă la culme chestia asta artificială -ști sunt level 10, nu pot merge acolo ca aia sunt level 12 și îmi dau pe coajă nu fiindcă joc eu prost, ci fiindcă așa vrea dev-ul) și activități misto, ca altfel se lovesc de ce pățesc acum. Lumea intra inițial, le place ce văd, dar apoi după puțin timp ii apucă somnul. Eu nu cred ca hate-ul ăsta generalizat este doar ca firma producatoare se chema Ubisoft. Cred ca hate-ul este fiindcă ultime jocuri Ubi au fost pur și simplu o păcăleală, un rahat împachetat frumos. Le-am cumpărat toate jocurile până la Valhalla când am luat decizia sa zic stop. S-au îndepărtat foarte mult de primele serii și în sensul prost, părerea mea ca un joc în tematica AC nu prea se pretează a fi open world, mai bine puțin mai liniar poate în stilul GOW, cu o poveste misto.
    Ar trebui părerea mea un reset masiv aici, și sincer chiar sunt curios ce urmează în perioada următoare.

9. #309 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Pe aproape. Hate-ul nu e pentru ca firma se numeste Ubisoft, hate-ul e pentru ca firma nu se numeste Sony. Toate jocurile open world mediocre lansate in ultimul timp au fost blamate puternic, mai putin Horizon, Spiderman si Ghost of Tsushima (vezi Cyberpunk, Dragon Age, Starfield etc.). Prin open world mediocru se intelege joc care e open world cu closed gameplay. Oamenii adora sa aiba optiuni reale in jocurile open world, asta fiind motivul pentru care jocuri precum KDC2 au succes chiar daca firma nu se numeste Sony.

Odata ce am inteles ca majoritatea oamenilor vor "open gameplay" cu orice pret si ca nimic altceva nu contează, toate criticile, esecurile, laudele tuturor jocurilor open world au inceput sa aiba sens 100% (in afara de Sony).

Gandeste-te la un simplu fetch quest: te trimite cineva sa furi un pergament de la o baba. Intr-un joc cu closed gameplay, nu poti face altceva decat sa mergi la baba acasa, sa ii omori paznicii si sa furi pergamentul. Intr-un joc cu open gameplay, asa cum vor cei mai multi oameni, ai avea si alte optiuni. Poate vorbesti cu baba si o duci cu zaharelul sa ti-l dea de buna voie. Poate il tradezi pe cel care ti-a dat quest-ul si te aliezi cu baba, care iti inmaneaza un pergament contrafacut. Poate furi pergmanetul si il citesti ca sa iti dea skill points si ii lasi pe amandoi cu ochii in soare. Problema e Assassin's Creed nu are optiunile astea! Nu conteaza ca vorbim de ninja sau samurai sau vikingi, si un conteaza nici care e povestea propriu zisa asa cum zice Razvan, si nu conteaza nici grafica si nici combatul si nici vocile facute cu AI. Conteaza doar sa iti ofere optiuni reale, multiple, cu cat mai mult impact, pentru fiecare misiune din joc. Asta nu a inteles inca Ubisoft, si de asta o sa piarda bani in continuare.

10. #310 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Daca te ti doar de quest-uri. jocul chiar e frumos. Dar cum quest-urile sunt impartite pe toata harta, te prinde la inghesuiala cu lvl-req si cu fast travel-ul. Deci dupa 40-50 ore de facut lvl, de explorat harta, de facut activitati pt Naoe si Yasuke chiar mi se luase, recunosc. Acum ma tin doar quest-uri iar jocul si-a revenit. Tipic Ubisoft, te ti de un quest, iar ca sa-l termini, te arunca intr-o zona de lvl 50 pt care nu ai gear si lvl. Intre timp te apuci de altceva si pierzi firul. (si ala deja subtire)

11. #311 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Daca te ti doar de quest-uri. jocul chiar e frumos. Dar cum quest-urile sunt impartite pe toata harta, te prinde la inghesuiala cu lvl-req si cu fast travel-ul. Deci dupa 40-50 ore de facut lvl, de explorat harta, de facut activitati pt Naoe si Yasuke chiar mi se luase, recunosc. Acum ma tin doar quest-uri iar jocul si-a revenit. Tipic Ubisoft, te ti de un quest, iar ca sa-l termini, te arunca intr-o zona de lvl 50 pt care nu ai gear si lvl. Intre timp te apuci de altceva si pierzi firul. (si ala deja subtire)
    Exact la fel am pățit și eu după 50 de ore. Am făcut pauza 3 zile și acum l-am terminat. 62 de ore pentru mine cu totul. Din punctul meu de vedere, chiar dacă are multe minusuri și poate deveni plictisitor la un moment dat, e unul din cele mai bune din serie, iar povestea e foarte foarte bună. Te atașezi de motivatiile lor, atât de Yasuke cât și de Naoe.

12. #312 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Salut, a reusit cineva sa vada cat la suta are la game progression pe ubisoft club?

13. #313 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Mie imi arata 55.05%. Eu am dat la profile -> last played

14. #314 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    asa apare la mine, nu stiu ce are.
    Attached Images Attached Images capturae-de-ecran-2025-04-16-131121.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 16 FirstFirst ... 6 14 15 16