Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 LastLast
Results 281 to 300 of 314

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #281 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mie mi-a placut mult sistemul din Valhalla unde in loc de "?" erau buline colorate si culoarea iti indica ce tip de activitate ai acolo... asa stiam ca daca n-am chef sa fac base clearing nici nu ma mai duceam acolo ca stiam ce ma asteapta. Pacat sa aud ca au renuntat la sistemul ala.

2. #282 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Mie mi-a placut mult sistemul din Valhalla unde in loc de "?" erau buline colorate si culoarea iti indica ce tip de activitate ai acolo... asa stiam ca daca n-am chef sa fac base clearing nici nu ma mai duceam acolo ca stiam ce ma asteapta. Pacat sa aud ca au renuntat la sistemul ala.
    Exact - Valhalla a avut fff multe idei bune si side activities foarte bune (inclusiv acele tombs) care au fost eliminate aici tocmai pentru ca s-au plans toti "cunoscatorii" care probabil nici nu aveau de gand sa joace asa ceva, de ce se plangea altcineva care auzisera ca se plange cineva - vezi strict video cu vanzatoarea cu ciupercile, pe care inca nu am reusit sa o gasesc in joc si cel mai probabil e ceva ce nu a ajuns in joc la lansare.

3. #283 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Trebuie sa recunoastem ca are acel ceva ce te face sa te intorci in el. Doar ca am inceput entuziasmat, am facut temple/castele sa pot face loot la chest, dar a inceput sa devina repetitiv din pacate sa tot fac asta. Mai am momente cand ma apuca cheful si mai curat cate unul . Dar in general cam asta fac, stealth pana la view, sincronizare si-am plecat. Ce ma deranjeaza pe mine cel putin, ma repet, sunt "?". Adica mi-as fi dorit cumva sa am posibilitatea sa aleg daca vreau sa merg pana la el sau sa-l descopar prin sincronizare la Viewpoint.Pentru ca ma duc spre ele in speranta ca voi descoperi altceva (side, tomb, etc)...dar de multe ori ajung si ma intorc imediat pentru ca vreun camp ceva si nu am chef de ele .

Nu stiu daca tine neaparat de batranete, ca o paranteza, tatal meu se apropie de 60 de ani si joaca de rupe, nu doar ca joaca, descopera tot ce are acel joc de oferit . Pe cand eu, la 35 de ani deja nu mai am chef. Cand prind cate un joc liniar cu o poveste frumoasa si un gameplay atragator sunt in culmea fericirii
    Valhalla l-am terminat in ian. 2025. A fost un joc bloated cum n-am mai vazut. Shadows se simte altfel. Au avansat oricum. Pe rutele dintre viewpoint-uri\towns ti-au pus content si te agata cu cate ceva. Zboara timpul si defapt tu nu te-ai atins de story. Eu azi am facut shrine-uri, daily-urile, view point-uri, kata-train-uri, 2-3 castele mai simple. No pb. Vreau ca atunci cand ma apuc de story si se lege cat mai bine.

4. #284 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Exact...o mare prostie. Preferam sa urc la Viewpoint, investigam de acolo, pe harta vedeam ce am descoperit și apoi era alegerea mea dacă vreau sa investighez suplimentar sau nu. Asa, vezi doar "?" și poate e de interes/poate nu...

5. #285 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Refuz sa cred ca dialogurile au fost scrise de persoane umane ci mai degraba de a.i.
    Mai bine de 16 ore de joc si mi-am cam pierdut entuziasmul sa-l mai joc,simt ca fac acelasi lucru in fiecare misiune si nu e fun,se simte mai degraba similar cu un fel de activitate de munca.Mi-au placut primele ore dar pe masura ce progresam incepea sa devina neinteresant.
    Cine stie...poate am eu pretentii prea mari de la joc dar in Ghost of Tsushima mereu aveam sentimentul de enjoyment indifirent ca faceam side questuri sau story questuri.Imi retrag cuvintele in legatura cu ce-am spus despre combatul din Shadows ca este mai bun decat cel din Ghost of Tsushima,nici macar nu se apropie.
    Attached Images Attached Images unknown_2025.03.25-15.41_resized.png

6. #286 SP
    Combatul nu are cum sa fie mai bun aici decat in GoT - este foarte simplificat si diferit, ca sa prinda la o plaja mai mare de oameni. Dar este un pas mare in fata, comparativ cu jocurile anterioare.
    Also, GoT nu avea altceva in afara de combat si directie artistica...

Cat de dialoguri - nu prea inteleg la ce se asteapta lumea, sincer - nu este KCD2 sau TLOUP2 - este un joc din seria Assassins Creed.
    Da, chestia aia din screen-ul tau mi s-a parut si mie o prostie. Si a mai fost un tip care raspundea in rime...proaste. In rest, nu tin minte sa ma fi deranjat ceva la poveste sau dialoguri secundare.

7. #287 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie. View Post
    Refuz sa cred ca dialogurile au fost scrise de persoane umane ci mai degraba de a.i.
    Mai bine de 16 ore de joc si mi-am cam pierdut entuziasmul sa-l mai joc,simt ca fac acelasi lucru in fiecare misiune si nu e fun,se simte mai degraba similar cu un fel de activitate de munca.Mi-au placut primele ore dar pe masura ce progresam incepea sa devina neinteresant.
    Cine stie...poate am eu pretentii prea mari de la joc dar in Ghost of Tsushima mereu aveam sentimentul de enjoyment indifirent ca faceam side questuri sau story questuri.Imi retrag cuvintele in legatura cu ce-am spus despre combatul din Shadows ca este mai bun decat cel din Ghost of Tsushima,nici macar nu se apropie.
    Nu ca vreau să fiu cârcotaș, dar revin la ce am mai zis. Jocurile făcute de Ubi nu merită mai mult de să zicem 10 euro și asta doar pentru grafică. În rest Dumnezeu cu mila, sunt jocuri de 5-10 ore la început și pentru tinerei de 10-12 ani unde pretențiile sunt extrem de scăzute. Ulterior te apucă o lehamite mai ales când te gândești ce preț ai plătit pe ele. Pe mine m-au păcălit ultima dată cu precomanda dată la Valhalla, începând de atunci nu au mai văzut, și nici nu cred ca vor mai vedea vreodată vreun leu de la mine.

Ps. Oricum, Razvan merita un premiu fiind printre singurii care de vreo 10 ani parca se lupta cu noi sa ne convingă ca și alții sunt la fel și ca de fapt asta se cere pe piața (fără supărare [mention]razvanrazy [/mention])

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. #288 SP
    Junior Member Final's Avatar
    Povestea și writing-ul din AC-urile „moderne” au fost mereu lame și mult sub AC-urile vechi, iar din câte am văzut, AC Shadows nu schimbă cu nimic tradiția asta. Multe scene de dialog par mai degrabă niște sketch-uri care ar fi trebuit cândva să fie finisate, au omogenizat cumva treaba asta și le-au făcut pe toate să se simtă la fel. Nu mai transmit emoțiile ca înainte, nu-ți mai pasă de personaje, pur și simplu sunt șterse și ușor de uitat. Probabil mulți au uitat ce dialoguri și câte emoții transmiteau personajele înainte de AC Origins (deși Origins did it way better față de restul ce au urmat)... Nu erau jocuri excelente nici atunci, dar personajele măcar erau dinamice, iar dialogurile și interacțiunile dintre ei se simțeau reale, dacă ar fi să le compari. Aș rejuca fără nicio problemă titlurile vechi, dar nu m-aș mai atinge de niciunul nou după ce le-am jucat deja o dată (chiar dacă ar fi mult mai scurte). Sunt mult mai multe elemente care mă fac să iau decizia asta, dar problemele resimțite sunt în mare parte bazate pe feeling, nu neapărat pe ceva obiectiv. Sunt departe de a fi atât de rele pe cât le fac să pară haterii, dar refuz să cred că cineva ar prefera saga modernă pe partea de creativitate.

9. #289 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu ma asteptam sa vad asa ceva, o sa cumpar jocul doar pentru comment-ul asta

10. #290 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Hai ca am intalnit un personaj de origine japoneza pe nume Shotei dar omul are accent de italian.
    Intial am jucat cu audio in japoneza dar am schimbat in engleza deoarece in momentele din gameplay nu ma puteam concentra sa joc si sa si citesc.
    Tot ce pot sa zic e ca nu-l recomand sa-l cumparati ci doar sa-l jucati cu o subscriptie ubi premium.Jocul nu are nici-un pic de "suflet".

11. #291 SP
    Baga si tu un video sa vedem si noi faza - eu nu tin minte sa fi intalnit ceva de genu, dar poate l-am intalnit cand jucam in Japoneza.

12. #292 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Poti sa dai skip direct la 0:49
    https://youtu.be/QN-rG3dU_5w?si=igrXpGH-_OGu86Mx

13. #293 SP
    Da, am facut misiunea in Japoneza si da, aici are un mic accent de italian zici ca e un fel de stutter mai degraba, dar clar nu este in regula.

14. #294 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Quote Originally Posted by Frankie. View Post
    Hai ca am intalnit un personaj de origine japoneza pe nume Shotei dar omul are accent de italian.
    Intial am jucat cu audio in japoneza dar am schimbat in engleza deoarece in momentele din gameplay nu ma puteam concentra sa joc si sa si citesc.
    Tot ce pot sa zic e ca nu-l recomand sa-l cumparati ci doar sa-l jucati cu o subscriptie ubi premium.Jocul nu are nici-un pic de "suflet".
    Daca aveam dublaj in romana si actorul era moldovean, oare te plangeai de accent?

Asta-i buna.....

15. #295 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mai are AC ceva legătură cu jocurile mai vechi, cu the ancient ones, Isu sau cum le zicea, cu vault-urile alea, pieces of Eden etc?
    Mie ca si poveste mi s-au părut foarte misto primele părți, misterul ăla te tinea legat de joc si vroiai sa afli mai mult din poveste. Dar de templar order mai auzi ceva? Ma gândesc ca poveste in afara Animus-ului nu mai există precum am avut cu Desmond, nu?
    Eu Valhalla nu l-am mai jucat, mi-am dat burnout la creier in Odyssey de la cat grinding a trebuit sa fac si nu am mai avut chef de nici un Valhalla.

16. #296 SP
    Lupta dintre Asasini si Templieri este prezenta,

17. #297 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    A dat al de sus sa nu mai avem din punctul meu de vedere cea mai off-putting mecanica a seriei. As fi fost si mai mare fan AC daca nu aveau mecanica aia.

18. #298 SP
    Cu o mica intarziere din motive tehnice, a venit si review-ul jocului - Review: Assassin's Creed Shadows

19. #299 SP
    Manager paul's Avatar
    PC DF tech review:
    00:00:00 Introduction
    00:00:24 User Experience, CPU Frame-Times, Issues
    00:07:53 Optimised Settings and GPU Performance
    00:14:57 Conclusion

20. #300 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Shadows cred ca e jocul AC cu cel mai prost world-building, e fascinant cum au putut s-o dea de gard aici.
    Toata harta se simte claustrofoba, inchisa si creeaza confuzie, daca nu ar fi pathfinder-ul ala de multe ori n-as sti pe unde s-o iau. Multe obstructii naturale, de la paduri dese si boschetareala la dealuri pe care nu poti sa urci si drumuri inchise, efectiv mi-e greu s-o mai iau perpendicular catre waypoint ca o sa ma lovesc de obstacole blocante, drumurile de multe ori sunt confusing si nu stii care e ala bun, o distanta de 200m pare mult mai complicat de parcurs decat in celelalte jocuri din serie unde aveai open space si erau mult mai aerisite.

Nu zic, nici relieful Japonei nu ajuta, dar chiar e ingrozitor de prost facut. QOL feature-ul cu faptul ca te urca pe cal automat atunci cand il chemi (ceea ce imo ar trebui sa faca toate jocurile cu mount system) e jumate invalidat de faptul ca vine in galop si te duce in directia in care te uiti, adesea directia proasta si tre sa stai sa te invarti aiurea pe loc. Simt ca tot jocul e zona cu mlastina din Witcher 3, e foarte tedious si ma seaca energetic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 LastLast