...ți-a trebuit tricou cu Blanka![]()
So...avem 10 char NOI si nimeni nu vrea sa le incerce?
Adica in casuals la SSFIV o sa avem SFIV mains matches si singurul lucru cu adevarat nou o sa fie spectate-ul?
mmmmh...so much for a new game
Eu vreau sa incerc:
1.DeeJay
2.Guy
3.Cody
4.Hakan
5.Juri
Lots of training...lots
Cat despre comanda...am dat la web, stau chill.
pe mine cei din seria alpha / sf2 / sf3 nu ma pasioneaza asa de mult pt ca deja stiu cum se comporta(normal, sunt multe chestii nou adaugate la fiecare, dar stilul ramane cam acelasi).
Oricum +1 pt "Lots of training...lots"
---------- Post added 27-04-2010 at 06:43 PM ----------
@RonanN1 tre sa ne intalnim, clar! Poate o punem de un mini-campionat in CJ
Eu am pus topul pentru ce am jucat. Nu pot sa pun un top pentru ce nu am jucat inca. Normal ca o sa incerc toate caracterele noi. Si daca o sa-mi placa mai mult decat cele din top 3 atunci o sa fac schimbul necesar.
Daca vrei top pentru incercat:
1. Dudley
2. Juri
3. Cody
4. DeeJay
5. T. Hawk
6. Ibuki
7. Makoto
8. Guy
9. Hakan
10. Adon
Personal nu m-am hotarat cu cine o sa joc , sa vad.. cu cine ma simt confortabil. La fel ca si in vanilla, nu am tinut un main si nu pot sa spun ca jucam un caracter mult mai bine decat altul.
Cum spunea si colegul meu de forum, o sa jucam SSFIV casuals cu SFIV mains over and over again ?. Cel putin merita incercate/jucate caractere care nu le-ati folosit in SFIV daca nu va incanta nimeni din noul cast.
"Totusi,, eu cu cine votez
"
Stati mah copii sa vina jocul,sa-l pipaim,si alegem dup-aia,tot alegem si facem topuri aiurea
N-am mai jucat Blanka de un cateva luni,poate din cauza ca am jucat prea mult la inceput,etc,nu stiu.Era si obositor,win win win,inclusiv online.Si Blanka folosit la maxim inseamna electricity la comanda,in combo,si n-am avut rabdare sa invat slide sau alte metode de el instant...poate acum,cu 6 butt
![]()
Dear Paul,
Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
1 Super Street Fighter IV (4) (Includes Free Blanka T-Shirt) GBP 20.45
Au inceput sa le trimita. Daca nu vineri, luni sigur ii dam bataie![]()
Am primit si io mail de la baieti
Thx for the heads up dear Paul
---------- Post added 28-04-2010 at 03:32 PM ----------
GameSpot Video: Super Street Fighter IV Video Review
Salut!
Stiti cumva ce beneficiari ar fi in pastrarea primului joc Street Fighter IV? Capcom spuneau ceva de un bonus, dar nu au mai spus nimic dupa. Ma bate gandul sa-l vand pe primul...
Tot ce se păstrează sunt doar cele două culori extra, �n rest totul e nou (online stats, trials, etc.).
Am observat ca poti sa primesti foarte multe iconite fara bataie de cap. Am terminat trials cu Bison si am facut cateva cu restu. Dupa ce m-am dus sa-mi pun iconita am vazut ca am si cu Vega, Dudley, caractere cu care n-am terminat toate 24 de trials.
Nu-i drept... inainte aceste iconite le primeai pe merit, cum sunt free.
Am mai observat ca sangereaza personajele ca si akuma in vanilla. Meciurile se termina destul de repede. Vega pare mai ok, Bison e SUPER... Inca e nou jocu asa ca mai vedem pe parcurs.
Abea astept sa va ajunga jocu. Vreau sa am martori cand il ''sodomizes'' pe cristache. (no homo) lol
Bookmarks