Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 171 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #181 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Am observat ca poti sa primesti foarte multe iconite fara bataie de cap. Am terminat trials cu Bison si am facut cateva cu restu. Dupa ce m-am dus sa-mi pun iconita am vazut ca am si cu Vega, Dudley, caractere cu care n-am terminat toate 24 de trials.
    Nu-i drept... inainte aceste iconite le primeai pe merit, cum sunt free.
    Am mai observat ca sangereaza personajele ca si akuma in vanilla. Meciurile se termina destul de repede. Vega pare mai ok, Bison e SUPER... Inca e nou jocu asa ca mai vedem pe parcurs.
    Abea astept sa va ajunga jocu. Vreau sa am martori cand il ''sodomizes'' pe cristache. (no homo) lol
    Multumim de informatii,homosan,dar stii ca...never !
    E mega cool noul format,primesc de la prietenul meu psn ala olandez(imi face in ciuda) invite-uri gen "endless mode" "team mode" Mai un pic

2. #182 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Hmm, cred ca te inseli. Majoritatea caracterelor si-au pastrat acelasi Hp (cateva exceptii/nerfes) dar toate caracterele au avut damage nerf (cu exceptia lui Dhalsim cred).
    Nu la asta m-am referit. Ma rog, nu m-am exprimat bine. Meciurile tind sa se termine destul de repede deci da impresia ca life baru' se termina mai repede. Evident ca am exagerat unpic.

3. #183 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

4. #184 SP
    Junior Member doidor's Avatar
    As vrea sa fac un video-review + ceva meciuri pt SSF4(in romana, normal) pe UltraCombo. Ar vrea careva din CJ sa ne ajute ?

Noi venim cu berea(sau sucu, depinde de preferinte), chips-uri, loc(probabil la mine acasa) si normal, credits(to the helper(s)).

5. #185 SP
    Daca as fi fost clujean, cu cea mai mare placere....

6. #186 SP
    Lool,ce tare si folositor e Ultra 2 la Rufus

7. #187 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

So yeah.. DSP is back.

and some OIL

Oh si inca ceva...pt cine nu stia acum muzica din consola poate fi ascultata si in timpul meciurilor online.

8. #188 SP
    Anunt pentru cei ce s-au indoit de el si nu numai:

Webpredator are SSFIV pe stoc. I got mine, get yours.

I always take pleasure in saying this..: I TOLD YOU SO

9. #189 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    So yeah.. DSP is back.
    1:50 DSP: Alright can I get this? Ultra! Do it! Yes! Watch this! Ha Ha ha ha! Look at this! Uuuuiiiii!!! Super Flying Headlock of Legends, Ultimate Muscle Spinning Muscle Face Breaker Attack!!! Ohhh

OMFG!

10. #190 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Anunt pentru cei ce s-au indoit de el si nu numai
    Lol lol Nu cred ca se pune problema asa si nimeni nu s-a indoit de nimeni Varietatea in ceea ce priveste sursa achizitiei a diverse jocuri e foarte importanta, dar pe de alta parte cu totii stim ca Web is one of the best Anyawy, congratz to both of you guys.

Cristache da-i bataie si ia-l si tu ca sa bagam luni, marti cel tarziu un Endless Battle

11. #191 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Esti din Bucuresti?Atunci sunt ceva sanse mici sa il primesti pana vineri.Altundeva in tara...no chance in hell.
    ...no lasă că nu-i chiar așa.

Mie mi-a ajuns azi (trimis marti) ;) [shopto]

(mă rog...acum am fost p�nă la garaj și-am văzut biletul �n poștă :)) - merg să-l ridic maine, lol...).

12. #192 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Ce ati primit de pe siteuri sau de la predator ati luat zona 1 ? Eu am luat de la barbavali zona 2 , ajunge sap viitoare, la sfarsit , abia astept.

13. #193 SP
    Webpredator are momentan SSF4 zona 3 (asia) dar nu are nici o importanta ce zona e. Sf4 l-am avut tot Asia iar dlc-urile le-am cumparat de pe Us deci nu sunt diferente.

14. #194 SP
    Webpredator are momentan SSF4 zona 3 (asia) dar nu are nici o importanta ce zona e. Sf4 l-am avut tot Asia iar dlc-urile le-am cumparat de pe Us deci nu sunt diferente.
    True,am platit doua bucati mai-nainte,luni le am.Thx Mini pt info

15. #195 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...no lasă că nu-i chiar așa.

Mie mi-a ajuns azi (trimis marti) [shopto]

(mă rog...acum am fost p�nă la garaj și-am văzut biletul �n poștă - merg să-l ridic maine, lol...).
    Este chiar asa.El zicea de zavvi, nu de shopto, asa ca raspunsul meu se referea tot la zavvi, si shippingul lor dubios.
    Shopto aproape de fiecare data trimite jocul cu o zi inainte de data de lansare oficiala, pacat ca au niste reguli retardate (de exemplu nu poti face preorder la mai multe bucati din acelasi joc), plus o taxa de shipping exagerata la anumite lucruri (am vrut sa comand un TE stick de la ei pt ca aveau o oferta foarte buna, dar shippingul era ridicol, 34 de lire).

16. #196 SP
    Member Radoo's Avatar
    Eu am făcut precomandă ieri pe amazon.co.uk şi azi l-au trimis. Deci probabil luni - marţi �l am. Bine, eu �s sub-noob la SF4.

17. #197 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

18. #198 SP
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    Eu am făcut precomandă ieri pe amazon.co.uk şi azi l-au trimis. Deci probabil luni - marţi �l am. Bine, eu �s sub-noob la SF4.
    Add me

Referitor la ce zice snk, intr-adevar diferenta dintre zavvi si shopto a fost de o zi. Zavvi l-a trimis miercuri, shopto marti. Deci cei care au optat pentru tricoul cu Dhalsim au jocu de vineri, cei cu Blanka, de-abia luni il primesc No biggie though.

19. #199 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Sa-mi dati si mie add cei care nu ma aveti in lista pe id-ul Laurentziu

20. #200 SP
    More funny siht from DSP

PS: Contains Honda story intro spoiler. You've been warned

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 171 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast