As vrea sa fac un video-review + ceva meciuri pt SSF4(in romana, normal) pe UltraCombo. Ar vrea careva din CJ sa ne ajute?
Noi venim cu berea(sau sucu, depinde de preferinte), chips-uri, loc(probabil la mine acasa) si normal, credits(to the helper(s)).
So yeah.. DSP is back.
and some OIL
Oh si inca ceva...pt cine nu stia acum muzica din consola poate fi ascultata si in timpul meciurilor online.![]()
Anunt pentru cei ce s-au indoit de el si nu numai:
Webpredator are SSFIV pe stoc. I got mine, get yours.
I always take pleasure in saying this..: I TOLD YOU SO![]()
Lol lol Nu cred ca se pune problema asa si nimeni nu s-a indoit de nimeniVarietatea in ceea ce priveste sursa achizitiei a diverse jocuri e foarte importanta, dar pe de alta parte cu totii stim ca Web is one of the best
Anyawy, congratz to both of you guys.
Cristache da-i bataie si ia-l si tu ca sa bagam luni, marti cel tarziu un Endless Battle![]()
Ce ati primit de pe siteuri sau de la predator ati luat zona 1 ? Eu am luat de la barbavali zona 2 , ajunge sap viitoare, la sfarsit, abia astept.
Webpredator are momentan SSF4 zona 3 (asia) dar nu are nici o importanta ce zona e. Sf4 l-am avut tot Asia iar dlc-urile le-am cumparat de pe Us deci nu sunt diferente.
Este chiar asa.El zicea de zavvi, nu de shopto, asa ca raspunsul meu se referea tot la zavvi, si shippingul lor dubios.
Shopto aproape de fiecare data trimite jocul cu o zi inainte de data de lansare oficiala, pacat ca au niste reguli retardate (de exemplu nu poti face preorder la mai multe bucati din acelasi joc), plus o taxa de shipping exagerata la anumite lucruri (am vrut sa comand un TE stick de la ei pt ca aveau o oferta foarte buna, dar shippingul era ridicol, 34 de lire).
Eu am făcut precomandă ieri pe amazon.co.uk şi azi l-au trimis.Deci probabil luni - marţi �l am. Bine, eu �s sub-noob la SF4.
![]()
Bookmarks