Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 171 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #161 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...ți-a trebuit tricou cu Blanka

2. #162 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    So...avem 10 char NOI si nimeni nu vrea sa le incerce?
    Adica in casuals la SSFIV o sa avem SFIV mains matches si singurul lucru cu adevarat nou o sa fie spectate-ul?
    mmmmh...so much for a new game

Eu vreau sa incerc:
    1.DeeJay
    2.Guy
    3.Cody
    4.Hakan
    5.Juri

Lots of training...lots

Cat despre comanda...am dat la web, stau chill.

3. #163 SP
    Junior Member doidor's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    So...avem 10 char NOI si nimeni nu vrea sa le incerce?
    Adica in casuals la SSFIV o sa avem SFIV mains matches si singurul lucru cu adevarat nou o sa fie spectate-ul?
    mmmmh...so much for a new game

Eu vreau sa incerc:
    1.DeeJay
    2.Guy
    3.Cody
    4.Hakan
    5.Juri

Lots of training...lots

Cat despre comanda...am dat la web, stau chill.
    pe mine cei din seria alpha / sf2 / sf3 nu ma pasioneaza asa de mult pt ca deja stiu cum se comporta(normal, sunt multe chestii nou adaugate la fiecare, dar stilul ramane cam acelasi).

Oricum +1 pt "Lots of training...lots"

---------- Post added 27-04-2010 at 06:43 PM ----------

@RonanN1 tre sa ne intalnim, clar! Poate o punem de un mini-campionat in CJ

4. #164 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Eu am pus topul pentru ce am jucat. Nu pot sa pun un top pentru ce nu am jucat inca. Normal ca o sa incerc toate caracterele noi. Si daca o sa-mi placa mai mult decat cele din top 3 atunci o sa fac schimbul necesar.
    Daca vrei top pentru incercat:
    1. Dudley
    2. Juri
    3. Cody
    4. DeeJay
    5. T. Hawk
    6. Ibuki
    7. Makoto
    8. Guy
    9. Hakan
    10. Adon

5. #165 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Am fost idiot si am dat cancel la precomanda de pe shopto (care ar fi trimis jocul de ieri) si am facut pe cacazavvi, care nu au dat nici un semn cum ca ar trimite degraba. La voi cum stau lucrurile?
    Mda, am intrat si io acu pe ShopTo si am vazut ca au inceput sa proceseze precomenzile baietii Las ca poate ne face o surpriza frumoasa si zavvi si primim si noi jocu pana vineri

6. #166 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Eu am pus topul pentru ce am jucat. Nu pot sa pun un top pentru ce nu am jucat inca. Normal ca o sa incerc toate caracterele noi. Si daca o sa-mi placa mai mult decat cele din top 3 atunci o sa fac schimbul necesar.
    Daca vrei top pentru incercat:
    1. Dudley
    2. Juri
    3. Cody
    4. DeeJay
    5. T. Hawk
    6. Ibuki
    7. Makoto
    8. Guy
    9. Hakan
    10. Adon
    haha...chill
    Gata, acum poti sa cobori.

Diferenta este ca eu imi aleg chars dupa cum sunt ele nu trebuie sa joc cu el sa stiu ca o sa imi placa.

7. #167 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Mda, am intrat si io acu pe ShopTo si am vazut ca au inceput sa proceseze precomenzile baietii Las ca poate ne face o surpriza frumoasa si zavvi si primim si noi jocu pana vineri
    Esti din Bucuresti?Atunci sunt ceva sanse mici sa il primesti pana vineri.Altundeva in tara...no chance in hell.

8. #168 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Personal nu m-am hotarat cu cine o sa joc , sa vad.. cu cine ma simt confortabil. La fel ca si in vanilla, nu am tinut un main si nu pot sa spun ca jucam un caracter mult mai bine decat altul.
    Cum spunea si colegul meu de forum, o sa jucam SSFIV casuals cu SFIV mains over and over again ?. Cel putin merita incercate/jucate caractere care nu le-ati folosit in SFIV daca nu va incanta nimeni din noul cast.

"Totusi, , eu cu cine votez "

9. #169 SP
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Esti din Bucuresti?Atunci sunt ceva sanse mici sa il primesti pana vineri.Altundeva in tara...no chance in hell.
    Da, Bucuresti. Am verificat din nou acu dimineata si comanda e tot in stadiu de awaiting stock pick. E clar

10. #170 SP
    Member cristian77's Avatar
    Stati mah copii sa vina jocul,sa-l pipaim,si alegem dup-aia,tot alegem si facem topuri aiurea

Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Sorted.

5 caractere in top 3 ; Cristache...'nuff said.
    N-am mai jucat Blanka de un cateva luni,poate din cauza ca am jucat prea mult la inceput,etc,nu stiu.Era si obositor,win win win,inclusiv online.Si Blanka folosit la maxim inseamna electricity la comanda,in combo,si n-am avut rabdare sa invat slide sau alte metode de el instant...poate acum,cu 6 butt

Mama lui de canadian deja are jocu

11. #171 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Dear Paul,
    Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
    1 Super Street Fighter IV (4) (Includes Free Blanka T-Shirt) GBP 20.45

Au inceput sa le trimita. Daca nu vineri, luni sigur ii dam bataie

12. #172 SP
    Dear Paul,
    Thank you for your order with zavvi. We can confirm the item(s) below have been sent to you.
    1 Super Street Fighter IV (4) (Includes Free Blanka T-Shirt) GBP 20.45

Au inceput sa le trimita. Daca nu vineri, luni sigur ii dam bataie
    Am primit si io mail de la baieti Thx for the heads up dear Paul

---------- Post added 28-04-2010 at 03:32 PM ----------

GameSpot Video: Super Street Fighter IV Video Review

13. #173 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Salut!

Stiti cumva ce beneficiari ar fi in pastrarea primului joc Street Fighter IV? Capcom spuneau ceva de un bonus, dar nu au mai spus nimic dupa. Ma bate gandul sa-l vand pe primul...

14. #174 SP
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    SF4 save data bonus:2 extra colours - Colour 11 is the ink shader from the PC version, Colour 12 is a very neat looking shader that turns the character into a cross-hatch version of themselves - it leaves them looking like they've been drawn onto the screen.

YouTube - Super Street Fighter IV XBOX 360

Footage of Fei-Long's intro, gameplay, and Color 12.

15. #175 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Pai pastrez salvarile si datele lui pe hard, dar discul il pot vinde, nu?

16. #176 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Pai pastrez salvarile si datele lui pe hard, dar discul il pot vinde, nu?
    Mai mult ca sigur. Eu asa am facut. Sigur SSF4 va observa datele de SF4 de pe Hard si nimic mai mult.

17. #177 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Tot ce se păstrează sunt doar cele două culori extra, �n rest totul e nou (online stats, trials, etc.).

18. #178 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Tot ce se păstrează sunt doar cele două culori extra, �n rest totul e nou (online stats, trials, etc.).
    Despre asta vorbeam si noi

19. #179 SP
    Member andreips3's Avatar
    Am observat ca poti sa primesti foarte multe iconite fara bataie de cap. Am terminat trials cu Bison si am facut cateva cu restu. Dupa ce m-am dus sa-mi pun iconita am vazut ca am si cu Vega, Dudley, caractere cu care n-am terminat toate 24 de trials.
    Nu-i drept... inainte aceste iconite le primeai pe merit, cum sunt free.
    Am mai observat ca sangereaza personajele ca si akuma in vanilla. Meciurile se termina destul de repede. Vega pare mai ok, Bison e SUPER... Inca e nou jocu asa ca mai vedem pe parcurs.
    Abea astept sa va ajunga jocu. Vreau sa am martori cand il ''sodomizes'' pe cristache. (no homo) lol

20. #180 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Am mai observat ca sangereaza personajele ca si akuma in vanilla. Meciurile se termina destul de repede. lol
    Hmm, cred ca te inseli. Majoritatea caracterelor si-au pastrat acelasi Hp (cateva exceptii/nerfes) dar toate caracterele au avut damage nerf (cu exceptia lui Dhalsim cred).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 171 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast