Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 86 of 171 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1701 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    Stickul nou este 50 de euro. Deci pretul este excelent pentru ca detine componente sanwa. Full Sanwa presupun ca inseamna stick +butoane?

2. #1702 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    Stickul nou este 50 de euro. Deci pretul este excelent pentru ca detine componente sanwa. Full Sanwa presupun ca inseamna stick +butoane?
    Dap,joystick,butoane,arcusoare,etc,trecut de pe default square pe octogonal,totul adus din Japonia de un coleg forumist
    Cine il doreste mai greu ii poate pune o greutate ceva inside

3. #1703 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...-arcade-stick/

Pret 300 ron , 350 ron cu tot cu setul de butoane noi Seimitsu

Motivul pentru care se vinde TE-ul : am o noua jucariehrap-v3.jpg

4. #1704 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by nudal View Post
    Stie cineva unde pot gasi sa cumpar un Fightpad in Romania ?
    eu am un Serioux e cam mic din pacate, dar pt inceput e bun si e si ieftin...60roni
    http://www.serioux.com/files/product/1/l_396.jpg

Minimize suna atractiv oferta ta, dar mie ca daca as lua mi se face lene sa joc de pe stick si raman tot la pad

5. #1705 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Ma scuzati daca sa mai postat,insa e criminal tipul
    "Busta,Busta!!"

6. #1706 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

7. #1707 SP
    Chibi artwork from CAPCOM!
    Attached Images Attached Images wp_chibi_1920.jpg

8. #1708 SP
    Member emanuel's Avatar
    salut baieti, tocmai mi-am luat AE-ul, si am o intrebare - nu m-am mai bagat pana acum online, si nu prea ma pricep. ideea e, am 3 conturi : de UK, Us, si Romania. jocul este regiunea 2. Are importanta pe care cont il joc ? il pot juca si pe US ? si daca joc pe uk, si apoi intru pe us (sau invers) e ceva ? Merci.

inca o treaba, ca tot s-a adus vorba de arcade stick - merita unul ? adica e diferenta fata de gamepad-ul de ps3 ? ca eu pana acum ma jucam pe xbox, cu controller-ul de xbox, si cand am trecut la ps3, frate, diferenta nu gluma.
    @ Mikael - unde pot cumpara si eu stick-ul al aserious la 60 roni ?

9. #1709 SP
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    salut baieti, tocmai mi-am luat AE-ul, si am o intrebare - nu m-am mai bagat pana acum online, si nu prea ma pricep. ideea e, am 3 conturi : de UK, Us, si Romania. jocul este regiunea 2. Are importanta pe care cont il joc ? il pot juca si pe US ? si daca joc pe uk, si apoi intru pe us (sau invers) e ceva ? Merci.
    Nu e region locked..
    This is Street Fighter not MK

10. #1710 SP
    Member Mikael's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post

inca o treaba, ca tot s-a adus vorba de arcade stick - merita unul ? adica e diferenta fata de gamepad-ul de ps3 ? ca eu pana acum ma jucam pe xbox, cu controller-ul de xbox, si cand am trecut la ps3, frate, diferenta nu gluma.
    @ Mikael - unde pot cumpara si eu stick-ul al aserious la 60 roni ?
    faza cu profilele mai mult e pt dlc-uri si update-uri la joc, deci in general nu prea conteaza, dar preferabil e sa joci pe zona pe care ai jocu
    stickul eu l-am primit de ziua mea, dar in brasov se gasesc in carrefour, daca ai carrefour in orasul tau sau vreun mall dasta mai mare incearca acolo
    si alegerea intre stick si pad trebe sa o faci la inceput, cand pui pt prima oara mana, altfel daca te obisnuiesti cu padul e foarte grea tranzitia, eu am jucat de pe stickul asta al meu e ok, doar ca am jucat de pe madcatzul lu Alecs and my god it was awesome, granted tot grea tranzitia dar daca as face rost printro minune de un madcatz as incerca sa invat sa joc calumea de pe stick

11. #1711 SP
    Junior Member bogdanbibi's Avatar
    poti sa joci ok de pe pad, doar ca ti-e mai greu sa faci advanced stuff ... intrebarea e daca esti dispus sa dai bani pe stick. eu nu-s si pt un amarat de "srk fadc ultra" trebuie sa misc degetul de pe analog pe d-pad pt dash, si inapoi pe analog pt ultra. pun pariu ca e de un milion de ori mai usor cu arcade stick, dar asta nu ma face sa scot milioane din buzunar pt unul de calitate

12. #1712 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...-arcade-stick/

Pret 300 ron , 350 ron cu tot cu setul de butoane noi Seimitsu

Motivul pentru care se vinde TE-ul : am o noua jucarieAttachment 127534
    Io, SA3-u arata misto. Prepping for AE PC, I see

Ma gandeam si eu la ceva similar, pentru ca o sa-mi schimb desktopul mi-e scarba sa-mi "migrez" extensia USB pe PCI ca sa-mi mearga TE-ul. Numai ca mi se pare ciudat ca e start-u asa de aproape. Nu te deranjeaza?

13. #1713 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdanbibi View Post
    pt un amarat de "srk fadc ultra"
    si cum eu nu prea stiu cu ce se mananca un srk fadc ... daca gasesc ceva ieftin ca a lui Mikael ,e ok, daca nu, sunt foarte multumit de ps3 gamepad.

14. #1714 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by duncanstomp View Post
    Io, SA3-u arata misto. Prepping for AE PC, I see

Ma gandeam si eu la ceva similar, pentru ca o sa-mi schimb desktopul mi-e scarba sa-mi "migrez" extensia USB pe PCI ca sa-mi mearga TE-ul. Numai ca mi se pare ciudat ca e start-u asa de aproape. Nu te deranjeaza?
    E V3, SA3 e versiunea de xbox cred ; nu ma deranjeaza, nu prea ai cum sa arungi degetele pana acolo
    Daca te gandeai la o jucarie de ganul sper ca esti gata sa cheltui ~700 ron , cu un Hrap3 normal cred ca ajungi mai bine.

15. #1715 SP
    Member monstrul's Avatar
    @ duncanstomp
    Daca te intereseaza un Real Arcade Pro V3 SA (sigilat) iti pot face rost cu 580 lei + transport.Sunt din iasi
    ....sau un VLX cu 12 mil (sigilat) + transport

---------- Post added 02-07-2011 at 11:34 PM ----------

update - 550 Real Arcade Pro V3 SA (sigilat)
    - 110 Real Arcade Pro: 3 Premium VLX (sigilat) + transport sau predare personala in iasi

---------- Post added 02-07-2011 at 11:35 PM ----------

1100 ron Real Arcade Pro: 3 Premium VLX

16. #1716 SP
    Minimize, da, V3 SA vroiam sa zic.

Mie mi se pare putin cam incomod pentru ca joc crosshanded, si de obicei imi mapez fierce-urile sa fie ultimele 2 butoane negre din dreapta. And with AE cammy I have to spam fierces. Am si-un HRAP3 (modat de tine), da' mi se pare putin cam rigid acum ca m-am obisnuit cu TE-urile.

monstrul, de unde si in cat timp le-aduci? Intreb pentru SA.

I'ma be holding my money pentru un VLX (CACOlectionez stickuri) dupe sezonu estival.

17. #1717 SP
    Member monstrul's Avatar
    in 5-6 zile, de unde - e treaba mea.

18. #1718 SP
    De unde, adica tara. I ain't out to steal your bizness

19. #1719 SP
    Member monstrul's Avatar
    Din tara normal ca nu.Nu stiu de ce te ar interesa ca toate is facute in china indiferent de unde le iei - inclusiv vlx-ul.
    Nu tre sa imi dai avans sau ceva.Daca ai pe cineva in iasi sa il verifice e cel mai bine.

20. #1720 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Marn vs Daigo - NorCal Regionals (Yun-vs-Yun / Dudley-vs-Yun)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 171 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast