Stickul nou este 50 de euro. Deci pretul este excelent pentru ca detine componente sanwa. Full Sanwa presupun ca inseamna stick +butoane?
Stickul nou este 50 de euro. Deci pretul este excelent pentru ca detine componente sanwa. Full Sanwa presupun ca inseamna stick +butoane?
http://www.consolegames.ro/forum/f41...-arcade-stick/
Pret 300 ron , 350 ron cu tot cu setul de butoane noi Seimitsu
Motivul pentru care se vinde TE-ul : am o noua jucarie![]()
eu am un Serioux e cam mic din pacate, dar pt inceput e bun si e si ieftin...60roni
http://www.serioux.com/files/product/1/l_396.jpg
Minimize suna atractiv oferta ta, dar mie ca daca as lua mi se face lene sa joc de pe stick si raman tot la pad
salut baieti, tocmai mi-am luat AE-ul, si am o intrebare - nu m-am mai bagat pana acum online, si nu prea ma pricep. ideea e, am 3 conturi : de UK, Us, si Romania. jocul este regiunea 2. Are importanta pe care cont il joc ? il pot juca si pe US ? si daca joc pe uk, si apoi intru pe us (sau invers) e ceva ? Merci.
inca o treaba, ca tot s-a adus vorba de arcade stick - merita unul ? adica e diferenta fata de gamepad-ul de ps3 ? ca eu pana acum ma jucam pe xbox, cu controller-ul de xbox, si cand am trecut la ps3, frate, diferenta nu gluma.
@ Mikael - unde pot cumpara si eu stick-ul al aserious la 60 roni ?![]()
faza cu profilele mai mult e pt dlc-uri si update-uri la joc, deci in general nu prea conteaza, dar preferabil e sa joci pe zona pe care ai jocu
stickul eu l-am primit de ziua mea, dar in brasov se gasesc in carrefour, daca ai carrefour in orasul tau sau vreun mall dasta mai mare incearca acolo
si alegerea intre stick si pad trebe sa o faci la inceput, cand pui pt prima oara mana, altfel daca te obisnuiesti cu padul e foarte grea tranzitia, eu am jucat de pe stickul asta al meu e ok, doar ca am jucat de pe madcatzul lu Alecs and my god it was awesome, granted tot grea tranzitia dar daca as face rost printro minune de un madcatz as incerca sa invat sa joc calumea de pe stick
poti sa joci ok de pe pad, doar ca ti-e mai greu sa faci advanced stuff ... intrebarea e daca esti dispus sa dai bani pe stick. eu nu-s si pt un amarat de "srk fadc ultra" trebuie sa misc degetul de pe analog pe d-pad pt dash, si inapoi pe analog pt ultra. pun pariu ca e de un milion de ori mai usor cu arcade stick, dar asta nu ma face sa scot milioane din buzunar pt unul de calitate
@ duncanstomp
Daca te intereseaza un Real Arcade Pro V3 SA (sigilat) iti pot face rost cu 580 lei + transport.Sunt din iasi
....sau un VLX cu 12 mil (sigilat) + transport
---------- Post added 02-07-2011 at 11:34 PM ----------
update - 550 Real Arcade Pro V3 SA (sigilat)
- 110 Real Arcade Pro: 3 Premium VLX (sigilat) + transport sau predare personala in iasi
---------- Post added 02-07-2011 at 11:35 PM ----------
1100 ron Real Arcade Pro: 3 Premium VLX
Minimize, da, V3 SA vroiam sa zic.
Mie mi se pare putin cam incomod pentru ca joc crosshanded, si de obicei imi mapez fierce-urile sa fie ultimele 2 butoane negre din dreapta. And with AE cammy I have to spam fierces. Am si-un HRAP3 (modat de tine), da' mi se pare putin cam rigid acum ca m-am obisnuit cu TE-urile.
monstrul, de unde si in cat timp le-aduci? Intreb pentru SA.
I'ma be holding my money pentru un VLX (CACOlectionez stickuri) dupe sezonu estival.
Din tara normal ca nu.Nu stiu de ce te ar interesa ca toate is facute in china indiferent de unde le iei - inclusiv vlx-ul.
Nu tre sa imi dai avans sau ceva.Daca ai pe cineva in iasi sa il verifice e cel mai bine.
Bookmarks