Marn cred ca joaca Mario mai nou, ca si Mike de altfel...
This one's also cool:
Yun's ass owned by Akuma. Priceless![]()
Marn cred ca joaca Mario mai nou, ca si Mike de altfel...
This one's also cool:
Yun's ass owned by Akuma. Priceless![]()
Nu mai este mult si vine EVO!
Un rezumat al celor mai "intense momente" inaintea evenimentului "care este" EVO 2k11!!!
The Noise Before the Storm – Top 10 Moments Leading up to EVO 2011 � Shoryuken
Cel mai stilat raspuns al meu la challengeul lui Snoooootch:
Cel mai lung juggle dintre toate postate, momentan, este, unul de al meu:
Si mai am unul destul de lung si cu Sagat:
Hold that. Mike "SmileyMike" Ross
GodlikeMike FTW
Pentru ca in weekend-ul asta sunt ocupat, as vrea sa ne strangem la un offline de AE in weekend-ul 16-17 iulie. Ca de obicei rog de la voi sa-mi ziceti cand preferati, sambata sau duminica iar cei care vor sa vina sa-si anunte prezenta aici.
P.S: Alecs si Poke n-au voie sa lipseasca. Nu de alta insa iarasi veti plange pentru ratarea de priceless SaltyMike moments![]()
Ideea nu era sa loveasca ultra.Nu are cum.Ideea era sa traga de timp, avand in vedere ca challenge-ul e cat de mult poti tine adversarul in aer.
Naspa oricum...poti mai mult SIGUR!!!
Oni aici..cum se cuvine!
Adica RTSD (RushThat****Down)
Vrei sa zici: Op dat sh!t down cu bullsh!t overpowered crossup move care e imposibil de blocat pe reactie ca are startup mult prea mic.Personaj stupid.
Hmm, deja 2 VIP-uri lipsa...
Nu prea am vazut pe cineva ca vine. Deci avem doritori sau amanam? Repet, e vb de weekendul 16-17.
macar la fenomenala prezenta de data trecuta sa ajungem, si anume 6. Avand in vedere ca nu vine Ded, probabil Gatsu nu va avea partener de MK... Unless Mike wants to show us his new fenomenal combos & tricks with Johnny Cage.
VS
=
![]()
Eu voi venii..dar doar asa ca sa "hang out" cu voi ( sa mananc o pizza, sa beau un suc si sa vad niste meciuri..si atat).Mam lamurit la ultimul offline ca nu mai am cine juca MK asa ca voi fi doar specator..deci nu ma luati in calcul la plata salii.Dar de venit vin...si prefer samabata..pe 16..programul normal...daca se poate.
Simt putin miros de sare si in mesajul lui Gatsu
Deci avem un spectator... Laser... Avem totusi si alti doritori sa JOACE ceva SSF:AE?
O intrebare pt cei care au comandat piese de stick din afara: de la care shop ar fi indicat sa cumpar?
Bookmarks