ahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahaha
Finala SSF4AE2012 la Season's Beatings.
@infiltration looking like a rookie, a avut dreptate KBRAD in interviu, in sensul ca Infiltration are poor defense (desi plm vbim de Cammy aici) e specializata in opening u UP
Sent from my iPhone5 using my pubes
Foarte tare finala, gg amandurora. Desi era cam morcovit Infiltration fata de ce-am vazut la EVO.
Nice.
Da, nu folositi ce ati vazut la xfactor ca un reper pentru cum cant defapt.Nu stiu de ce a iesit asa praf.Credeti-ma ca daca eram asa praf ma lasam singur de buna voie, dar nu sunt.Imi pare rau pentru ce ati vazut, dar a fost mai demult, am fost nespus de praf si emotionat acolo.M-am schimbat mult (atat fizic cat si vocal) de atunci.Orientati-va dupa niste filme mai recente din spectacole/festivaluri:
Inca mai fac greseli precum ca uit sa respir unde trebuie si raman fara aer si scapa vocea din cauza asta;intru prost pe primul vers al melodiei aproape tot timpul, pana ma reglez, dar macar acum mai suna a melodie.Si nu mai arat asa penibil pe scena.
BUNA coregrafia
WOW, snk2 is keeping it real WOW so happy I witnessed this my life is now changed WOW #RARE #BASED
#KILLCHELOO@ALLCOSTS
---------- Post added 23-10-2012 at 09:13 PM ----------
SPER CA NU A-TI UITAT DE CANADA CUP - ce se va desfasura in week-end-ul 26 - 28.10.2012.
smileymike la cantat e ok (teoretic, practic face cover-uri dupa melodii comerciale#notRARE), dar ce le mai meshuie cu dansul hahaha
![]()
Bookmarks