Fei nerfed to sh!t.Depinzand de schibmarile lui Dudley, s-ar putea totusi sa raman la jocul asta.
Fei nerfed to sh!t.Depinzand de schibmarile lui Dudley, s-ar putea totusi sa raman la jocul asta.
Daca a cumparat careva 3s poate confirma chestia asta? -> Input lag in the PS3 release of SF3 Online Edition? Seth says no : News : EventHubs.com
se pare ca nu: 3S OE Input Lag Testing | Shoryuken
oricum depinde de mai multi factori externi (monitoare, cabluri folosite, setari de display)
partea finala ce documenteaza schimbarile pentru AE 2012:
Super Street Fighter 4 Arcade Edition Version 2012 Changes Part 3 � Shoryuken
suna bine nerf-urile pentru twins+Makoto si buff-urile pentru restul..
insa cum a zis cineva pe twitter: 'My favorite AE 2012 change is "returned to how it worked in super"'![]()
Haha, wow, gemenii sunt unplayable now.And dudley got buffed.Mijto.Se pare ca mi se va intari reputatia de Dudley ONLY.
Dude, zici de mine ca wrong thread cand psotez marvel, dar tu spamezi SF3 3rd strike videos.Sa cheme cineva un moderator va rog.
Are cineva de vanzare un Madcatz TE? Am fost de curand plecat din tara si m-am jucat la un prieten numai pe un TE and i fell for it. Am incercat sa comand de pe site-ul lor oficial unu, dar nu trimit in romania.
Cand apare KOF XIII si daca voi fi in tara va fi unul pentru un turnament online - asta in caz ca netcode-ul va fi bun.![]()
Vedem.Din ce am jucat pe ggpo romani 1-2 persoane ce jucau bine.The angrier, the saltier the better LOL
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
ultimul offtopic promit
Bookmarks