nu.. mai pica cateva ore destul de rar
acum au avut un security breach nasol de tot, nici ei n-au vrut sa dea mai multe detalii. posibil sa fi fost furate o gramada de date personale printre care si debit/credit card info :/
Printable View
nu.. mai pica cateva ore destul de rar
acum au avut un security breach nasol de tot, nici ei n-au vrut sa dea mai multe detalii. posibil sa fi fost furate o gramada de date personale printre care si debit/credit card info :/
este penibil sa stea oprit atata timp , la noapte are o saptamana de cand este oprit :(
Confirmati pana acum suntem asa:
Ares, Bozy, Me, Ded(aseara mi-a confirmat), Poke, Liam?
Mai ramane sa aflam de fantomelu si musy? (working on it)
vine si adi, probabil si gatsu: +2
radu mai cheama si tu niste jucatori de MK
Am vorbit cu fantomel00.
Din pacate nu poate veni sambata - o sa fie plecat din Bucuresti. :/
recapitulam , rechinu` , alecs, ionutz , ded , duncan? , gatsu , ady81 , io , liam ? , swingshot , laurentiu?
am uitat pe cineva?
l-am uitat pe lord, deci si lord
dap e ok ramane sa aflam la sigur de la celelalte staruri :D
Can't come.That makes one big star down :(
Am vorbit cu Liam, vine in principiu. Pe Musy il aduc cu forta...
Vorbesc si cu Laurentiu, zicea ca vine vineri in Bucuresti si ca vrea sa ne caftim. Deci o sa fim suficienti la MK si SSF.
Cu Lord vorbesc in seara asta, am o treaba cu el :) Oricum, sun azi la sala ca sa stabilesc treaba acolo.
Ne auzim.
Fantomel si Duncan nu pot veni. :/
confirmati va rog frumos ptr offline , sa stim sigur cine vine si cine nu , mai aducem oameni...etc etc
Si eu vin, desi nu-s vedeta
Deci pana acum avem confirmati asa:Ramane sa vb cu Lord in seara asta si cu Laurentiu. Maine cel tarziu sper sa stiu si de ei sigur.
- rechinu`
- ares
- alecs
- ionutz
- musy
- ded
- gatsu
- ady
- liam
Am vorbit la sala deja, deci e stabilita, sambata de la 12. Ca idee, daca nu ne saturam de MK mai putem ramane cativa pe o consola sau doua si dupa program (dupa ora 19). Dar asta stabilim atunci la fata locului.
Amatori pe aici pe forum?