vine si swingshot
Printable View
vine si swingshot
Beton, deci probabil sigur si Laurentiu :)
O sa ma bag si eu ! Scuze ca nu am putut anunta... am fost ocupat cu munca. ;)
Hai ca ne-am strans :P
Suntem in regula. Aducem mai mult de 2 MK-uri? Nu vreau sa ma huiduie altii ca jucam numai asta.
2 MK-uri sunt mai mult decat suficiente, aproape overkill :P
btw sa nu uitam de regula aia: se joaca seturi 3 din 5 si dupa 2 seturi castigate iesi de la masa oricum.
Adica trei sa pierd meciuri in adins ca sa joc mai mult?Adica nu pot sa dau usual ownage?
Pai nu pot veni, dar e de stiut pentru datiile viitoare.
Look who's talking... [-(
Hai ca il expun pe Maic si aici pe thread. :D
http://www.youtube.com/watch?v=UewaU6GijxI&hd=1
Iti este frica de Fei Long?:evil:
---------- Post added 28-04-2011 at 03:35 PM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=RnZjmFkbnoM&hd=1
ROFL, cat MASH power acolo la Blanka :D
E greu fei long.Mi-a dat-o acolo in ultimul meci.
Online Events Calendar (all kinds)
Pana la urma nu prea ne-am strans si nici pizza n-a fost ok :))
Pai de, avem cateva specimene neserioase care ne-au dat peste cap. Au zis ca vin si n-au venit. Nu prea e frumos. As da si cateva nume dar mai bine ma abtin.
In stilu asta revenim la Radu in ograda...
Pe vremurile alea si pizza era buna, cam fara sos ea dar era buna :D
Partea pozitiva a fost ca ne-am jucat mai mult decat de obicei. Totusi un setup a fost liber aproape jumate de timp si am platit si putin mai mult decat de obicei.
Pentru urmatoarele intalniri vreau confirmare in SCRIS de la fiecare, ceea ce inseamna ca sunteti 99,9% prezenti (0,01% ramanand procentul de imprevizibil care poate sa apara cand cineva care a confirmat nu mai vine pentru ca a intervenit ceva pe parcurs). Daca cineva confirma si nu vine fara sa anunte este neserios si pasibil de excludere din comunitate. Oricat vreau sa fim cat mai multi, urasc oamenii neseriosi!
In rest, asteptam saptamana asta sa rasara PSN-ul back on ca sa recuperam din meciurile online.
Cred ca moartea lui Osama are legatura cu serverul de PSN cazut !
eu cred mai degraba ca avea adresa completata in contul de PSN si l-au gasit baietii dupa leak..
hahaha, da , asta e ce-a mai buna !