FuriaAlba , hai sa faci cateva sesiuni de training cu mine apoi sa il bati pe mike , el nu e asa departe :)
Printable View
FuriaAlba , hai sa faci cateva sesiuni de training cu mine apoi sa il bati pe mike , el nu e asa departe :)
Pana la urma cand/cum sunt stream-urile de SSF la EVO? Vineri, sambata seara, si duminica seara parca top 8 nu?
La ce ora vin in orele noastre ca mi-e lene sa caut :D
Vineri seara a spus Poke, pe la 6 - 7 , incepe nebunia.
Si finalele vor fi live luni dimineata pe la 4 jumate 5. :D
In rest, all nighters!!!
Pff, interesant :)
Si noi cand ne-am strange la un trolling in grup pe subiect? Nu cred ca ne vedem la ora aia pentru finale :-?
baieti, imi puteti spune unde as putea gasi de cumparat un arcade stick ? de preferinta ceva mai de calitate. M-am tot uitat pe net dar nu gasesc nimic.
si care e faza cu update-ul de ps3 ? am auzit ca unele stickuri nu mai merg dupa un update.
inca o intrebare: se poate modifica un stick sa mearga si pe xbox ? Merci.
Real Arcade Pro. 3SA Vorbeste cu un furnzor de pe Console Games forum precum Webpredator cat te-ar costa sa iti livreze modelul asta de stick.Am inteles ca este printre cele mai recomandate, cei cu Madcatz TE chiar recomandandu-l pe acesta fata de modelul lor.
Programul EVO ar fi urmatorul:
Super Street Fighter IV: Arcade Edition - Friday, July 29th
Pools: 8 AM – 6 PM
Quarter Finals: 6 PM – 8 PM
Semi Finals: 8 PM – 11 PM
Marvel Vs. Capcom 3 – Saturday July 30th
Mortal Kombat 9 – Friday, July 29th
Tekken 6 – Saturday, July 30th
Semi Finals: 6 PM – 10 PM
BlazBlue Continuum Shift 2 – Saturday, July 30th
Semi Finals: 6 PM – 10 PM
Evo 2011 World Finals, Sunday July 31st
Event finals start at 10:00 AM sharp!
BlazBlue - Continuum Shift 2
Tekken 6
Mortal Kombat 9
Marvel vs. Capcom 3
Super Street Fighter IV: Arcade Edition
merci Smiley, am uitat de baietii care aduc din UK :). Am tot cautat pe net, dar de regula asa ceva nu trimit in Romania. Ma dor degetele de la gamepad :D si am inteles ca la charge characters e mai bun stick-ul, asa ca ma gandesc poate sa fac un efort...
Lume, am un mare anunt.Chiar pe acest site, da, console games, Team PLM a deschis ofical un social group: http://www.consolegames.ro/forum/groups/team-plm/
Este public, asa ca oricare dintre voi va puteti inscrie si deschide topicuri si comenta pe cele existente.Astfel oferim ocazia fanilor sa ne aclame si sa ne aduca omagii, iar celor ce nu ne stiu, sa devina fani si sa faca ce am zis ca fac fanii.
Join today!Alaturati-va fan clublui celei mai bune echpie de fighting games.Puteti chiar sa ne puneti intrebari, precum de ce suntem asa awesome, iar noi va vom raspunde.Raspanditi stirea, haideti sa facem comunitatea mai mare si mai unita!
Eventual un mod de a scoate in evidenta postu, un sticky ceva ar fi foarte apreciat de fanii Team PLM (cred;adica sunt sigur).
Ai un link pt afirmatia asta pls?Atat de recomandat este, incat HRAP a incetat sa mai faca stick-uri cu layout-ul ala.
Nu de alta, dar le-am avut pe ambele, iar Madcatz-ul mi s-a parut cu mult superior in ceea ce priveste greutatea, materialele (la HRAP partea aia neagra e din cel mai ordinar plastic), dar si layout-ul butoanelor.
Multumim fantomel pt orar, pt cine nu stie deja, ora Romaniei e ora EVO (Las Vegas) +10h.
Eu unul il recomand dintr-un motiv destul de important.
COMPATIBILITATEA cu PC-ul.
Madcatz sug grav la aceasta parte, eu acum joc pe un stick imprumutat de la fantomel un HRAP3 Tekken6 Edition pt XBOX. :naughty:
Am un PC configuratie AMD cu care cei de la Madcatz nu se inteleg si ar trebui sa achizitionez o placa de expansiune USB special pentru ei.
Cu cate HRAP3 am avut ocazia sa joc nu am avut nici o problema mentionata de tine, layout sau calitatea materialelor.
Singurul minus al HRAP este lipsa lacasului special pentru cablu. (eu tot merg cu stick-ul dupa mine la offlines si turnee , "lol pro")
Despre incetatul fabricatiei...ummm este "Available Now" ca status, fiind un model nu tocmai nou si totusi inca se fabrica.
Ce-o insemna si asta?:-?
Madcatz au probleme doar cu stick-urile de PS3 pe partea de AMD din cate am inteles. Eu am avut de Xbox si a fost ok pe partea de PC, probabil compatibilitatea Microsoft.
Despre layout, coloana 3 si 4 de butoane "coboara", in loc sa ramana pe aceeasi linie. Desigur, daca te obisnuiesti, nu sunt probleme.
Lacasul pentru cablu de la TE e oricum degeaba, niciodata nu am avut rabdare sa il indes acolo, mi s-a parut locul prea mic.
N-am zis ca nu se mai fac HRAP3, ci ca daca era atat de bun layout-ul de la HRAP3, il adoptau si pt V3.
Pai este ok layout-ul, si oricum nu folosesc ultimul rand de butoane. :D
Da, eu varianta de PS3 o am si nu am reusit sa il conectez la PC in fel si chip.
Madcatz chiar nu au nici un minus exceptand compatibilitatea, si daca privesti problema layout-ului ca una de preferinte/obisnuinta atunci nici varianta HRAP3 SA nu ai de ce sa o desconsideri.
Personal as alege sa fac schimbarea spre HORI daca as avea ocazia, sau poate cine stie ce vor prezenta cei de la Madcatz in perioada urmatoare...
Ceva care sa-mi schimbe parerea.
pai stai ma...or sa fie mai multe streams? ca vad ca AE, MVC si MK sunt deodata vineri, wtf
O sa fie mai multe streams dragonule!
Deci televizor scos in fata garajului, cu cablu tras peste drum din apartament, ca sa ma uit cu tovarasii shpritzari la meciuri. I'm all that, yo.
Pfff...vreau si eu sa nu ma uit singur.