Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 171 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast
Results 241 to 260 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #241 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    In other news. Get ready for battle noobs
    Yeeeee,inca unu.Aseara jumate de lista juca Super Street Fighter 4
    Cu tonight nubusan!

PS : Eu am culorile 11-12,am zona 3 SSF4 si SF4 l-am avut zona 1. Ambele le am de la Alex

2. #242 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Zona 2 si Zona 3
    Yeah...exact ca mine.
    Lame stuff. :/

3. #243 SP
    Member justamodel's Avatar
    Citindu`va mi`a venit dorul de SF. Sa ma pun sa joc ceva meciuri. SSF nu stiu daca sa il iau pt ca oricum doar cu Ryu stiu juca

4. #244 SP

Extraordinara Chun,la 1:48 sa faci asa ceva ONLINE,incredibil aproape.O adevarata placere sa vezi pe cineva jucand asa,C Hp in legs e ceva nou pt mine,o sa incerc si eu diseara.Doamne,o sa ajung si e vreodata sa joc asa?(gata,imi dau demisia,all day playing)

LE : Ce nu imi place cel mai mult la joc e faptul ca stagiile sunt foarte animate,prea colorate(nu toate,dar marea majoritate),si nu mai distingi care-i mana si piciorul char-ului tau,asa ca o sa rog pe cei cu care joc sa alegem cat se poate training stage(camera alba de spital ) ca si camp de batalie

5. #245 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Ce nu imi place cel mai mult la joc e faptul ca stagiile sunt foarte animate,prea colorate(nu toate,dar marea majoritate),si nu mai distingi care-i mana si piciorul char-ului tau,asa ca o sa rog pe cei cu care joc sa alegem cat se poate training stage(camera alba de spital ) ca si camp de batalie
    Nu! , poate ai vrea sa iti mai scazi din intensitatea culorilor la Tv. Eu cel putin nu o sa joc in training stage ca ti se pare tie ca hipopotamul ala din spate te intimideaza.

6. #246 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Eu cel putin nu o sa joc in training stage ca ti se pare tie ca hipopotamul ala din spate te intimideaza.
    Touche

7. #247 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Mult mai usor este la challange mode acum Sau poate ca acum le fac din FS3

alecs - asa este - lame stuff - oricum nu cred ca jucam cu culorile respective ca sunt foarte obositoare la ochi (asa ma resemnez eu)

boga - gg la meciurile de aseara

8. #248 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Salutare guyz!

Credeti ca ma pot alatura si eu la "gasca" de jucatori de SSF4 pe PS3? Il am si eu de vineri si nu prea am apucat pana acum sa incerc noutatile. Juri seems cool though

Nu-s nici cel mai noob, nici avansat, poate pot pune cateva bete in toate catorva dintre voi de p'aici

PSN ID: bozyblue

Da-ti un add va rog cu prima ocazie, mi-ar face placere sa joc cu baieti experimentati ca voi si fara lag

Sper sa ne gasim online, acum termin install-ul pe consola

Bafta!

9. #249 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Salutare guyz!

Credeti ca ma pot alatura si eu la "gasca" de jucatori de SSF4 pe PS3? Il am si eu de vineri si nu prea am apucat pana acum sa incerc noutatile. Juri seems cool though

Nu-s nici cel mai noob, nici avansat, poate pot pune cateva bete in toate catorva dintre voi de p'aici

PSN ID: bozyblue

Da-ti un add va rog cu prima ocazie, mi-ar face placere sa joc cu baieti experimentati ca voi si fara lag

Sper sa ne gasim online, acum termin install-ul pe consola

Bafta!
    Bun venit in Club! Iti voi da "add" cand ajung acasa. Succes!

10. #250 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Daca un prieten are PSN card de Canada, si cumpar jocul de la Webpredator (daca se poate),putem cumpara alternate costumes?Sau, mai important, and SF4 din Europa (nu stiu exact zonele cum functioneaza), adica cumaarat din Romania, daca il iau de la Webpredator,imi va citi salvare si imi va debloca culorile 11/12 sau nu?(din nou, nu stiu exact regiunile si care-i treaba cu ele)Trei sa fac o data rost si eu de SSF4 saptamana asta sper (dar nu sunt sigr ce sanse am).Altii deja scot combo viduri, eu am proiect ptr EVO si ciuciu, nam jocul Nu cred ca apare luna asta in magazine.Am vrut sa fac comanda la emag si m-a intrebat daca nu vreau 5-ul, si eu "care 5, ca nu exista decat 4", si mi-a aratat Virtua Fighter 5....

11. #251 SP
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    ....
    Cam asa functioneaza :
    Zona 1 = Us
    Zona 2 = Eu
    Zona 3 = Asia (daca nu sunteti siguri ce zona e jocul care il aveti uitati-va pe spatele carcasei deasupra codului de bare al produsului, acolo o sa fie un numar 1,2 sau 3 , incadrat intr-un patratel mic )

Eu am SF4 zona 3 (Asia) si costume packs pt. el le-am cumparat de pe Us ps store, deci daca va luati SSF4 zona 3 o sa va mearga dlc-urile de pe Us.

Mai este o problema cu bonusul din SF4 saves (cele 2 culori 11,12) care, daca de exemplu aveti SF4 zona 2 nu o sa va mearga salvarile pentru un SSF4 zona 3.

Zona 1 si zona 3 sunt compatibile intre ele (aparent) cel putin cand vine vorba de Dlc-uri.

12. #252 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Multumesc, deci cel mai bn astept pana apare la noi in magazine, adica niciodata....Yay Romania...Iulie se apropie dar release dateu pentru Romania nu prea.Aveti cumva vreo idee cand apare la noi?
    Apropo, uploadeaza cineva dintre voi meciurile online care le faceti?Ca am inteles ca e usor acum ca salveaza ca replay toate meciurile, si dupa merg usor inregistrate cu camera sau cva si puse pe youtube.As vrea sa vad cum se descurca ai nostri

13. #253 SP
    Member Radoo's Avatar
    Mi-a ajuns şi mie jocul azi, dar, din păcate, nu am avut timp dec�t să-i fac două poze. M�ine, după 19, sper să-l bag şi eu �n consolă.

14. #254 SP
    Mai important sa-i faci poze decat sa-l testezi 5 minute?

15. #255 SP
    Mda, cu toate ca jocul e grozav, cred totusi ca modul de endless battle are probleme mari legate de lag. Lag la sunet, la jocul propriu-zis, la tot in principiu. Nu stiu cat de mult influenteaza chestia asta host-ul sau faptul ca pe langa jucatorii romani mai sunt si doi straini, dar e clar ca modul nu e optimizat pentru 8 jucatori.

In rest, foarte faine sesiunile de gaming de ieri. Cred ca am reusit sa joc cu toata lumea care avea jocul din lista mea si, cu toate ca in general am pierdut, I still had a blast GGs guys.

16. #256 SP
    Member Radoo's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Mai important sa-i faci poze decat sa-l testezi 5 minute?
    �ţi zic eu că nu aveam 5 minute.

Dar, am avut azi dimineaţă un pic de timp... Eu am SF4 pe PC, şi acolo mi se pare mediu-greu. Aici unde nu pot pune tastele de mişcare pe m�na dreaptă, momentan, mi se pare imposibil. Bine, am c�ştigat o bătălie �mpotriva calculatorului pe Super Easy. lol Dacă nu o să mă obişnuiesc cu tastele, jocul o să fie folosit numai c�nd o să am musafiri, măcar să fim toţi la acelaşi nivel. lol

C�t priveşte noile personaje, e foarte bine pentru profesionişti, dar mie �ncă mi-e greu să fac două scheme cu Ken pe PS3. lol

17. #257 SP
    Gg's aseara guys. Scuze Cristache & Alecs ca am iesit fara sa spun nimic , was kinda tired.

Si Cristache, daca mai dai invite la prieteni de-ai tai macar da la cei care nu-s cocky retards si care dupa ce ii bati iti trimit mesaj "too noob 4 me", pls.

18. #258 SP
    Da,a fost super frumos aseara,looby de 8,spectate,etc.Imi place ca nu vezi ce char alege adversarul,nu imi place lagul de sunet,in rest lag intre noi nu am vazut nimic deosebit.Eu cred ca cei de la Capcom au facut tot posibilul,in limitele tehnicii de azi,sa iasa ceva fain,Poate la SF5 o sa putem juca cu cineva din Japonia cu lag 0,dar momentan asta e.Mie imi place sa joc cu Mini,Alecs,Boga,Duncan,Paul and Co si asa,la 90% lag

19. #259 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    .Mie imi place sa joc cu Mini,Alecs,Boga,Duncan,Paul and Co si asa,la 10% lag
    Fixed.

Unele din conexiunile de aseara, chiar daca erau de 4 bars, se simteau mai laggy decat alte 4 bar connections (nasul lui Cristache, tipul cu Sagat)

Cred ca si intr-un lobby de 8 daca toti folosesc headset, afecteaza oarecum si gameplay deci propun ca de acum daca suntem mai multi de 2-3 sa folosim text chat, astfel stii exact ce spune fiecare si nu e lagul ala enervant + microfonia de la tv lui Cristache.
    Ce spuneti ?

20. #260 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Cred ca si intr-un lobby de 8 daca toti folosesc headset, afecteaza oarecum si gameplay deci propun ca de acum daca suntem mai multi de 2-3 sa folosim text chat, astfel stii exact ce spune fiecare si nu e lagul ala enervant + microfonia de la tv lui Cristache.
    Ce spuneti ?
    Ideea cu text chat e ok, dar totusi e frustrant ca ai la dispozitie optiunea cu headset-ul si esti nevoit sa renunti la ea ca sa mearga jocul mai bine Oricum, am observat totusi ca daca vorbim pe rand parca merge mai bine. Cand vorbeam toti deodata era prapad, in sensu ca se auzea totul intrerupt si nu mai intelegeai nimic.. Initiativa celor de la Capcom e foarte buna, dar mai trebuie sa lucreze la optimizare.

Anyway.. pentru Cristache
    Attached Images Attached Images africa13.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 171 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast