Sunt destule victime in ranked.acum cateva zile am avut win streak de 58.Cand te acomodezi cu jocul atunci
![]()
Sunt destule victime in ranked.acum cateva zile am avut win streak de 58.Cand te acomodezi cu jocul atunci
![]()
Omg... pai poate te dezacomodezi tu intre timp
M-a zapacit Poke putin in seara asta, dar nu prea am habar. Mai bag un pic de training si ma risc si cu tine, macar sa am motiv sa vand jocu![]()
Momentan mi se pare simpatic, poate putin prea friendly la input-uri. Venind din ssf4 pare total altceva, da. Insa abia am prestat cateva ore aseara, voi mai incerca. Ar fi OK ca pentru inceput sa am niste adversari de nivelul meu, nu archmasteri
Trebuie sa-mi gasesc inca un caracter pentru echipa, unul e cam stabilit.
Poate jucam cateva saptamana asta.
---------- Post added 20-03-2012 at 08:38 PM ----------
Ba baieti, hai sa revenim la treaba serioasa din weekend-ul asta. Deci vreau sa stiu cati suntem ca sa vad daca luam sau nu toata sala. Asa ar fi frumos, dar la o adica, sa vad prezenta.
Deci pana acum avem asa:
Imi scapa cineva? Liam nu poate sa vina. In conditiile in care vin si ultimii doi, luam sau nu toata sala? Ziceti-mi pls, maine vreau sa rezerv si sa stiu cate console luam.
- Eu
- Ares
- OEE
- Alecs
- Mike
- Hydra
- DED
- Poke
- Ady (?)
- Gatsu (?)
da 4 console e ok!
@monstrul: a dat si pe ANTENA3 brb poate zice ceva si Mircea Badea!
Lol, si tu voiai sa joc eu cu tine? Vindem toti jocu in stilu asta, ia-ne mai incet...
Rezerv 4 console, ne auzim dupa.
Pai nu stiam ca lumea se enerveaza asa tare de la un joc....plm Vroiam sa zic ca nu mai joc cu tine sa nu pui si tu jocul la vanzare. Am sa iau alta echipa cu care nu stiu daca vrei sa jucam.Nu stiu de ce atata ura pe jocul asta...
Nu urasc jocul, dar e simpatic cand vezi ca charul castiga pentru cineva.
Joaca main team si nu-i mai dati apa la moara baieti!
UNDE E DED CA PARCA E THE BEST OF SFxTEKKEN!!??![]()
aici sunt.............cine ma cauta!?
vrea cineva sa jucam?
te salut ALEX
---------- Post added 21-03-2012 at 12:29 AM ----------
AHA GATA AM INTELES,,,,,,,,,,,,,
e MONSTRUL BUN LA JOC.,,,,,
INTERESANT DACA E LA FEL DE BUN LA ASTA CUM E SI LA KOF,,,,,,,,,,,,,
Da-i add baiatului pe PSN si arata-i cum se procedeaza pe aici!
Ca se umfla in pene pe aici cred ca a mai ramas sa posteze pe SRK cum a dat rechinu ragequit.
(desi rechinu iese inopinant din lobbyuri si cand are 9999 win streak asa face el lol)
INCERC SA NU IL VAND NICI EU DACA MA BATE....
DAR DIN PACATE NICI NU IL AM INCA ACASA.PE PS3.....DAR IL VAND DACA MA BATE,,,
DACA VREI AM KOF 13 PE PS3 SA JUCAM DACA STIII..mONstrul....fara sa te superi...vb serios...![]()
LOL am jucat odata kof dupa ce nu mai jucasem de luni de zile in fine...e doar un joc putem juca ca doar ma are in lista de PSN.Pun si replays in care imi da dublu perfect daca e cazul poate va trece supararea
@iori2k9 - am kof xiii doar ca din cauza lagului nu prea am jucat.weekend asta jucam sa mai fac si eu putin training.Am sa pun OCV de la XIII atunci.Ce echipa ai ..de curiozitate![]()
Baieti nu comentati la CAPS LOCK-ul lui Ded.
E mai micut el asa si pricajit, vrea doar putin atentie!
Te asteptam la offline Dedule!![]()
ok alex!
ne auzim..sambata...
cu cine joc eu kof mereu au scuze....
cred ca e efectul DED,,,la kof
---------- Post added 21-03-2012 at 12:40 AM ----------
greu cu jocul asta ....
nu are un inceput bun....
---------- Post added 21-03-2012 at 12:45 AM ----------
la kof joc asa...
tot ce are jocul...
dar special asa kyo,vice,shen,