Media Galaxy - 130 lei
Am și eu o intebare legata de Far Cry - Wild Expedition Pack Ps3, cei care au achiziționat pachetul au putut să activeze FC1 & blood dragon pe contul RO sau sunt coduri pentru UK? Mulțumesc anticipat
De la Altex, 120 de lei, because I'm Batman(pai ce, ii mai trag si eu in piept, nu numai ei pe mine).
Si cand ma gandesc ca am deja varianta digitala cu tot cu Season Pass...![]()
Destiny în varianta simplă lansat acum doi ani nu mai valorează nici măcar 10 lei, fără cele trei expansion-uri este egal cu 0
sunt luate de pe olx, dar mi s-a parut haios sa zic ca sunt de la dedeman (acolo a fost locul de intalnire cu vanzatorul)
Achizitii from Altex/MG: the amazing spider man ps vita (99 lei) ; GTA liberty city stories (39 lei) ; dead island goty ps3 (39 lei) ; Natec Genesis GX44 (39 lei)![]()
Ps: Cu Dead island am avut noroc l-am cumparat acum 5 zile si am observat ca astazi nu mai este in stoc , iar Spiderman pt vita l-am asteptat la oferta de 2 luni pana cand am observat ca a disparut din magazine(altex)/online ramanand valabil doar in 3 MG-uri asa ca am plecat frumos in vitan si am cumparat ultima bucata expusa in raft.![]()
Altex cu preturi de OLX:
Skylanders - 40 lei, The Order 1886 - 60, Killzone - 70, Knack - 75.
pentru Skylanders (40 lei, lol) trebuie sa conectezi ''portal''-ul la ps si sa pui pe el dracusorul cu care vrei sa joci, merge si la dublu, cu toti 3 nu am incercat ca am doar 2 controllere, bafta
Bookmarks