400 ron->Domo(garantie 6 luni)va garantez ca merita si ultimul leu,cele mai bune casti pe care le-am avut
P.S. Depinde la ce volum si distanta sunt folosite,castile tin chiar si 100 de ore dar conteaza ce acumulatori au in ele si cei doi factori amintiti mai in urma:distanta si volumul!
Noul meu tv Samsung 40b651 ( cumparat de aproape 3 saptamani), de care sunt ff multumit.
Ipod touch 8gb, cumparat astazi pt prietena, banii ii aveam stransi pt un ps 3, dar nu am mai scapat de ea
imi cer scuze pt calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul.
Se pare ca s-a terminat oferta .... daca cumparai un controller ps3 aveai la agelere urmatoarele 3 jocuri : Gran Turismo 5: Prologue, Ridge Race 7 PS3 si Uncharted: Drake's Fortune parca... oferta a fost valabila in toate centrele Media Galaxy, inclusiv pe site`ul lor. Au avut pret bun si la Eye pet + camera web ps3, dar si la asta s-a terminat oferta.
Cele mai recente achizitii. RDR guide de la zavvi, UFC si SSF4 guide de pe e-Bay si WET de pe ShopTo. Bonus: Metallica de la Jurnalul National![]()
X-mini si o luna de XBOX LIVE. Dracia aia de difuzor/mini-boxa nici nu stiu cum sa o numesc.. it's some crazy sh!@#
Imi place ca pe cutie are un sticker pe care scrie "WARNING UNBELIEVABLY LOUD" si ma gandeam, ma cat de tare sa se auda, m-am convins intre timp.
Caterinca caterinca da in Italia era plin de bizoni care faceau fix asa (si nu, nu erau romani)
Bookmarks