Olx, 230 lei toate.
bah da e atat de greu sa atasezi o poza pe forum? Ca s-a umplut CG-u de oameni care ataseaza pe tot felu de site-uri obscure !
Doar tu ai 3 postari pe pagina asta. Intra la MANAGE ATTACHMENTS si urca ce poze vrei acolo. Merge si de pe telefon si de oriunde.
Why so much hate ? E obligatoriu sa il pun pe forum ?
Site obscur sau nu, pentru mine e mai comod, si pe langa faptul ca merge bine, imi tine si arhiva personala de poze, fara sa depind de forum si fara sa ocup spatiu inutil.
L.E. Ok atunci, in cazul asta imi cer scuze.
Prefer sa ma abtin decat sa ma complic cu sistemul de atasamente.
ReadMe
Nu merge deloc bine. Mareste timpul de incarcare a pagini pentru cei care citesc pe mobil.Regulament ConsoleGames.Ro
I. Regulament General17. Folositi sistemul de attachment in locul link-urilor la imagini pe alte site-uri. In felul acesta putem garanta ca se incarca totul OK (iar in cazul in care site-urile respective dispar sau modifica linkurile, imaginile vor fi in continuare vizibile si linkurile functionale).
Daca citeai si tu macar odata regulamentul in cei 8 ani de cand ai contul, poate nu mai intrebai:
http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/17. Folositi sistemul de attachment in locul link-urilor la imagini pe alte site-uri. In felul acesta putem garanta ca se incarca totul OK (iar in cazul in care site-urile respective dispar sau modifica linkurile, imaginile vor fi in continuare vizibile si linkurile functionale).
Pentru exclusivități si free internetz
Trimis de pe al meu S5 Mini folosind Tapatalk
Bookmarks