Just in:
The Witcher 3 Wild Hunt Collectors Edition Prima Game Guide + Witcher Grimoire Compendium (bookdepository.com)
Kotobukiya Bishoujo Huntress Statue (archonia.com)
Just in:
The Witcher 3 Wild Hunt Collectors Edition Prima Game Guide + Witcher Grimoire Compendium (bookdepository.com)
Kotobukiya Bishoujo Huntress Statue (archonia.com)
Xone de la Emag, 1299lei. Din pacate mai am de asteptat cca 3 sapt pana sa ma folosesc de el. Imi cer scuze pentru poza, asa stiu ai mei sa faca
Ilie,ma batea gandul zilele astea sa strang pt One,poate in 2-3 luni,cine stie,o iau de la tine![]()
Eu tot speram sa mai intarzie, ca inca n-am terminat The Witcher, dar se pare ca marti il primesc si eu. Spor la joaca si sa ne lasi si noua niste impresii pe topicul jocului.
De la Orhideea, luat sambata. In sfarsit un joc care si arata bine, si se misca bine, dupa experienta Witcher![]()
Salutare, cei de la Sony PSN mi-ai facut o reducere la codurile £35.00 PlayStation Network Cards
pretul este de £31.10 plata prin PayPal sau card iar codul este livrat instant.
£35 UK PlayStation Network Card (PS Vita/PS3/PS4) - AllRoMedia.com - Your Gaming Source
nu exista pret mai bun, nici macar la cdkeys.com
Nu am multe pe stoc dar merita sa arunci un ochi daca ai nevoie de unul rapid, o sa anunt daca prind oferte si la alte coduri
Bafta
The Witcher 3 Wild Hunt Novigrad Steelbook Edition PS4 - pacat ca cei care vand astfel de editii nu pricep ca NU se ambaleaza steelbook-uri in plicuri cu bule...daca adaugam si transportul international prin posta normala rezultatul se poate observa din poze
Statueta Bishoujo Black Cat Marvel Kotobukiya (macar asta a ajuns impecabila)
Ambele de pe ebay.co.uk
Am primit si eu consola Batman AK limited edition azi, 1999 ron MediagalaxyCea veche merge la vanzare.
Si din targul de vechituri:
- Pistol Dreamcast cu VMU, 25 lei. Acum am cu ce sa joc House of the Dead
- Glass Rose, un joc destul de rar si scump, unul din cele ce imi lipseau- 3 lei.
- Controller Pack N64, 6 lei
- Daca ma poate ajuta cineva, cred ca prostia aia roz e un Master Gear Converter pe care l-am primit bonus. Anyone?
LE: nu e Master Gear Converter, dar nici nu stiu ce naiba e. Putin ajutor....
Bookmarks