da ma asta (nici nu meriti sa-ti spun numele) noi dam bani pe jocuri care le terminam in 6 ore. ce prosti suntem .bine ca ai venit tu sa ne luminezi si sa ne spui ca e mai bine sa le iei gratis de pe torente si sa-ti bati joc de munca unor oameni care au trudit poate ani la un titlu. du-te si lasa-ne pe noi astia mai fraieri
Asta a fost totusi baiat finut. Sunt si din categoria..."ba de unde mortii **** voastre aveti voi ma bani de jocuri? tu si **** ala de rasko...ati furat din spania si aveti bani de jocuri?" Mesaje primite pe messenger, telefoane la 2 noaptea, injurii la greu, etc
id-ul retardatului este crocobaur22, daca are cineva info, pm me. Funny thing este ca eu nu postez pe acest thread...
N-ar trebuii puse doar jocurile si eventual consolele?
Sau acum orice iti iei prin casa, il pozezi si-l postezi?
Pot sa zic de filtrele de ulei, polen, aer si benzina?![]()
Aici postam toate lucrurile cumparate care au legatura cu gaming-ul. Imprimanta nu intra, dar de, te iertam lol !
Imi cer scuze ca sunt offtopic, de multe ori am citit posturi asemanatoare si nu am zis nimic, dar de data asta nu ma pot abtine.
1. Nu toti suntem plini de bani, unii chiar strangem ceva vreme ca sa luam jocuri originale. Eu personal, am cumparat ultimul in urma cu 2 luni.
2. Daca nu ai slujba si nu te poti angaja undeva, atunci nu cred ca jucatul pe consola ar trebui sa fie o prioritate.
3. Dreptul de jucat pe moca nu este garantat atunci cand aduci daune altor parti. Daca joci un demo, sau un freeware, foarte bine. Daca vrei sa te bucuri de un produs/serviciu care costa, atunci nu ai dreptul sa te bucuri moca de el.
Daca eu vreau sa dau ture cu un Ferrari, dar nu imi permit, am totusi dreptul sa ma distrez moca cu un Ferrari (furandu-l)?
4. Daca pe tine nu te intereseaza ca cineva isi ia tone de jocuri originale, atunci nu mai intra pe Threaduri dedicate.
5. Intradevar, forumul este despre console - nu inteleg de ce unii incearca sa te faca sa te simti prost pentru ca CUMPERI originale.
6. Eu chiar cred ca cumparand originale ajutam comunitatea. Daca nu mai cumpara nimeni originale in Romania, ce sanse sunt ca Xbox Live sau alte servicii sa fie lansate intr-o tara cu rata de piraterie de 100% ?
Imi cer scuze ca am deviat de la subiectul Threadului.
Asta poti sa o speri tu mult si bine! Avant in vedere ca majoritatea cumparam jocurile prin diversi importatori si nu din magazinele romanesti sansele ca cifra de vanzari sa creasca in Romania sunt mici!
Dar aici ramane tot vina magazinelor ca nu stiu sa aiba preturi flexibile: te duci in orice magazin si gasesti jocuri aparute acum 2 ani la preturi de peste 200ron! Iar la lansare au preturi ce aproape ating 300ron
Promit ca este ultimul post off-topic.
Sa presupunem ca in 2012 Microsoft doreste sa lanseze Live in alte tari si printre candidate sunt Romania si Mongolia. Eu presupun ca daca toate IPurile de Romania sunt banned pt folosirea de backup-uri, iar cei cu IP de Mongolia au jucat originale de la importatori si nu magazine mongoleze, Mongolia va fi aleasa in dauna Romaniei. Din aceasta perspectiva eu consider cumpararea originalelor benefica comunitatii.
Va cer scuze inca o data pentru offtopic.
Tind sa te contrazic putin. Toti cei care cumpara jocurile nu cred ca ajuta cu mare lucru comunitatea deoarece:
1.Toti utilizatorii de live/psn din Romania recurg la unele artificii pt a beneficia de aceste servicii facand conturi pe uk sau us. Prin urmare, daca MS verifica jocurile jucate de tine daca sunt pirate sau nu(la sony nu se pune problema), il vor verifica pe cutarescu din us/uk/etc, nu pe tine posesor de xbox 360 din romania.
2. Stocurile de pe piata autohtona sunt foarte limitate,(sa nu mai vorbesc de adaosul comercial de 50-70%), asa ca daca vreun oficial sony/ms/nintendo vine si intreaba publiserul "cat ati vandut magazinelor din Romania?" va afla ca numarul de exemplare vandute este foarte mic, drept pt care nu se vor agita sa'si promoveze serviciile intr'o tara unde nu au profit.
Ideea mea este ca daca achizitionezi un joc, arati respect celor care au muncit la el.
Imi pare rau, dar gresesti si la prima si la a doua afirmatie.
Nu exista in niciun caz adaosuri de 70% iar recent s-a ajuns sa avem produse mai ieftine chiar si fata de UK, asta in condiitiile unei lire foarte jos si a unui euro foarte sus fata de leu. Asta se poate face doar prin eforturile concentrate ale importatorilor si magazinelor si da, cu adaos mic.
Si da, eu stiu sigur ca daca cumperi un joc original ajuti comunitatea. Nu conteaza de unde il iei asa de mult, nu fac reclama, dar daca il ai esti o voce care de multe ori poate fi auzita (poate nu intotdeauna), daca nu, esti un cumparator de blank-uri.
Erm...Too Human 319lei, Mass Effect 349lei, Smackdonw vs Raw 08 279lei...astea sunt preturi la voi pe site pt jocuri pe care le gasesti sigilate la magazine din UK pana in 20lire. Nu vreau sa jignesc, respect ceea ce ati facut voi Gameshop pt comunitatea de consolisti din Romania dar unele preturi sunt cam trase de par. Nu faceam referire la Gameshop in postul meu, faceam referire la corporatiile mari multimedia gen MG, Altex, Diverta unde gasesti Forza 2 la 299lei, Legedary la 249lei, Gears of war 1 la 299lei si lista continua.
http://www.play.com/Games/Xbox360/4-...n/Product.html
http://www.play.com/Games/Xbox360/4-...t/Product.html
http://www.play.com/Games/Xbox360/4-...&ob=Price&fb=0
Hmm, dupa matematica mea de balta minim 250% per joc adaos, rotunjind pretul jocului cu tot cu transport.(presupunand prin absurd ca trimit si in romania)
La prima afirmatie nu stiu cu ce am gresit, inca nu am gamertagul facut pe o adresa din romania, dashboard in romana si nici nu platesc in lei pt gold si puncte...
Bookmarks