Nu obisnuiesc sa postez in acest thread, "but today is my special day".
Scuzati calitatea indoielnica a pozelor, dar telefonul nu imi permite mai mult.
Nu obisnuiesc sa postez in acest thread, "but today is my special day".
Scuzati calitatea indoielnica a pozelor, dar telefonul nu imi permite mai mult.
oricum urmatoarele 5 pagini o sa fie cu gow...asta e clar...lucru care e ff bun de altfel![]()
Ipod Touch 3G (FW 3.1.3) 8gb.Tnx Mturk\m/
P.S:Rog un membru al acestui forum,care se pricepe la Downgrade si JailBreak,si doreste sa ma ajute sa ii fac si eu JailBreak,sa imi dea un PM.
Va multumesc.
Singstar Vol 1, nu asa de spectaculos ca GOW3 dar infinit mai fun decat acesta cu prietenii
P.S. Rasko, te invidiez, ale noastre (cel putin al meu) presimt ca o sa ajunga la anu si la multi ani lol
Pana imi ajunge cutia pandorei, varianta "de rezerva". Nu m-am mai putut abtine si am dat buzna la magazin![]()
Jocul meu preferat: Heroes of might and magic 3. In sfarsit l-am gasit in cluj la un pret bun. Era 22 ron defapt a fost mai iefin decat pe amazon. L-am luat din Auchan Cluj dar cred ca a fost ultima. Mai sunt Mafia1, worms, C&C tot la pretul asta daca va intereseaza
![]()
1. Bineinteles ca se mai cumpara![]()
2. Devil ....... Pune niste poze cu Xbox-ul tau![]()
That Look's So Damn Good .....
![]()
mereud, nam chef sa pun aici poze cu xbox-ul pentru ca nu e cumparat recentdar iti dau link-ul de la skin.
SKIN fits XBOX 360 System Faceplate Skins mod PURE EVIL - eBay (item 260483671060 end time Mar-27-10 12:50:44 PDT)
Bookmarks