O intrebare ... vrei sa faci fullset zona 1 ? - chiar sunt curios - stiu ca ai foarte multe jocuri de PS3.
Ma simt ca un tradator... dar asta este.
P.S. Oare cum o fi sa iei o placa de baza ROG (Republic Of Gamers) si sa ai 0 (ZERO) jocuri pe PC ? Hmm, probabil e in asteptarea lui Diablo III si Starcraft II![]()
oau monky... la ce pret sau ridicat piesele? si vorbind despre diablo... cred ca mai asteptamm-am saturat de asteptari sincer... cred ca ma apuc inapoi de d2 , ca vad ca astia .. in loc sa scoata d2 ba mai scot cv la wow.. ba mai fac cv la starcraft
Oho! , nu te joci ! ... Team Xtreem, Prolimatech si Noctua ?! ... real deal.
Ce bine ca nu mai am boala PC-urilor, si a OC-ului in general. Am economisit multi bani, de atunci.
Majoritatea am economisit bani de cand ne-am schimbat platforma de joc. Heck, placa video m-a costat mai mult decat consola+ hdd+ 2 jocuri
. In fine, e bine sa fim "Star Craft 2 si Diablo 3 ready", iar de curand am jucat un demo la Avatar si am ramas placut impresionat de joc, inclusiv grafica foarte artistica, deci e bine sa avem si un PC potent, asa de back-up
![]()
Nu e usor sa fi "Gaming Enthusiast" , mai ales cand vrei sa fi la zi cu toate noutatile si pe toate platformele.
Am gasit-o la un colectionar printre mii de monede, nu stia ce este de asta mi-a si povestit de ea.
hai ca mi-am mai luat unul ca sa fie numar impar ...
thx DJ_Andrei
Borderlands. Mersi Vami .
proaspat luate din tenerife
de asemenea am mai vazut aici
Xbox 360 elite cu Modern Warefare 2 la 249 euro
Wii black editition cu sport pack la 209 euro
Playstation 3 slim cu un joc la 249 euro
dj hero bundle la 85 euro
Nu sunt chiar de astazi , sunt de saptamana trecuta dar nu am avut cu ce sa le fac poza :
1: M14 EBR (Luata in asteparea lui MW2 )
2: MW2 Hardened Edition
Pozele sunt facute la repezeala si am zis sa le pun intr-un mic context
LE: Nu m-am putut abtine si am bagat in poze si my first love ..M15A4 CQB ...Isn't she sexy??![]()
Bookmarks