mamaaaa.... superbesa le stapanesti sanatos !!
La mistouri si glumite ne pricepem cu totii...
Este vorba de simulare si antrenament... Este un sport plin de adrenalina. Iti recomand.
Pot sa ma cred ce vreau euTu de exemplu te crezi Solid Snake sau Sam Fisher (sau cum l-o mai chema p'ala de la avatarul tau ) si in caz de razboi esti primul in beciul casei ? No offense man . "Nu era nici gluma, nici misto; doar o simpla intrebare " . Si eu sunt la fel de curios ca si tine
![]()
Sincer , in caz de razboi habar n-am ce as face , nu stiu daca as pune mana pe sabie , pe topor , pe pistol , m-as inrola sau doar as sapa o groapa sub pamant in munti (desi nu cred) . Nici nu vreau sa stiu cum e in caz de razboi ...dar ma pregatesc totusi , nu se stie niciodata .
Lasand gluma la o parte m-am apucat de airsoft pt ca devenisem prea sendentar ( PC and stuff ) . Nu-mi place sa alerg de nebun pe stadion sau sa fac jogging prin parc . Asa ca mai bine imbin placutul cu utilul si odata pe saptamana fac ceva ce-mi place , imi iau toate jucariile si echipamentul si alerg pe undeva prin padure cu baietii. Ma intalnesc cu altzi oameni cu care impart aceeasi pasiune pt arme and military stuff . Ce vrei sunt genul de copil mare care a crescut cu terminator , rambo , quake si cs .
Comunitatea de airsoft din Romania este destul de mare (cam toate marile orase au echipe si jucatori ) , de serioasa si de bine organizata . Pana la urma este un sport (joc ) , un military simulator si fiecare are dreptul sa joace orice vrea el . NU ?
Sorry de ditamai offtopicul si sper sa nu-mi iau vre-un ban sau mai stiu eu ce , dar am simtit nevoia sa clarific lucrurile sa nu creada lumea ca sunt vre-un sociopat sau ca fac parte din cine stie ce organizatzie para-militara
LE: uite si un filmulet de la un event ca sa ma intelegi
---------- Post added 22-11-2009 at 05:31 PM ----------
Normal ca-mi spune .Oricum nu as da banii pe asa ceva , dar asta e alta poveste .
Bafta
dupa un bine -meritat ban am trecut la lucruri sfinte
next stop,maine cod mw2,abia astept sa revin
@Atrium: a "little" late to the party man!,dar un joc f bun oricum care merita jucat oricand![]()
Ba da man,se mai joaca si on-line f multa lume straina la el,doar ca de pe forum de aici nu mai prea il joaca lumea.Oricum e de inteles ca jocul a iesit de aproape 1 an deja.
De la noi de pe forum doar DMC-ul stiu ca mai practica Killzone 2,dar poti juca oricand online cu ceilalti participanti la battle-uri.
Mgs 4, dead space, bioshok, soul calibur 4, uncharted 1, resistance 1, facebreaker + bluza![]()
Bookmarks