Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 180 of 1119 FirstFirst ... 80 130 170 178 179 180 181 182 190 230 280 680 ... LastLast
Results 3,581 to 3,600 of 22375

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #3581 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    mamaaaa.... superbe sa le stapanesti sanatos !!

2. #3582 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Tsutsy17 View Post
    mamaaaa.... superbe sa le stapanesti sanatos !!
    saru-mana ....Ma uit pe forumul asta si-mi vine in cap o singura faza :

" Care este diferenta dintre un copil si un barbat ?
    Pretul jucariilor !!!"

3. #3583 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Systema iti spune ceva?

4. #3584 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Voi va credeti soldatei si in caz de razboi sunteti primii in beciul casei?

5. #3585 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    in caz de razboi scoate ak47 de sub sifonier)

6. #3586 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    La mistouri si glumite ne pricepem cu totii ...

Este vorba de simulare si antrenament... Este un sport plin de adrenalina. Iti recomand.

7. #3587 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu era nici gluma, nici misto; doar o simpla intrebare.

8. #3588 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Voi va credeti soldatei si in caz de razboi sunteti primii in beciul casei?

Pot sa ma cred ce vreau eu Tu de exemplu te crezi Solid Snake sau Sam Fisher (sau cum l-o mai chema p'ala de la avatarul tau ) si in caz de razboi esti primul in beciul casei ? No offense man . "Nu era nici gluma, nici misto; doar o simpla intrebare " . Si eu sunt la fel de curios ca si tine

Sincer , in caz de razboi habar n-am ce as face , nu stiu daca as pune mana pe sabie , pe topor , pe pistol , m-as inrola sau doar as sapa o groapa sub pamant in munti (desi nu cred) . Nici nu vreau sa stiu cum e in caz de razboi ...dar ma pregatesc totusi , nu se stie niciodata .

Lasand gluma la o parte m-am apucat de airsoft pt ca devenisem prea sendentar ( PC and stuff ) . Nu-mi place sa alerg de nebun pe stadion sau sa fac jogging prin parc . Asa ca mai bine imbin placutul cu utilul si odata pe saptamana fac ceva ce-mi place , imi iau toate jucariile si echipamentul si alerg pe undeva prin padure cu baietii . Ma intalnesc cu altzi oameni cu care impart aceeasi pasiune pt arme and military stuff . Ce vrei sunt genul de copil mare care a crescut cu terminator , rambo , quake si cs .
    Comunitatea de airsoft din Romania este destul de mare (cam toate marile orase au echipe si jucatori ) , de serioasa si de bine organizata . Pana la urma este un sport (joc ) , un military simulator si fiecare are dreptul sa joace orice vrea el . NU ?
    Sorry de ditamai offtopicul si sper sa nu-mi iau vre-un ban sau mai stiu eu ce , dar am simtit nevoia sa clarific lucrurile sa nu creada lumea ca sunt vre-un sociopat sau ca fac parte din cine stie ce organizatzie para-militara

LE: uite si un filmulet de la un event ca sa ma intelegi

---------- Post added 22-11-2009 at 05:31 PM ----------

Quote Originally Posted by eXist View Post
    Systema iti spune ceva?
    Normal ca-mi spune .Oricum nu as da banii pe asa ceva , dar asta e alta poveste .
    Bafta

9. #3589 SP
    Senior Member tray's Avatar
    dupa un bine -meritat ban am trecut la lucruri sfinte
    next stop,maine cod mw2,abia astept sa revin
    Attached Images Attached Images img_0073.jpg

10. #3590 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Nu sunt chiar de astazi , sunt de saptamana trecuta dar nu am avut cu ce sa le fac poza :

1: M14 EBR (Luata in asteparea lui MW2 )
    2: MW2 Hardened Edition

Pozele sunt facute la repezeala si am zis sa le pun intr-un mic context

LE: Nu m-am putut abtine si am bagat in poze si my first love ..M15A4 CQB ...Isn't she sexy??
    Ce ai tu acolo este extra Prestige Edition!

11. #3591 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Nu sunt chiar de astazi , sunt de saptamana trecuta dar nu am avut cu ce sa le fac poza :

1: M14 EBR (Luata in asteparea lui MW2 )
    2: MW2 Hardened Edition

Pozele sunt facute la repezeala si am zis sa le pun intr-un mic context

LE: Nu m-am putut abtine si am bagat in poze si my first love ..M15A4 CQB ...Isn't she sexy??
    Pffff...sper ca sunt de jucarie, altfel n-as vrea sa stau in acelasi bloc cu tine...dar ce zic eu bloc mai de graba judet lol

12. #3592 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar

New stuff

Sunt super incantat de noile achizitii. Ce sunt nerabdator sa rejoc este Shenmue, nu mai zic de jocurile de Wii, mai ales Zelda (nu am mai pus mana pe Zelda de Wii)

joace.jpg

13. #3593 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Inca niste joace la "colectie"...tot de la Khan. Mersi
    Attached Images Attached Images img_1104.jpg img_1103.jpg

14. #3594 SP
    Member Atrium's Avatar
    Am intrat si eu in rand cu lumea.

Acum astept headset-ul si poate poate ne vedem online
    Attached Images Attached Images dscf1573.jpg dscf1574.jpg

15. #3595 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @Atrium: a "little" late to the party man!,dar un joc f bun oricum care merita jucat oricand

16. #3596 SP
    Member Atrium's Avatar
    Mersi. Sa inteleg ca nu mai joaca nimeni ?lol

Atunci fac story-ul si il pun in raft la praf

17. #3597 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ba da man,se mai joaca si on-line f multa lume straina la el,doar ca de pe forum de aici nu mai prea il joaca lumea.Oricum e de inteles ca jocul a iesit de aproape 1 an deja.

18. #3598 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    De la noi de pe forum doar DMC-ul stiu ca mai practica Killzone 2,dar poti juca oricand online cu ceilalti participanti la battle-uri.

19. #3599 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    PlayTV
    dsc00116.jpg

20. #3600 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Mgs 4, dead space, bioshok, soul calibur 4, uncharted 1, resistance 1, facebreaker + bluza
    Attached Images Attached Images 1.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.