Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 265 of 1119 FirstFirst ... 165 215 255 263 264 265 266 267 275 315 365 765 ... LastLast
Results 5,281 to 5,300 of 22375

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #5281 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by l0st View Post
    Nu e cine stie ce dar...totusi vreau sa trec pe originale usor usor.....

Thx Gameshop :X 150 Ron ieftin ca braga...
    poza? sau macar un indiciu

2. #5282 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by l0st View Post
    Nu merge functia atach...Dc
    koala.jpg

Se pare ca merge daca o folosesti cum trebuie

3. #5283 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Nu e cine stie ce dar...totusi vreau sa trec pe originale usor usor.....

Thx Gameshop :X 150 Ron ieftin ca braga...
    Attached Images Attached Images 26-02-10_1437.jpg

4. #5284 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    untitled.png
    more soon

5. #5285 SP
    Member wampirash's Avatar
    Multumesc frumos Rasko ! Tot respectul !
    Attached Images Attached Images bioshock-1-2-rapture-poza-2.jpg dante-s-divine.jpg ninja-si-unreal.jpg

6. #5286 SP
    Member mishu's Avatar
    Just Cause 2 Limited Edition - amazon.co.uk
    Attached Images Attached Images dsc00312.jpg dsc00315.jpg dsc00316.jpg dsc00317.jpg

7. #5287 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu vroiam sa-mi cumpar Rockbandurile + chitara ,dar prietena mi-a spus sa fac ceva mai productiv cu banii.Asa ca am luat God of War 3 lol.
    Attached Images Attached Images imag0168.jpg

8. #5288 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Let's FIFA 10
    Attached Images Attached Images dsc_4407.jpg

9. #5289 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Ce mi-am cumparat azi acum 2 zile
    Better later than never
    Cred ca toata lumea stie ce urmeaza dupa asta
    Attached Images Attached Images photo0188.jpg

10. #5290 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Welcome to Rapture! Ii multumesc lui Wampirash.
    Attached Images Attached Images dsc01469.jpg

11. #5291 SP
    Member L0G1X's Avatar
    DLC Update
    Attached Images Attached Images dlc_uk.jpg dlc_us1.jpg dlc_us2.jpg

12. #5292 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Welcome to Rapture! Ii multumesc lui Wampirash.

Se pare ca "vanpiras" ala e alt bisnitar. Vineri seara i-am vandut eu acele jocuri. Raoul, cat ai dat pe Bioshockuri?

13. #5293 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    update
    Attached Images Attached Images 29032010619.jpg

14. #5294 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Se pare ca "vanpiras" ala e alt bisnitar. Vineri seara i-am vandut eu acele jocuri. Raoul, cat ai dat pe Bioshockuri?
    Tot respectul dar tu ai dat jocurile alea la pachet. Poate el a luat tot pachetul dar il interesau doar celelalte din pachet insa conform cu anuntul tau a fost obligat sa ia tot odata

15. #5295 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sunt convins ca intentiile au fost dintre cele mai onorabile. Hai ca suntem offtopic deja. Mai bine taceam ca pana la urma iese ala erou si eu nesimtit.

16. #5296 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Ultimele mele achizitii pentru o perioada lunga de acum in colo....
    Attached Images Attached Images wariowaredirgeofcerberus.jpg

17. #5297 SP
    Member wampirash's Avatar
    Nu vreau sa dezvolt prea mult subiectul deschis de Rasko, dar e foarte urat ca a etichetat asa o persoana, pe care de altfel nu o cunoaste. Am cumparat acel pachet pentru anumite jocuri pe care mi le doream, de asemenea chiar vroiam sa incerc si Bioshock (avand aceasta oportunitate) pt a vedea cum e si nu mi-a placut deloc. L-am dat la Raoul la un pret , cu care sigur nu am facut "bisnita" , daca era sa fac "bisnita" il vindeam probabil la un pret mult mai mare.

In fine, probabil ca in cazul in care cumparam ceva jocuri si din diverse motive ( nu sunt genul nostru, sau orice alte motive), nu mai avem voie sa le vindem ci ar trebui sa ramanem cu ele toata viata. Eu inteleg ca asa ar trebui sa facem ca sa fim corecti. Cred ca toti de aici vindem anumite jocuri, ca sa putem cumpara altele, le jucam , le terminam si care nu le consideram ca sunt de colectie ( sau poate unii nici nu tin la colectie) le vindem mai departe si tot asa. Prin urmare toti suntem niste "bisnitari"

Pana la urma a fost un mesaj mai lung decat credeam si am fost total offtopic(sper sa nu iau vreun ban), dar probabil voi incerca sa postez cat mai putin , deoarece am observat ca pe aici se supara lumea atat de repede , incat una doua abea asteapta sa jigneasca cu ceva sau sa comenteze !

18. #5298 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Update:
    Attached Images Attached Images 100_2098.jpg 100_2090.jpg 100_2091.jpg 100_2096.jpg

19. #5299 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Demons Souls & Burnout Paradise
    Attached Images Attached Images ds.jpg burnout.jpg

20. #5300 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tu esti insurat cu Cleopatra?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.