In sfarsit \/
R�dem, glumim, ajungem de la serviciu aproape la ora 12 noaptea, dar c�nd vine vorba de Sanitarium şi Game Over, nu se poate să nu mai stăm treji un pic... lol
Din păcate, n-am jucat jocul ăsta, dar, pe vremea aceea era extraordinar pentru cine avea "scula" necesară să se joace.(editare ulterioară: chiar nu mai ştiu de ce nu l-am jucat, că văd că cerea doar 256 de culori, hmm).
Cumparat de tatal meux
.
Inca nu mi-a ajuns acasa , poza este facuta de el.
L.E. - Nu ma intrebati cat m-a costat si de unde l-am luat ca e cadou.
dadu093 de unde ai cumparato mai exacat o adresa (site)
Multumesc anticipat!
Call of Duty: World at War - Steel Book Edition - hail to ebay
Heavy Rain Collector's Edition - credits go to Robert Dinu
Noutati: 3 bucati moneda Harry Potter (nu sunt un fan al seriei, dar le-am gasit la un pret de nimic si era pacat sa nu le cumpar), moneda Sega.
+ Mario's Tennis pentru Virtual Boy (nu detin consola, dar cine stie, poate gasesc vreuna de cumparat). Multumesc lui raf pe aceasta cale.
Si sa nu uit, insigna Dinamo (nu mai am treaba cu fotbalul de ceva timp, dar sa fie acolo, ca amintire)
![]()
![]()
![]()
![]()
Am dat si eu comanda de o carte ca cea a lui dadu093 , o sa-i fac poza cand ajunge , deocamdata ma laud doar cu un printscreen.
@Dadu093 in cat timp ti-a venit ?
da, "panarama" aia de revista. cu numarul ala m-au convins ca nu mai merita cumparata. redactorii level sunt niste frustrati si niste pc fanboys.
Bookmarks