assassin's
c r e e d
brotherhood
auditore edition
NFS-ul si COD-urile sosite azi Vanquish-ul sosit in ziua cu Black Ops-ul dar nu am mai apucat sa-l postez . Vroiam sa iau "thanks"-urile si pt el
Multumesc Gameshop pt cadourile la NFS si pt faptul ca au fost seriosi , s-au tinut de promisiune , s-a aplicat reducerea de la intarzierea lui Black Ops si am dat pe Hot Pursuit 900.000![]()
Ieri am achizitionat volanul ( sunt pregatit pentru GT5 ),azi domnul Vanquish Ps3 si Hot Pursuit PC edition (ca-i mai ieftin si dezmortim PC-ul). Bineinteles pisica a fost si ea bucuroasa![]()
Mi-a ajuns si mie comanda de la zavvi. 8 plicuri, 8 jocuri, toate sigilate, totul in regula, mai putin Mini Ninjas care a venit cu carcasa crapata. Posta romana sucks!
ZAVVI.COM - NOTA 10
- Mini Ninjas
- Bayonetta
- Bioshock 2
- Deadly Premonition
- Dragon Age Origins
- Lost Odyssey
- Prince Of Persia The Forgotten Sands
- Call Of Juarez Bound In Blood
Lipseste Alan Wake, care a fost trimis cu o zi mai tarziu decat restul. Presupun ca e pe drum.![]()
Ehe,ai ce juca acum Junnkie tata.Sa le joci cu placere
Pacat ca ai primit un joc cu carcasa crapata.Eu am luat o gramada de la ei si nu am patit-o pana acum.Sa sti ca poti solicita inlocuire la Zavvi dar nu cred ca-l mai dai tu din mana acum,cand gasesti pe Ebay atatea carcase ieftine.
P.S
O sa urmaresc thread-ul "Ultimul joc jucat" sa vad cat de rapid esti cu prada actuala![]()
Ce-ar mai fi sa il trimit inapoi acum. S-a rezolvat, aveam o carcasa "spare"Una peste alta sunt foarte multumit.
Prea rapid cu ele nu pot fi pentru ca totul tine de timp liber, care la mine nu prea mai exista.
Azi (ieri mai degraba ,dar nu am avut timp sa postez) mi-am cumparat un ps3 slim 120 gbdin carrefour(era 999 lei si ultimul
si mi-am zis sa vina mosu' mai repede
) .Poze nu cred ca mai are rost sa pun.M-am gandit sa-mi impart bucuria cu voi toti
ok,ok,pun si o poza
Deci pune si tu macar o poza.Acesta este un thread in care sa aratam lumii intregi ce ne-am cumparat noi azi - (evident lucruri care au legatura cu gameingul pe console - deci postati POZE - ATENTIE ! OBLIGATORIU POZE - cu ce v-ati luat voi azi)
Bookmarks