Cumparate aseara din Flanco Sun Plaza, bineinteles ca a trebuit sa ma cert cu ei ..... Am prins o casiera care "gandea in folosul magazinului" si care mi-a zis ca jocurile au fost deja reduse si astfel cardul de reducere pe care il aveam de 100 de lei nu putea fi folosit. Am spus ca vreau sa vorbesc cu seful ei, care bineinteles mi-a zis la fel, iar eu i-am cerut sa-mi arate in regulamentul promotiei unde scrie acest fapt.
Bineinteles ca, dupa 5 min de asteptat, a venit un alt baiat si mi-a zis ca pot sa le iau cu reducerea pentru ca seful magazinului nu a gasit in regulament ceea ce afirma, motivand ca regulamentul e prea mare.
Foarte mare regulamentul promotiei FLANCO : Oferte Speciale : REDUCERE 100%
Si tipa de la casa era f revoltata si-i explica unui ajutor de acolo ca daca-mi aplica reducerea imi vinde jocurile sub pretul de achizitie al magazinului. STFU bitch and die!!!![]()
A fost o diferenta de la cer la pamant comparativ la cum am fost tratat la Media Galaxy in Mall Vitan unde atata casiera, cat si fata de la stand au fost f de treaba.
Am platit 449,50 de lei in final (4x99,90 + 149,90 Uncharted II - 100 reducerea cuvenita).
Pe computergames era un tip care vindea un bust diferit - el mi-a zis ca la ei la Ubishop (era angajat ubi) era disponibila o cutie cu toate 3. Cele din MG vad ca sunt cutii individuale. Pe blogul unuia dintre producatorii EndWar - este povestit cum s-au "facut" cele 3 busturi - eu acolo am gasit informatii despre ele.
Pe același blog am găsit și eu informațiile despre busturi, dar �n rest pauză, nu sunt pe nicăieri de v�nzare toate trei la un loc.
achizitiile de la craciun incoace
de la zavii cu o intarziere de 3 sapt
si dante de la Frostmeystr
Gameshop, nu Gamestop.
HomePage
noi achizitii, nu sunt jocuri nou aparute, insa sunt distractive...
Tom Clancy's EndWar - PS3
Tom Clancy's Ghost Recon 2 - PS3
Need for Speed Shift - Xbox 360
*aparatul foto l-am uitat in alt oras la niste rude... de accea am facut un video![]()
Update! XBL Indie Games Collection & XBOX Originals Games Collection
...din păcate n-am timp să le joc deoarece trebuie SĂ-MI STR�NG TONA DE CABLURI DIN CAMERĂ
- Vorpal 80
- http://www.consolegames.ro/forum/522694-post26.html
- Crash Bandicoot: Wrath of Cortex 600
- http://www.consolegames.ro/forum/522684-post24.html
Thanks Microsoft.
Bookmarks