Bioshock 2 Special Edition.
Gioteck Real Triggers Kit.
Kane & Lynch 2: Dog Days (mare m**e pentru zavvi care au trimis ediția normală deși se comandase Limited).
Thanks Bodo![]()
Bioshock 2 Special Edition.
Gioteck Real Triggers Kit.
Kane & Lynch 2: Dog Days (mare m**e pentru zavvi care au trimis ediția normală deși se comandase Limited).
Thanks Bodo![]()
Știu ce conține, dar �l luasem pentru colecție, nu neapărat pentru content ... și oricum e deranjant să plătești pentru un lucru și de fapt să primești cu totul altceva.
InFamous Zona 1(am avut zona 2,l-am terminat si pe urma l-am vandut dar mi-a parut rau dupa el asaca il am din nou) si Lost Planet Extreme Condition
10x divayo
Truth or Lies si Guitar Hero de pe zavvi.
Create, MMA, Harry Potter si Family Game Night vol 3 de la userul Khan, caruia pe aceasta cale ii multumesc.
si
Tom Clancy End War din Media Galaxy Mall Vitan la 79,90 lei, cu tot cu bustul si puscociul. Mai aveau inca o bucata, daca o cumpara cineva am rugamintea sa posteze ce a fost in cutie, de curiozitate.
De asemenea, daca stiti packurile cu cate 2 jocuri ubisoft, erau si ele reduse, am vazut 2 packuri far cry 2 + brothers in arms 80 de lei impreuna si mai era unul cu 70 de lei, ghost recon + alt joc. Cautati si-n alte Media Galaxy-uri si Altex-uri ca poate mai gasiti.
M-am interesat sunt 3 feluri de busturi - eu l-am cumparat pe al meu acum 1 an (cu aproximatie) este alt model.
PS: la o privire mai atenta - este aceelasi model![]()
Bookmarks