La cate lucruri primesti din afara,ai intrat la banuieli lol.
Printable View
La cate lucruri primesti din afara,ai intrat la banuieli lol.
mTurk FTW!
8 zile a facut pe drum :rulez:
Update :sniper:
...acum doar nişte timp liber dacă aş găsi pe undeva de v�nzare
Update SEGA Game Gear:
P.S. Adaptorul pentru GameBoy l-am primit cadou tot de la tipul care mi-a vandut si aceste casetute de SEGA. :D
RACHyyy, eu zic sa ne dai la fiecare o consola, niste jocuri ca sa nu te spunem la politie ca faci trafic de console :evil:
update mic...poze cu iphone-ul...ca 400d-ul e vandut
no offence lume, dar de ce toti cand spuneti de poze facute cu iPhone-u, o spuneti ca o MARE dezamagire ? 3G-ul are o camera buna daca stii cum si cand sa o folosesti. De 3Gs nu are rost sa zic nimic...aia e perfecta.
Nu ma bagam asa aiurea, dar parca toata lumea critica chestia asta. Va pot arata niste poze facute cu iPhone-ul si needitate daca vreti sa intelegeti ce vorbesc.
razvanrazy - deschide man un thread despre subiect - ca nu e suparare :) aici e vorba despre altceva
PS: si eu am iphone (3g) si sunt multumit de camera - trebuie doar sa iti dai un pic silinta :D si sa ai lumina naturala
Thanks kain_gosu:rulez:
update thx to Khan
BBC2 & Heavy Rain\:D/
thx web :yes:
Am primit o jacheta ca a lui Luis din GTA The ballad of gay Tony. :)
Later edit: N-am gasit thread "Ce-am primit azi" lol
1&2 :D
Off : Cati sunteti cu BC2 azi !
D Cups here i come :))
si ceva ridicat putin mai devreme :D
:-B
Attachment 53211
Cufarul lui Newton + Insemnarile secrete ale lui Descartes + Dimineata Magicienilor
Wyrm + Ghidul Xenofobului: Francezii + Ocultismul in Politica + Coincidenta sau Hazard
Mai rar carti faine de 400 pg cu 5 lei