i love my dad :cheerjump:
Printable View
i love my dad :cheerjump:
Apropo de tata, si eu il iubesc foarte mult.
Festina F16272/2
M-am lins pe bot de cadou de pasti, asta a fost 250 de euro:))
Scuzati claritatea dar e facut cu iphoneul.
Bad Company 2 !
Thanks Webpredator !:)
(scuzati blitz-ul )
Cand o sa apara GOW 3 o sa fie asa, post cu jocul, postul cu jocul cu multumiri Web, postul cu jocul..........etc.......dupa post Dj Mo (scuze ca te-am dat ca exemplu sau oricine) : 'o tampenie de joc'....lol Stiu ca nu are farmec ce am scris eu aici dar nu m-am putut abtine.....
PS-> Vad ca pe thread-ul de TCG nu este zici nimeni mai nimic, sunt persoane care au aici carti de TCG, in special de WoW.....? :D
In sfarsit am facut rost de Silent Hill si mi-am completat colectia de Tomb Raider pe PS1 :)
Thank, Web!
3g-ul nu are autofocus..hai sa nu fim carcotasi...omul a pus o poza care a avut..nu trebuie de acum studiata compozitia..umbrele etc
probabil sa fie codul pt. arma aceea ruseasca...eu am avut in cutie o hartie cu codul vip...una cu codul pt. arma de care ti-am spus....manualul si hartia cu dantes inferno...
Yupiiiiiii <:-P
:cheerjump:
Hyp, daca tot se posteaza poze aici, nu ti-ar placea sa vezi si tu CLAR ce prezinta fiecare? cum ar fi daca nici o poza nu ar fi clara?
anyway, ontopic (si tot iphone)
Pai zice clar, a lui BoDo e Collectorzzzzzzzzzzzzzzz !
Thanks GameShop livrare in 24h.>:D<:*
vrum? :(
O sa pun impresii in threadul dedicat, dar... e cel mai tare screensaver pe care l-am vazut vreodata. Modelarea si iluminarea masinilor e fenomenala. Kitteh's not impressed though :-??
A venit si la mine :rulez: Multumesc Gameshop pentru promptitudine >:D<
Acum s-a zis cu munca, facultate, repetitii, concerte, etc lol Cel putin pentru o perioada (lunga :P)