Si piesa de rezistenta :evil: No comment, sunt exceptionale nu stiu daca se poate mai bine de atat. Functia bass boost face toti banii, dar trebuie folosita cu moderatie :)
Multumesc Altex, 299,93 lei :yes:
Printable View
Si piesa de rezistenta :evil: No comment, sunt exceptionale nu stiu daca se poate mai bine de atat. Functia bass boost face toti banii, dar trebuie folosita cu moderatie :)
Multumesc Altex, 299,93 lei :yes:
consola de e la Altex :free:
jocurile de pe ici-colo, plus Titanfall si The Amazing Spiderman 2 de pe store.
Uncharted : Drake's Fortune Black Label - 10$ de pe eBay ($6 transport in RO)
GTA V - 25$ de pe Amazon.com - Avea descriptie Very Good, dar este ca nou ($5 transport in RO)
EDIT : Am uitat, aduse in tara prin iPaul - http://www.consolegames.ro/forum/f44...care-site-u-s/
Luate de la Altex la oferta de acum 2-3 zile.
Upgrade la Destiny in to the Guardian Edition - PSN US Store
Goodies;;)
De la Shearer- 25 lei
OldDirty(Game)Boy(astard) :)
Big Dino Crysis fan represent!!! Sper sa faca un remaster/reboot.
Ambele $0.99, personal aste merita din sale :
Flash Sale: 20+ Games $0.99 Each, This Weekend Only – PlayStation.Blog
Eu va recomand Machinarium, un joc foarte dragut
Multumesc pentru pont - le-am luat pentru a ma juca pe PSP Go / PS Vita / PSP (restul de PS le aveam :) ... si le recomand pe cele 2 din seria Wild Arms mai ales este extraordinara, muzica Intro a primului joc este ... https://www.youtube.com/watch?v=UrDV6VksSRU&feature=kp)
(timpul este PST ... pracic le-am cumparat acum 4-5 minute :D )
later edit - poza scarry pentru mine ... pentru ca urasc digital content :)
In sfarsit cineva care prefera retail! =D>
Avand in vedere ca am peste 5K jocuri in format fizic ... cred ca e si normal :D
Si ca sa nu fim offtopic :)
Attachment 226999
cumpărat de la Altex. (40 lei)
Because summer = RPG time :D
Superb A aparut everdrive de GB mai bun ... parca nu era acum 2 luni si cel de Abrazive nu mi se pare prea ok pt banii aceia
QQ ca greu sunt de gasit astea pe la noi
In Sfarsit am reusit si ni-am luat un Sega Saturn in rand cu lumea (am gasit si cip pt el)
Si uite asa se mareste colectia de Game Gear ;)
Batrman Arkham Origins Collectors Edition - de pe zavvi.com la reducere (£30.29).
Vremuri de mult apuse .. practic cel mai bun arcade-fighting al timpului sau (pacat ca acum e pe xbox si in format digital ..dar macar este ^^)