este unboxing pe net :)
Printable View
este unboxing pe net :)
Si e de-abia luni :D
The Sky este absolut superb. Fiecare pagina a lui Amano emana perfectiune pura. De departe, cel mai frumos obiect din colectia mea, setul asta reprezinta 5 kg de romantism in creion.
Deci nu aveam in plan sa cumpar aceasta consola, dar tanar fiind forumul cutreieram si am dat peste una bucata oferta (parerea mea) de nerefuzat. Si acum imi place incredibil de mult consola. Cautat pe Gogule jocuri interesante pentru ea + gasit destul de multe = consola o sa fie cu mine pana isi da duhul :D. Tot pachetul = 800 mii
Multumesc CG & TigerGeo
Coptura e mintea ta, habar nu ai pe ce lume traiesti.
De ce a inceput toata lumea sa fie acida pe forum? A dat caldura peste voi?
LE : Nu mai pun faptul ca va exprimati ca un copil de 4-5 ani maxim...
^ Si de-asta nu e bine sa avem comentarii aici.
Dar sa continuam saptamana inceputa atat de bine...
(Multumiri baietilor pentru reclama facuta "doamnei Elena". Chiar ma asteptam sa o iau in manuta aici, dar se pare ca persoana a fost serioasa.)
Aveți mai sus un exemplu cum nu se poate mai bun pentru care acest thread ar trebui să conțină DOAR poze!
PS: dacă făceați o mică investigație, vă convingeați singuri cât a costat pachetul buclucaș. http://www.consolegames.ro/forum/f95...t/#post1131664
What he ^ said, dar daca asta se doreste...
Eu unul nu ma mai bag ca apoi sa fiu certat, din cate se vede nu e bine sa fie curatenie.
Si ca sa nu fiu total offtopic, o mica achizie primita de la licitatia tovarasului iry.
Multi inca mai folosesc limbajul vechi al banilor, adica 500 mii, 800mii, insemnand defapt 50lei si 80 lei, nu vad nimic rau in asta si nimic rau sa nu fi auzit pana acum si sa intrebi de curiozitate, fiti un pic mai receptivi si incercati sa nu mai aruncati vorbe grele, pentru ca asa nu ne mai civilizam deloc si ramanem mereu in urma..chiar si taica-miu inca foloseste acest limbaj si cateodata raman confuz pentru ca nu stiu ce vrea sa zica..
PS: Imi cer scuze moderatorilor pentru off-topic..
Si ca sa revin on-topic, postez si eu un joc care l-am cumparat de pe olx cu 25 lei..
Kindom Hearts Birth by Sleep - PSP
UDRAW - 12 e - MediaMarkt
Risen 2 - 9 e - MediaMarkt
Batman Arkham City (joc, artbook, toate bonusurile incluse) - 8 e - ebay
In urma unui schimb:
Did I ever tell you what the definition of insanity is?
Vaas, de pe ebay.
PSP number 2 (3004). Prima a capatat cateva zgarieturi foarte deranjante pe ecran (nu prea am avut grija de ea). Un foarte mare + pentru care am cumparat acest pachet, este jocul Prince of Persia :D. Are si card 2Gb (am uitat sa il trag in poza). Tot pachetul = 3 milioane (Aoleux)
LE: Va rog sa stergeti ce a scris userul 'andreiaka' si sa nu va mai comportati ca niste muieri la ciclu
de pe amazon , used, 112euro cu tot inclus.
O mica oferta dintr-un Saturn din Germania, jocurile au fost achizitionate separat.
il mai joaca cineva ? Campania SP se poate juca complet in Coop
Buna tuturor gamer-ilor! Sunt un tatic (care se doreste ancorat in gadgeturile pietei, dar care nu s-a jucat pana in prezent pe console!) care i-a cumparat fetitei de 9 ani un WII U, pe care il va desface de ziua ei pe 06.07.2014! Pana in acest moment, m-am documentat destul de mult pentru a face alegerea corecta in privinta consolei si am ajuns la concluzia ca, pentru FUN in familie si pentru fete, cea mai buna alegere este Wii U, intrucat fii-mea, desi se joaca zilnic pe tableta, este atrasa de dansuri si muzica! Din acest motiv, i-am luat separat si Just Dance 14. Mentionez ca produsele sunt noi, sigilate, luate de pe OLX, consola Wii U premium pack 32 Gb cu 750 lei si Just Dance 14 cu 50 lei!
Rugaminte: aceasta este prima postare pe un site specializat in console si jocuri si ROG sfat in privinta initalizarii produsului. Ce sa trec la tara (am auzit persoane ca e mai bine sa trecem UK, pentru a putea beneficia de oferte jocuri online)? Orice sfat si trick pe care il puteti oferi pentru settarile initiale pe care i le voi face luni, 07.07.2014, vor fi bine-venite!
Multumesc pentru sprijin!