TLOU2 - 300 lei de pe Altex
Sayonara Wild Hearts - ~30$ de pe iam8bit
Chiar inainte sa iti scriu am vandut copia TLoU cu care a venit consola ! Se mai adauga si voucher-ul de -25% si am iesit cum nu se putea mai bine ! Nu mai stiu cine a dat vestea aici pe forum cu genius-ul emag , dar il caut si o sa-i multumesc pt pont ! Tipul care a cumparat copia de la mine s-a ofticat ca a prapadit voucher-ul pe o comanda de 50ron !
Far Cry New Dawn 60 lei
AC Odyssey 60 lei | Olx
Carcasa cu Far Cry a ajuns sparta intr-un colt... marca Fan Courier.
Dualshock 4 Berry Blue de la eMag (147,9 lei - resigilat).
Cel vechi a suferit un mic accident.
În sfârșit am ridicat precomanda @eMag ... A fost cu întârziere și apoi am întârziat eu să o ridic dar până la urmă totul a fost bine și am achitat doar 399 ... Abia aștept să-l joc
Sent from my Phone 2 using Tapatalk
Am securizat precomanda de PS5, aparent voi fi al 18-lea pe lista de livrare la lansare
Sent from my GM1913 using Tapatalk
9.999 euro? dar cate ai luat domne?
Si cum factureaza daca nu se stie pretul inca? Estimativ?Eventual se da sau ia o diferenta la livrare?
410 de la emag. Era resigilata la 510 (si intr-adevar cutia exterioara e cam muci vizual cu multe chestii lipite pe ea, DAR totul în interior era sigilat). Am mai aplicat un voucher de 100 de lei care îl aveam de la întârzierea pre-comenzii de Ghost of Tsushima - deci CE la preț de Special Ed. dar cutia externă din hârtie cam muci. Transport moca cu Genius.
Una peste alta, mulțumesc celui care a refuzat cutia pt că avea comanda de emag lipită direct pe cutie
Ca tot s-a încins atmosfera, am luat un cooler pentru ps 4 slim
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- Detroid Become Human 121,54 lei Altex
- Shadow Of The Tomb Raider 65,94 Altex
- The Last Of Us Remastered sigilat - 50 lei piata locala
Stiu ca lumea cumpara The Last Of Us part II dar mie mi se pare prea scump momentan. Mai astept sa se ieftineasca. In schimb am terminat pe PS3 The Last Of Us si vroiam sa joc versiunea Remastered pe PS4. Stie cineva daca dupa completarea povestii principale pot juca capitolul Left Behind? Intreb pentru ca la PS3 n-am gasit nimic.
La PS3 acel DLC trebuia cumparat separat, in schimb la versiunea remaster, este inclus in joc, deci da, vei putea sa-l joci fara probleme
Bookmarks