De pe emag. Probabil de asta a si fost la reducere - 20 lei
In coltul din dreapta sus e tot spart. Vai si amar.
De pe emag. Probabil de asta a si fost la reducere - 20 lei
In coltul din dreapta sus e tot spart. Vai si amar.
Cyberpunk 2077 Collectors Edition PS4 - 500 de lei de pe jocurinoi.ro. Multumesc zaice pentru pont.
Vroiam sa il joc pe PS5 dupa actualizarea next-gen iar daca tot am prins oferta asta l-am luat.
Intradevar cutia e foarte mare dar la ce primesti in pachet cred ca e unul dintre cele mai bune Collectors Edition.
Poate nu m-am exprimat eu bine, stiam ca a iesit update-ul "next gen" acum o luna jumate si vroiam sa il cumpar ca sa il joc dar ma gandeam la varianta simpla pe disc sau digitala dar cand am vazut oferta asta la Collectors Edition am zis ca e prea buna ca sa nu o iau.
E incredibil cat de detaliata e figurina.
Initial nu eram decis daca sa il iau pentru XSX sau PS5 dar am vazut ca are suport si pentru dual sense asa cam am mers pe PS.
Jocurile cumpărate de la altex :
Elden Ring - 215 lei
Horizon Forbidden West - 242 lei
După multe căutări în sfârșit am găsit figurina pe olx la 200 lei![]()
Nu stiu daca se pune aici fiind handheld sau in alta sectiune fiind linux machine, dar still, Steam deck 512 gb
N-am eu prea multe jocuri in format fizic pt Xbox, dar parca mereu au fost mai frumos ambalate decat cele de PS. Plasticul mai calitativ, mai o cartulica. ceva ads, mai un poster ...
Nanda Kore Wa!? A livrat altex in ziua lansarii.
Sefu-200
Skyrim varianta im old and need brain teasers-75
Hotline Miami-85.
Ultimele doua luate de la ozone, mi au trimis si un puzzle cu un catel de 50 de piese cadou of which I am ashamed.
Stay tuned for mini sexy unboxing la Shifu.
Dintre ultimele achiziții de pe PSN vreau să menționez:
House of the Dead remake ( bucurie maxima pe mine că e disponibil pe PlayStation)
R-type Final 2 - mi-aș fi dorit să am varianta fizica a jocului însă are un preț ridicol de mare (55 euro)
https://www.cel.ro/ssd-uri/ssd-wd-bl...pNSIzPTQmNA-l/ am luat un ssd de 2 tb Western digital heatsink. De 4 tb nici nu te poți atinge la ce prețuri sunt pe piața. Prețul ii cel mai avantajos pe care l-am găsit la un magazin acceptabil.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Da, 1100. Nici mie nu mi-a venit sa cred pana nu l-am primit acasa sigilat, împachetat cum trebuie intr-o cutie de carton. Am plătit ramburs, am crezut ca nu livrează și mai stau și cu banii blocați. Dar mi-au livrat ssd-ul de pe o zi pe alta, cu toate ca la telefon pt confirmare mi-a spus ca o sa dureze 2-3 zile pana ajung produsul la ei.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks