de pe olx
Eu unul vreau sa rejoc GTA IV asa cum e el. Sigur ar fi frumos sa fie varianta de pe PC pe PS5 cu toate expansion-urile incluse. Mi-am dat seama ca dupa sute de jocuri butonate in ultimii ani doar cateva zeci conteaza si sunt memorabile.
GTA IV pentru mine e unul dintre ele.
Încă un steelbook la colecție - embosat. Comandat direct de la Super Rare games online. 750 bucăți făcute. Încă mai au stock. Cam 300 de lei cu tot cu shipping în RO.
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Am luat si eu acum 1 luna si jumatate de pe iam8bit Disco Elysium Final Cut PS5 iar cu tot cu transport m-a ajuns la 62.50 dolari, pretul jocului fiind 39,99 dolari. Initial am crezut ca voi plati inca o data TVA-ul de 19% chiar daca pe site scria ca e inclus in transport, dar pe site-ul postei romane preciza ca suma final pe care o calculeaza ei pentru taxe e si cu cea de transport si anume 62.50 depasind astfel 40 de dolari cat e limita pentru a nu plati taxe. Ba chiar pe site-ul curierului PostNL scria ca e retinut la vama si eram 100% ca o sa ma taxeze. Dar dupa 3 zile am primit de la postas aviz sa ma prezint la cutare oficiu postal (nu cel cu vama) pt a ridica coletul; nu mi-au cerut niciun ban, doar buletinul.
Din UK se livrează și teoretic când plătești e inclus și TVAul. Am mai plătit 12 lei o taxă de "procesare" vamală, dar care am plătit-o la oficiul poștal asociat adresei mele din oraș, nu la oficiul vamal. Am impresia că taxa aia e inventată de ei că au văzut că fac trafic. Iau des dinafara UE și până acum nu plăteam nimic (taxele fiind plătite la sursă, când cumpăr).
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Back on topic, please!
Mi-am facut si eu propriul meu "Portal". 11.2", OLED, 120Hz...
Plus "refill" la Nintendo Pro, ca pe cel vechi nu-l mai gasesc...![]()
forgames:
- 50 Cent Bulletproof PS2 - 60 lei.
- UEFA EURO 2008 Xbox 360 - 30 lei.
jocurinoi:
- Watch Dogs Legion Ultimate Edition PS4 - 111.51 lei.
GTA 4 Special Edition pentru Xbox 360.
Am mai avut tentative sa il iau acum 9-10 ani, dar ori de care ori castigam o licitatie pe eBay, seller-ul anula comanda. Acum am reusit sa il iau de pe eBay Italia.
Pfoai de capu meu in ce stare e CE-u asta de la GTA IV
Sunt curios daca poti spune macar in jurul carei sume l-ai prins...
Culmea, fix in perioada asta il rejoc pe Steam Deck si in continuare ma uimeste calitatea jocului asta![]()
Updateeeeeeeeeee time!!
MediEvil (PS4/PS5)
Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass (N.Switch)
Psikyo Shooting Stars Bravo Limited Edition (N.Switch)
L-am luat la o licitatie si a fost sub 100eur. Transportul prin UPS undeva pe la 20eur, dar seller-ul a fost foarte atent si l-a impachetat corespunzator.
Cutia exterioara la aceasta editie e de slaba calitate, se deterioreaza foarte usor. Am vrut sa sterg cutia astazi cu o laveta umezita foarte usor (avea ceva amprente si praf), iar printul incepe sa se duca. Trebuie sa vad cum o pot conserva pe termen lung, cel putin colturile sunt foarte moi.
Tekken 8 Ultimate Ps5 + Steelbook + Ring @Olx - 500 ron
Trimis de pe al meu XQ-DQ54 folosind Tapatalk
De unde il ai? Eu am precomanda la jocurinoi ca imi ziceau ca il livreaza azi, comparativ cu luni cum promiteau Altex, insa comanda imi apare tot in asteptare... deci nicio sansa sa il am azi![]()
Bookmarks