Zero , nu e recomandat sa iti iei jocuri inainte de consola lol pentru ca daca esti minor , bani de jocuri poate o sa ai tot timpul dar de un PS3 nu cred .
Zero , nu e recomandat sa iti iei jocuri inainte de consola lol pentru ca daca esti minor , bani de jocuri poate o sa ai tot timpul dar de un PS3 nu cred .
Zi asa , credeam ca incepi sa cauti PS3 dupa ce iti cumperi jocuri. Atunci daca e pe drum , succes !
acer Aspire 7738G-904G50Mn, 17.3" HD CineCrystal LED LCD, Intel Core Quad Q9000 @2.0GHz, 6mb L2 Cache, 1066MHz FSB, 4GB DDR3 1066MHz, nvidia GeForce 240M GT 1GB GDDR3, 500GB 5400rpm HDD, Dolby Digital 3 Home Theater + VISTA Home Premium. Crysis si CoD MW nu sunt noi dar le-am rulat si cu fraps cod imi dadea avg 40 frames, pe full display si detalii maxime iar Crysis pe Ultra High cu 1024x648 si AA 4x in jur de 14. Very happy with my new notebook![]()
Omul ti-a pus modelul acolo ... Daca stii putin de logica, dadeai un search pe google. Si gaseai http://www.price.ro/preturi_acer_asp...060_238826.htm
Vad ca toata lumea intreba cat a costat, cat costa ...diferite obiecte puse pe aici. Pai ce e aici dom-le ?! ... declaratia de avere? ...
Atunci sa punem o noua regula ... Ca fiecare sa scrie cat a dat pe produsele achizitionate in ziua respectiva... Poate asa scapam de dubii.
daca cumva ai observat si eu si croitoru i-am dat un thanks , adica am vrea si noi sa stim pretul dar nu de alta dar la ce a spus ca are in el ne intereseaza foarte tare pretul
ontopic
Sa il stapanesti sanatos. Exist nu sari imediat cu replici dastea, omul a intrebat doar.L-ar fii putut lua cu ajutorul unei cunostinte din alta tara ca sa il coste mai ieftin.Nu orice apare pe thread-ul asta e cumparat la pretul din Romania, sau sa il fii cumparat second si sa fii fost mai ieftin.
@eXistenZ, huber, am dat in total 4600 ron si eu zic ca si-a meritat fiecare banut.
@DJ_Andrei mersi de urari, ideea e ca am no-matter-what warranty timp de 2 ani, service foarte bun la el si multe discounturi din magazinul respectiv. Prefer nou, tiplat si sigur si mai scump(putin) decat second, misterios lol si fara garantie.
@Flaviu aveam nevoie de un inlocuitor pentru desktop nu pentru gaming. O sa-l folosesc mai mult la faculta (3D CAD n ****) pana una alta tu ai cam parasit PSN-ul
![]()
Nameless_fear sa stii ca gamingul nu inseamna doar console.Nu vreau sa supar pe nimeni, dar PC-ul va fii intotdeauna de baza and our best friend in materie de tehnologie.
Bookmarks