niste sosete ieftine de unde-mi iau si eu?
Se pare c-am nimerit pe threadu potrivit.
Bucuresteni pasionati de NFL tin sa va anunt ca sunt 2 echipe la voi ce practica acest sport si daca doriti sa luati parte la aceasta disciplina ar trebui sa va interesati link Warriors Bucharest - official site
Clujeni si la noi se practica asa ceva, daca exista doritori dati-mi un pm si va pun eu la curent cu toate informatiile. Am inteles ca si in Vaslui si Constanta mai sunt echipe. Uite asa din amatori ca noi se poate infiinta o noua federatie. Multumesc Zero pentru joc![]()
L-am primit azi da nu am avut timp sa postez poze asa ca am facut-o acuma.
Pentru mai multe detalii go here - Notebook Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V6535 Dual Core T4300 250GB 2048MB
Here comes....Forza Motorsport 3! Excelent joc, l-am cumparat de 2 ore si deja am trecut de 120km parcusi in joc![]()
holiday update: Official Headset si Guitar Hero 3
am prins cea mai buna oferta din viata mea: Guitar Hero 3 la 5 Euro.
L.E. pt DeathWings. L-am luat dintr-o librarie (Libro) din Zell Am See, Austria. Era ultimul din libraria respectiva, dar casiera mi-a recomandat sa incerc si la alte librarii Libro din Austria, ca precis se mai gaseste.
@Mariusik: si ce... sa fac bisnita pe forum ?era ultimul, ca luam mai multe si le donam pe ici-colo
@=Flavius=: nu cred ca au magazin online. www.libro.at
off:@ineedmoney - le donai la "Copiii orfani se roaga pentru implinirea unei dorinte"
on:zi-mi si mie daca trimite la noi in tara sau este magazin on-line ?
Bookmarks