XBOX 360 CORE COOLER V2 BLUE ,a fost cred ca un moft de le-am cumparat,sunt curios cat mai scade temperatura in xbox.
Preturi BOMBA la jocurile de PC, editii de colectie, la Media Galaxy. Warhammer Online Age Of Reckoning - 29.9 RON si Spore Galactic Edition 29.9 RON. Tot sa mai avem parte de oferte de genul asta!
Mega tare - n-am avut timp sa ma dc si eu - dar cred ca nu mai prind.. la dracu am lucrat azi
![]()
Pai cam ai, pentru ca altfel esti suspectat de piraterie. Lucru pentru care s-ar putea sa iei ban. Acum intelegi ca ai nevoie sa te creada cineva?
E foarte simplu, scrii pe o foaie nickul tau, o pui langa joc si clic o poza.
Ok, hai sa-ti desenez. Esti suspectat ca te joci un joc pirat, cu cateva zile inainte sa apara in magazine oficial. Ai postat o poza extrem de dubioasa si refuzi sa faci dovada simpla. De aici rezulta ca intr-adevar ai jocul piratat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui inca o poza in care sa se vada scris nickul tau, altfel te paste un ban. (Oricum ar trebui sa-l primesti pentru ce ati facut pe threadurile de modern warfare)
O sa vezi ca daca demonstrezi ca nu esti pirat, o sa-si schime lumea parerea.
Nu cred ca il joaca de pe trackere, deoarece nu ar putea sta si pe PSN, stick-ul magic necesitand un fw mai vechi..![]()
Si uite cum o puta obraznica de 13 ani este bagata in seama de o duzina de oameni in toata firea, inclusiv subsemnatu'.![]()
Bookmarks